Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

697 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, elektrisch verwarmen van vakantiewoning, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

donderdag 14 februari 2019

Warmtepomp installeren

Ik wil vloerverwarming , een aard-warmtepomp en zonnepanelen laten plaatsen. Het huis is van 2009. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap
dinsdag 12 februari 2019

Dakgoten vervangen

Ik wil twee zinken dakgoten in de houten bak vervangen van de tussenwoning (12 meter totale lengte). Wellicht willen de buren ook 1 dakgoot (van 6) van vervangen.
zaterdag 9 februari 2019

Lekkende uitloop wastafelkraan repareren

ik wil graag onze lekkende kraan laten repareren. (hij lekt bij de uitloop) het gaat om een Dornbracht type TARA kraan.
vrijdag 8 februari 2019

Warmtepompboiler plaatsen en installeren

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepompboiler kan installeren/plaatsen in onze woning. De compressor/verdamper/ventilator moet weinig geluid maken. Onderhoudsvrije voorraad tank (liefst koper)van ongeveer 180-200 liter. Niet zwaar want deze moet naar de tweede verdieping. De boiler moet de woning van verwarmt sanitair water kunnen voorzien. Het gaat om een 2-onder-1-kap-woning.
dinsdag 5 februari 2019

Warmtepomp installeren

Ik ben van plan binnenkort te gaan bouwen. 5 persoonshuishouden, Moet gasloosvrij bouwen, Berekeningsrapport inmiddels ontvangen: EPC waarde 0,2
maandag 21 januari 2019

Vloerverwarming installeren

Ik wil vloerverwarming laten installeren in de keuken en badkamer met 1 niveauverschil, er zit namelijk een soort afstapje in een bepaald deel in de woning.. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 50-60 m2.
maandag 21 januari 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming laten plaatsen voor mijn woning uit de jaren 80. Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om de benedenruimte en eventueel boven en mijn zolder ook. De benedenverdieping is ongeveer 40-50 m2. De woning zelf is ongeveer 130 m2.
donderdag 10 januari 2019

Gasleiding aanleggen en gashaard reinigen

In verband met de aanschaf vrijstaande gashaard moet er een gasleiding door de kruipruimte naar de andere zijde van de woning worden aangelegd. Liefst flexibele leiding uit 1 stuk als dit mogelijk is. De lengte is ongeveer 6 meter. Via meterkast en kruipruimte kan eenvoudig een buis onder het huis worden gebracht, de kachel staat in een lager deel van het huis, de leiding moet door de kruipruimte, daarna horizontaal door een wandje kalkzand stenen worden geboord, daar achter is een trappetje met daarnaast de kachel.
woensdag 9 januari 2019

CV ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe cv ketel laten installeren. De oude cv ketel is namelijk op. Ik heb een NeFit HR 24 economy ketel dus ik wil wat vergelijkbaars.
woensdag 9 januari 2019

HR ketel vervangen door een Pellet kachel

Graag wil ik mijn oriënteren om op termijn mijn gas HR ketel te vervangen door een Pellet CV. Deze zou in de aangebouwde garage naast het huis geplaatst kunnen worden en worden aangesloten op het bestaande leidingnet. Het warm water zal via een elektrische boiler geleverd worden. In het platte dak zal er een dakdoorvoer gerealiseerd moeten worden.
maandag 7 januari 2019

CV ketel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een cv ketel op pellets op de zolder. Op dit moment staat daar de cv ketel, die ik wil vervangen door een pellet cv ketel. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om van het gas af te komen. De woning komt uit 1974 en is 375 m3.
vrijdag 4 januari 2019

Thermosmeter vervangen

Ik beschik momenteel over een Honeywell T87G Round on/off kamerthermostaat. Deze wil ik graag laten vervangen voor een Honeywell T6 smart thermostaat. De nieuwe thermostaat heb ik al in huis, deze dient alleen geplaatst te worden.
vrijdag 4 januari 2019

Geïsoleerde combinatievloer met vloerverwarming

Ik wil graag offertes ontvangen voor het leveren en aanbrengen van een geïsoleerde combinatievloer met vloerverwarming in de woonkamer. Hierbij graag uitgaan van Rc-waarde >4,0. De ruimte is ca. 5,5 bij 3,5 m, met een erker van ca. 2 bij 0,8 met schuine randen. Zie het woonkamer gedeelte op bijgaande plattegrond. De vloerverwarming graag als optie met meerprijs aanbieden. Het verwijderen van de bestaande vloer zal ik zelf uitvoeren. Ik wil graag deze klus laten uitvoeren in de eerste helft van mei.
donderdag 3 januari 2019

Elektrische vloerverwarming

Ik wil graag elektrische vloerverwarming laten plaatsen in een Rijksmonument. Daar zou ik graag een offerte voor willen. Het gaat om een oppervlak van minimaal 100 m2.
vrijdag 28 december 2018

Vloerverwarming infrezen

Het gaat om de vloer van een woonkamer keuken combi die via een deur doorgaat naar een hal en toilet. Daar moet een vloerverwarming in bestaande cementdekvloer ingefreesd worden. De houten vloer en tegels worden vooraf verwijderd door mezelf. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²
donderdag 27 december 2018

Vloerverwarming plaatsen

De vloer is momenteel kaal. Ik wil de vloerverwarming is hoofdverwarming van mijn woon- en eetkamer gebruiken. Daarnaast wil ik dit ook in de keuken door gelegd hebben. Dit is allemaal in 1 ruimte (U-vormige woning). In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 50 - 55 m²
donderdag 27 december 2018

Vloerverwarming plaatsen

Huis van circa 1956. Hele begane grond wordt uitgebroken, geïsoleerd. Vloerverwarming aan te sluiten op hybride warmtepomp. Verschillende zones. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 90 m².
zondag 23 december 2018

Gasleiding verleggen

Ik heb een gasleiding van de meterkast naar de keuken toe maar deze moet tegen de muur aan geplaatst worden omdat wij een trap gaan aanleggen. Het gaat om een meter of 2 dat erbij zal komen.
vrijdag 21 december 2018

CV ketel naar beneden laten verplaatsen

Onze cv ketel zit op dit moment op de vliering. Onze badkamer en keuken zitten op de begane grond. Het duurt erg lang voordat we beneden warm water hebben. Wij willen graag de ketel verplaatst hebben naar de bijkeuken waar al een dak doorvoer zit. Graag willen we weten wat dit ongeveer gaat kosten.
vrijdag 21 december 2018

Vloerverwarming met een droogopbouwsysteem laten installeren

Ik verhuis in januari naar een andere woning. Daar moet een vloerverwarming geplaatst worden van ruim 50 m2. op de begane grond. Het betreft een houten vloer dus het moet een droogopbouwsysteem worden. Ik wil deze klus graag eind februari laten starten.
donderdag 20 december 2018

Pellet kachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. Muurdoorvoer/gat voor een pellet kachel 80 mm, begane grond. In overleg rechtstreeks naar buiten of op een hoogte van ongeveer 2 meter. Beschik over betonnen vloer met parket.
woensdag 19 december 2018

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Ik zoek een CV-installateur/vloerenbedrijf die onze convectorputten kan vervangen door vloerverwarming. Het gaat om 150 m2 verdeeld over de begane grond. Daarnaast moet de vloerverwarming aangesloten worden. Daarnaast zoek ik iemand die ook een warmtepomp kan installeren ten behoeve van onder andere de vloerverwarming. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
zondag 16 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een cw4 ketel welke het huis voorziet van warm water en cv. Ik ben opzoek naar een duurzame manier van verwarmen en denk dan aan een grond-water warmtepomp. De materialen zullen op zolder komen te staan. Voor grond werkzaamheden zal de apparatuur duur de schuur moeten om aan de zijkant van het huis uit te komen. Voor namelijk eerst opzoek naar een prijs ter behoeve van de hypotheek aanpassingen. Graag een stil apparaat aanbieden. Graag ontvang ik contact via de email. Eventueel vraag ik me af of de oude cv ketel uit 2015 kan worden ingeruild.
vrijdag 14 december 2018

Moederhaard laten controleren

Ik zoek een specialist die mijn moederhaard (Stellina) kan controleren en een onderhoudsbeurt geven.
donderdag 13 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen om zo van het gas af te gaan. De woning is een 2 onder 1 kap woning van ongeveer 100 m2. Ik heb geen vloerverwarming. Ik heb wel radiatoren zitten.

Partners

Partners van Casius