Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

696 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

vrijdag 23 februari 2018

Wand model airco installeren

Ik wil een wand model airco in de slaapkamer van 4 x 3,5 x 2,5 meter plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren op oud vrachtschip

Welke installatie hebt u momenteel? Elektrische verwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een schip. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een oud vrachtschip wat in het huidige ruim wordt omgebouwd tot woning. Er is dus genoeg water in de omgeving. Het schip wordt als nieuwbouw geïsoleerd. Ik wil dus een water-water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over hebben. Wij zijn al bezig met een vergunning. Wij hebben op dit moment infraroodpanelen.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp bij bungalow aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een bungalow alles gelijkvloers. Woonkamer 6x7 meter. 4 slaapkamers 3x3 meter plus gang 3x3 meter, keuken 2x3 meter en de badkamer 2. 5x2. 5 meter. Plafond overal 2. 5 meter hoog. Ik ben te bereiken opof
maandag 19 februari 2018

Ventilatiesysteem laten plaatsen

Ik wil in 3 ruimtes een ventilatiesysteem laten plaatsen, omdat wij schimmelvorming hebben in de woning. Schimmels, vocht of condens in de kamer(s), muffe geuren. Schimmel in de slaapkamer en badkamer (boven) en in de keuken. Geen/weinig ventilatie.
maandag 19 februari 2018

Onderhoud en reparatie van een CV-installatie

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Het huidige verwarmingssysteem uitbreiden met 2 panelen. Hiervoor moet de leiding worden gelegd achter knieschotten, zodat de radiatoren geplaatst kunnen worden.
zondag 18 februari 2018

Inbouwtoilet laten repareren

Mijn inbouwtoilet van het merk Sanicare lekt water vanuit het inbouwreservoir naar de toiletpot. Vermoedelijk lekt de inbouwunit geheel onderaan en ik vermoedt een kapotte pakking. Ik kan daar via het vierkante luik niet bij. Graag zou ik iemand willen vragen om dit lekvrij te monteren. Alle onderdelen zijn compleet.
donderdag 8 februari 2018

CV-ketel vervangen en meteen verplaatsen

De CV ketel moet van de zolder naar de badkamer verplaatst worden. Dit moet inclusief vervanging van de ketel. De dakdoorvoer zit er al, alleen niet de correcte pijp. Afvoer moet gerealiseerd worden. Leiding werk alleen inkorten.
maandag 5 februari 2018

Lekke pijp bij de stortbak van de WC-pot repareren

De pijp uit de stortbak lekt bij de wc pot
maandag 29 januari 2018

Buitenkraan aanleggen in de tuin

Graag willen wij in de achtertuin een buitenkraantje laten monteren. Aan de andere zijde van de gevel is de keuken aanwezig, hier vanuit kan de leiding worden doorgetrokken.
maandag 29 januari 2018

Vloerverwarming in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van de vloerverwarming in de woonkamer van ongeveer 25 m2. De hal en keuken hebben al vloerverwarming en ik zal de laminaatvloer er zelf uithalen.
dinsdag 23 januari 2018

Kraan vervangen

De klant wil zijn keukenkraan laten vervangen. De oude zit er nog op en de klant schaft zelf de nieuwe kraan aan.
maandag 22 januari 2018

Drainage onder de nog te bouwen woning realiseren

We kopen een nieuwe woning in Kampen, het grondwater staat wel hoog. Wat kost het drainage onder woning? De lengte is 12 meter de breedte is bijna 10 meter. Wat kost het het voor een dubbele woning het zijn 2 onder 1 kap woning? Moet het buitenom of onder de vloer? Voor de begane grond erop ligt of na die tijd?
maandag 22 januari 2018

Badgeiser op een gasleiding aansluiten

Badgijser aansluiten op een gasleiding.. water af en aanvoer kan ik zelf.
donderdag 18 januari 2018

Radiator vervangen en radiator verplaatsen

De radiator in de hal heeft te weinig opbrengst, daardoor voelt de hal altijd erg koud aan. Op zolder is een radiator doorgeroest, deze moet vervangen worden. Is het mogelijk de radiator van de hal naar de zolder te verplaatsen en in de hal een nieuwe radiator met meer opbrengst te plaatsen?
donderdag 18 januari 2018

Schoorsteenkap herstellen

Schoorsteenkap herstellen die door de storm is weggewaaid.
donderdag 11 januari 2018

Hangtoilet en radiator aansluiten

Al het voorbereidende werk van zowel het hangtoilet als de radiator is al gedaan. Eventueel tegelwerk.
dinsdag 9 januari 2018

Onderhoud verrichten airco

Airco bijvullen filters schoonmaken.
zondag 7 januari 2018

Schoorsteen geschikt maken voor gashaard

Het betreft het geschikt maken van de schouw voor het plaatsen van een faber inzetgashaard gesloten systeem 100/150 mm. Tevens dient het om het plaatsen van een 100 mm flexibele buis, circa 6 meter.
zaterdag 6 januari 2018

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Graag zouden wij vrijblijvend een offerte van u ontvangen voor het plaatsen van een tussenmeter gas, eventueel ook voor elektra. Wij hebben één pand opgesplitst in twee appartementen maar er zit maar 1 meter voor gas en elektra in het pand waardoor niet te bepalen is hoeveel er door de bewoners in de 2 appartementen gebruikt wordt. Wij dachten zelf dat het plaatsen van een tussenmeter de voordeligste oplossing is maar horen van u graag andere opties.
vrijdag 5 januari 2018

Gasleiding laten controleren

Ik heb een woning gekocht uit bouwjaar 1910 (ongeveer). Graag zou ik de gasleiding(en) uit voorzorg laten controleren door een bedrijf.
woensdag 3 januari 2018

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

Wij hebben een woning gekocht waar nog gaskachels inzitten dus wij willen daar graag een complete nieuwe CV in hebben! Wat zijn hier ongeveer de kosten van?
donderdag 28 december 2017

Toiletbril en opbouw stortbak vervangen

Ik wil een hele goede toilet bril en een combi stortbak opbouw vervangen. Graag op lokatie advies over de mogelijkheden
donderdag 28 december 2017

Close-in boiler installeren

Installeren van een Daalderop close-in boiler in een keukenkastje. Er is in die kast al elektra en water. De boiler en de aansluitset heb ik aangeschaft bij Gamma Deventer.
woensdag 20 december 2017

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer laten plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter lang worden. De houtkachel heb ik al op het oog en schaf ik zelf aan.
dinsdag 19 december 2017

Airco aansluiten, vullen, afpersen en testen

Airco leidingen aansluiten, vullen, afpersen en testen.

Partners

Partners van Casius