Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

706 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

vrijdag 10 juli 2020

Aanleggen buitenkraan

Wij zoeken een loodgieter/klusjes man die vanuit de meterkast een leiding kan leggen naar de buitenkraan. De buitenkraan is al gemonteerd.
zaterdag 4 juli 2020

Mengkraan in douche vervangen en close in boiler verwijderen in keuken

Mengkraan in douche monteren (kraan heb ik al in huis)en close in boiler verwijderen in keuken ; (staat onder vloer in kruipruimte) keukenkraan weer aansluiten op cv ketel
vrijdag 3 juli 2020

Nieuwe Combi ketel + radiatoren installeren

Ik wil een volledige levering en installatie ter vervanging van de huidige warm water voorziening. Inclusief radiatoren en combiketel. Het betreft een bungalow van c.a. 40m1. 1 woonkamer en 1 slaapkamer + douche. Ik dacht dan aan 4 tot maximaal 5 radiatoren. Het is een vakantie huisje, dus het hoeft geen dure ketel te zijn, als ie maar een beetje stil is.
woensdag 1 juli 2020

Centrale verwarming aanleggen

Momenteel in vrijstaande woning (100 m2) verouderde hetelucht verwarming en losse geiser voor warm water. Graag een offerte voor aanleg van centrale verwarming. plaatsing Cv ketel op begane grond waar huidige hetelucht ketel staat. Boven 4 slaapkamers, beneden badkamer met douche.
maandag 29 juni 2020

Agpo Aquasol 4 zonneboiler repareren / onderhoudsbeurt

Wij hebben de zonneboiler gekocht in 2007 en is nadien niet meer in onderhoud geweest, nu blijft de meter op 77 steken. Ik denk dat hij toe is aan een goede onderhoudsbeurt.
maandag 29 juni 2020

Vloerverwarming keuken

Ik zou graag vloerverwarming in mijn keuken willen laten aanbrengen. Ik zou op de vloer zelf Vietnamees hardsteen willen hebben. De totale oppervlakte van de keukenvloer bedraagt 15 m2. Ik heb het materiaal nog niet in huis.
donderdag 25 juni 2020

Airco binnenunit verplaatsen

De binnenunit van de airco hangt nu tegen de buitenmuur op de overloop op zolder. Wij willen deze in de zolderkamer zelf hebben. die aan de andere kant van de overloop zit. Ophangplek kan lastig worden; graag advies hierover
woensdag 24 juni 2020

Centrale verwarming aanleggen

Wij willen op de 1e etage centrale verwarming laten aanleggen. Tevens willen wij de bijkeuken aansluiten op de vloerverwarming, hier liggen al benodigdheden voor klaar het gaat alleen om de aansluiting.
woensdag 24 juni 2020

Gaskachel installeren

We hebben een losse gaskachel gekocht, om in de woonkamer te plaatsen, het gaat om een DRU trio. Loze leiding gas naar de juiste plek is aanwezig. Dus graag de vrijstaande kachel aansluiten op gas, en de rookgasafvoer (1,5m) aansluiten op de geveldoorvoer. Graag overleg over wie de materialen levert en over het boren van het gat in de gevel. U mag altijd even langs komen om de situatie te bekijken. Graag uitvoeren voor het nieuwe stookseizoen.
maandag 22 juni 2020

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan hebben aan de voorzijde vh huis, naast de meterkast, graag hoor ik van u
zondag 21 juni 2020

Nieuwe design-radiator leveren en plaatsen

Graag een installateur/loodgieter die mijn lekkende design-radiator in de badkamer kan vervangen (maatvoering 45 cm x 120 cm)
donderdag 18 juni 2020

Flexibele leiding buitenkraan opnieuw aanleggen

huidige flexibele leiding is kapot, moet een nieuwe aangesloten worden op buitenkraan. Reactie graag via mail
woensdag 10 juni 2020

Zinkput aanleggen

In onze garage hebben we een gastenverblijf gemaakt en willen nu de afwatering regelen via een zinkput.
donderdag 4 juni 2020

Aansluiten mobiele airco met slang naar buiten

het gaat om een mobiele airco, ik heb de beschrijving doorgelezen maar ik begrijp het niet zo en ben bang dat ik het niet goed doe. Wil graag hulp zodat de airco gebruiksklaar word gemaakt.Merk: Sencys Mobiele Airco Type: MPPH-08. Deze heb ik bij Praxis gekocht, zou U met mij zo spoedig mogelijk telefonisch kontakt op willen nemen m.v.g Mevr. Mos
maandag 1 juni 2020

Leveren en aansluiten elektrische (80 liter) warm-waterboiler

Het verwijderen van een geiser in de keuken t.b.v. van een nieuw te leveren en aan te sluiten (minimaal 80 liter) elektrische warm-waterboiler. Gas-aansluiting moet wel blijven ivm gasfornuis.
zondag 31 mei 2020

Vloerverwarming plaatsen

We zouden graag vloerverwarming laten plaatsen. We hebben nu tegels in de hal en de keuken en hout in de woonkamer en verwarming door radiatoren. Deze kan ik in principe zelf verwijderen. We willen beneden graag over op vloerverwarming en een laminaatvloer laten leggen. Dit laatste laten we waarschijnlijk door een ander bedrijf doen. Het gaat in totaal om ca 60m2. Ik zou graag een offerte willen voor het frezen, aanbrengen en aansluiten installatie en het weer afwerken van de sleuven. Graag een vloerverwarming op basis van water.
vrijdag 29 mei 2020

Elektrische (infra-rood) vloerverwarming aanleggen

Wij willen elektrische (infra-rood) vloerverwarming. Betreft woning uit 2010. Woonkamer + keuken. Totale oppervlakte 45m2. Huidige laminaatvloer zal worden verwijderd. Verwarming dient op zandcement-dekvloer geplaatst te worden. Daarna zal er een nieuwe verlijmde visgraat-pvc-stroken vloer overheen gelegd gaan worden.
vrijdag 29 mei 2020

Warmtepomp voor sportcomplex

Een warmtepomp voor een sportcomplex. Om zowel het kantoorgedeelte van het gebouw, als de veldverwarming van warmte te kunnen voorzien. Ik wil graag informatie opdoen over hoeveel dit zou kosten. Het gaat om een vrijstaand gebouw. De warmtepomp moet aangesloten worden op de bestaande radiatoren en de warmwater-voorziening.
donderdag 28 mei 2020

Split unit airco in bedrijf stellen

Ik wil mijn gree airconditioning laten vacumeren in bedrijf laten stellen
zondag 17 mei 2020

Plavuizen vloer vervangen door laminaat incl. vloerverwarming

Wij hebben een woning gekocht en er liggen nu plavuizen in. Deze willen we vervangen voor laminaat incl. vloerverwarming. Het gaat om 40 m2.
vrijdag 15 mei 2020

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil 3 slaapkamers koelen (en verwarmen) met een lucht-lucht warmtepomp. Het betreft ruimtes (slaapkamers) van ca 30, 30 en 45 m3. 1 daarvan op de eerste verdieping. 2 op de 2de verdieping. Het huis is goed geïsoleerd, is een vrijstaande woning met voldoende ruimte om buitenunit(s) te plaatsen. Het gaat om een vrijstaandgebouw. We zijn een gezin met 2 kinderen.
donderdag 7 mei 2020

Vloerverwarming laten plaatsen

Ik zou graag mijn vloer van vloerverwarming laten voorzien. Het liefst vloerverwarming op water. We kunnen zelf de huidige vloer eruit halen. Deze moet alleen dan wel nog geëgaliseerd worden. Voor de vloerbedekking hebben we nog geen voorkeur. Het gaat om de keuken en de woonkamer op de begane grond. De totale oppervlakte betreft 35 m2.
woensdag 6 mei 2020

Buitenkraan plaatsen

wij hebben een nieuwbouw en willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!
woensdag 6 mei 2020

Buitenkraan aanleggen kraantje

Graag willen we ivm aanleg van een tuinkamer de buitenkraan verleggen als dit mogelijk is, en dan een buitenkraan op de betonnen schuttingpaal plaatsen. Indien verleggen niet mogelijk is zijn we benieuwd naar een offerte voor het installeren van een nieuwe buitenkraan op een schuttingpaal en het afsluiten van de andere buitenkraan
woensdag 6 mei 2020

Vloerverwarming aanleggen

Wij zouden graag vloerverwarming laten aanleggen. Eroverheen willen wij tegels plaatsen. Het gaat om 50 m2. We hebben een beetje onderzoek gedaan, maar we zouden toch graag advies willen krijgen over het soort vloerverwarming. De oude vloer halen we zelf weg.

Partners

Partners van Casius