Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

691 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

dinsdag 15 oktober 2019

Elektrische verwarming

We hebben een maand geleden zonnepanelen op het dak laten plaatsen. We zijn aan het kijken welke mogelijkheden er zijn om de woning zonder gas te verwarmen. De geschatte kwh van de zonnepanelen is maximaal 4200 pj. We willen graag een elektrische cv voor verwarming en warm water. Centrale verwarming is aanwezig en we hebben nu een cv op gas. We zijn op dit moment met 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Het huis is 125 m2, maar de kuub inhoud weten we niet. Er is geen persoonlijke berekening voor het huis. Graag een schatting wat de kosten op jaar basis zijn als wij elektrische verwarming hebben, en dit vergelijken ten opzichte van gas.
vrijdag 11 oktober 2019

Gasleiding vervangen

Gasleiding vervangen Vanaf meterkast naar fornuis en naar CV ketel.
woensdag 9 oktober 2019

Boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel

Wij willen onze ketel en 90 ltr boiler van 14 jaar oud vervangen voor de meest praktische en economische oplossing. Ik dacht zelf aan een goede kombi HR ketel met een Ferroli warmtepomp boiler als buffer voor de ketel en een ontkalkingsinstallatie compleet met vuil- en luchtafscheiders. We zijn een 7 persoons huishouding met een gasverbruik van ca. 5000 m3 in een huis met een inhoud van ca. 900 m3 en 2 badkamers. In de keuken hebben wij een aparte boiler die niet vervangen hoeft te worden. Ook de installatie mag u in uw advies en aanbieding meenemen.
woensdag 9 oktober 2019

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een wartepompboiler voor 200 L, voor 2 personen alleen voor het douchen. Deze moet op zolder staan of in het ketel hok. Als de boiler niet groter is dan 1,60 meter dan kan het in het ketel hok. Ik heb zonnepanelen 10 stuks. Ik verbruik per jaar 380 kuub gas. Ik heb nu een CV ketel voor alleen douchen. Het gaat om een tussenwoning. De woning is goed geïsoleerd ik zag deze warmtepompboiler aquA1 plus 200. Mag natuurlijk ook een ander merk zijn. Ik weet niet wat beter is, een die zuurstof van buiten haalt of een die van binnen gebruikt. Het huis wordt verwarmd door elektrische kachels. De kosten zijn toch voor een warmtepompboiler plus installeren zo 2500 euro. Is het ook mogelijk dat je het kan leasen, of per maand?
maandag 7 oktober 2019

Woning elektrisch verwarmen

Ik wil onze woning elektrisch verwarmen. Het gaat om 40 m2 woonkamer en een badkamer van 3 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 3 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Graag zou in ons nieuwe huis (bestaande bouw 1998) 2 convectorputten weg willen laten halen en opvullen en vloerverwarming willen invrezen. Convectorputten zijn 3 meter bij 30 cm. Vloer wordt kaal opgeleverd en aanvang project is 2e week januari. Betreft ruimte van 10 m bij 6 m in een L vorm. Daarna willen wij er PVC overheen laten leggen. Sammenvatting klus: - 2 convectorputten weghalen en opvullen - invrezen vloerverwarming (60 m2) - aansluiten vloerverwarming - materialen tbv putten en vloerverwarming Alvast bedankt.
donderdag 3 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

We willen graag een warmtepompboiler plaatsen. We zijn geïnteresseerd in Ferroli Aqua of iets vergelijkbaar met cop hoger dan 4. Het gaat in de zolder geplaatst worden. 2de verdieping. Graag een prijsopgave voor warmtepompboiler inclusief montage. Alvast bedankt.
woensdag 2 oktober 2019

Huidige badgeiser vervangen voor een luchtwarmte boiler

Een bestaande badgeiser uit 1993 moet vervangen worden en ik heb nogal wat stroom over uit de opbrengst van PV panelen. Op de plaats van de geiser zou ik graag de luchtwarmte boiler geplaatst willen hebben. De beschikbare hoogte is 1450 m, breedte 700 mm en diepte is 500 mm. er is een wandcontactdoos in de buurt. We zijn met zijn 2e, maar reken maar op 3-4 mensen. Het is een vrijstaande woning. Het is voor warm water in de keuken en de badkamer. De oude badgeiser kan ik zelf afvoeren.
woensdag 2 oktober 2019

Vaatwasser aan- en afvoer maken

Ik wil in de keuken een vaatwasser. Momenteel zit deze er nog niet, dus zal er een aan- en afvoersysteem moeten komen waar de vaatwasser op aangesloten kan worden, zodra deze er is. De vaatwasser kan in overleg direct aangesloten worden. We weten nog niet precies wat er momenteel staat, maar er staat sowieso geen vaatwasser.
woensdag 2 oktober 2019

Inductie kookplaat aansluiten

Ik wil mijn Inductie fornuis aan laten sluiten. Of een perilex stopcontact aanwezig is durf ik niet te zeggen. De afmeting tussen de meterkast en het fornuis is ongeveer 4-5 meter. Een kruipluik is aanwezig. Wat zijn hiervoor de kosten?
dinsdag 1 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming aanleggen in een woonkamer van 30 m2. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 19 september 2019

Dakgoten vervangen

Graag zou ik samen met mijn buurman de dakgoten van onze twee onder één kapper voor en achter vervangen. Totaal 20 meter en 5 HWA's. Het ligt eraan of wij zelf de oude dakgoot afvoeren.
woensdag 18 september 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 83 m2 droge vloerverwarming aan laten leggen in een appartement. Graag een offerte hiervoor.
woensdag 18 september 2019

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning is nog niet helemaal klaar, er moet op de onderste verdieping vloerverwarming en de vloer moet nog afgewerkt worden met een laag beton. Wij zijn benieuwd naar wat de prijs hiervan is. Het gaat om ongeveer 40 m2.
dinsdag 17 september 2019

Vloerverwarming realiseren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een vloerverwarming (hoofdverwarming). De oppervlakte is ongeveer 60 m2 (keuken, woonkamer, hal, bij kamertje). Deze moet op cv aangesloten worden, dus met water. Er ligt een cementdekvloer, hier moet het ingefreesd in worden. Graag duidelijk aangeven in offerte wat is inbegrepen. Indien mogelijk graag ook prijs voor aanleg ongeveer 5 m gasleiding (16 cm doorsnee) van meterkast naar kamer voor gashaard.
zaterdag 14 september 2019

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

Ik wil een nieuwe geiser laten plaatsen in mijn stacaravan in Markelo, Overijssel. Op dit moment hangt er al een Valliant geiser maar deze is defect. Ik zit te denken aan een de TTulpe indoor B11 P37 Eco geiser propaan butaan gas. Deze geiser moet ik nog aanschaffen indien prijs marktconform is mag de instalatuur hem ook eventueel leveren. Ik wil deze klus laten uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf/vakman.
woensdag 11 september 2019

Infraroodverwarming in de woonkamer realiseren

Informatie over infraroodverwarming voor in de woonkamer met aangrenzend een keuken. In de keuken willen we graag 1 radiator laten hangen en het zou dan gaan om infraroodverwarming in de woonkamer. Oppervlakte circa 30 m2.
maandag 9 september 2019

Schouw verwijderen en schoorsteen stutten

We willen graag de schouw laten verwijderen in de woonkamer en de schoorsteen laten stutten. Het rookkanaal moet in tact blijven maar afgewerkt in het plafond komen. Later moeten we er weer een kachel op aan kunnen sluiten.
maandag 9 september 2019

Vloerverwarming realiseren

Graag zouden wij vloerverwarming laten realiseren. Betreft een jaren 70 woning met een gegoten grindvloer. Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming (gaat om 145 m2) en een nieuwe gietvloer (betonlook) aanbrengen. Graag zouden wij de vloerverwarming laten infrezen, als dit mogelijk is. Graag een vloerverwarming met zomin mogelijk gasverbruik. Tevens is er nu een convectorput (7 m breed bij 40 cm) welke dicht moet. Onder de convectorput zitten momenteel radiatoren die weggehaald moeten worden. De oude materialen graag ook afvoeren.
vrijdag 6 september 2019

Vloerverwarming aanleggen bungalow

Ik wil vloerverwarming in mijn bungalow aan laten leggen. Ik weet alleen nog niet wat voor soort vloerverwarming er in moet komen. Het gaat om 160 m2.
donderdag 5 september 2019

Doorschijnende zonnepanelen

Voor onze aanbouw die wij plannen te bouwen, zouden wij graag zonnepanelen willen hebben die compleet doorschijnend zijn. Het dak wordt of plat of hellend, die optie staan nog open. Graag indicatie van de prijs.
dinsdag 3 september 2019

Infrarood of nat systeem vloerverwarming leggen

We willen graag vloerverwarming en twijfelen tussen nat systeem of infrarood, ook afhankelijk van de kosten. Gaat om ongeveer 45 m², waarvan de grootste ruimte 6 x 5 meter is. De open keuken is ongeveer 4 x 2 meter. Ook willen wij het graag door laten lopen in de hal. Wij willen graag prijzen en informatie ontvangen.
maandag 2 september 2019

CV's vervangen voor Tonzon installatie

Betreft jaren 30 woning waar we onlangs op de gehele bovenverdieping de cv installatie hebben vervangen door airco met verwarmfunctie. We hebben een Nefit cw5 ketel die voor nu nog prima voldoet. Benedenvloers hebben we in woon en bijkamer radiatoren boven een ongeïsoleerde houten vloer. We laten morgen de vloer afgraven naar 60 cm zodat er Tonzon onder kan. We willen graag alle cv’s beneden voor de Tonzon installatie vervangen voor convectoren die in de vloer zijn verwerkt. We willen experimenteren met laag temperatuur verwarming en eventueel koelen via convectoren dus het zullen units met actieve luchtverplaatsing moeten zijn. Extra wens is automatisering middels Apple homekit. Dit kan ik zelf met een Tado radiatorknop, maar als er een merk convector bestaat dat uit zichzelf al compatible is, dan is dat een pre. We willen tot slot ook ooit kunnen koelen via de convectoren dus mogelijkheid om ook koelwater erdoorheen te laten stromen moet aanwezig zijn.
zaterdag 31 augustus 2019

Toekomstige woning voorzien van horizontale grondwater warmtepomp

Het betreft een nieuw te bouwen Epc 0 (rietgedekte) woning van ca 850 m3/150m2 die voorzien dient te worden van een horizontale grondwater warmtepomp. (Grondwerkzaamheden komen voor eigen rekening opdrachtgever)
donderdag 22 augustus 2019

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van mijn CV-ketel. Het betreft de vervanging 13-jaar oude AGPO CV ketel. Het huis heeft 5 convectoren, 4 radiatoren, inhoud 700 m3, oppervlakte is 170 m2. Er is een 3 x 40A aanvoer tot het huis. Installatie op de 2de verdieping in de 'machinekamer'. Huis is van 2006, is goed geïsoleerd.

Partners

Partners van Casius