Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

692 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

vrijdag 24 november 2017

Houtgestookte haard installeren

Haard plaatsen
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen

Haard plaatsen
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel. Er moet een pijp op het platte dak worden aangesloten.
woensdag 22 november 2017

Open haard vervangen door kachel

Plaatsen kachel op plek bestaande open haard
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen aan een zijgevel en rookkanaal plaatsen

Wij willen bij Gamma een kleine Livin'flame houtkachel gaan aanschaffen. We wonen in een twee-onder-een-kapwoning en willen de kachel aan de zijgevel gaan plaatsen. Op 2,5 meter hoogte moet dan een doorvoeropening door de zijgevel worden gemaakt. We willen alle aansluitmaterialen en pijpen door de vakman laten leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Afvoer kan via het dak van de garage.
dinsdag 21 november 2017

Rookkanaal plaatsen

In de vloer tussen de begane grond en de 1e verdieping moet geboord worden. Plafond 1e verdieping naar vliering is hout. Dakbeschot is hout. Kanaal gaat recht omhoog.
maandag 20 november 2017

Lekkende radiatorkranen repareren

Afgelopen weekend mijn aan/uit radiatorkranen vervangen voor thermostatische radiatorkranen. Blijkbaar is dit toch wat lastiger dan gedacht aangezien de koppelingen op 1 na nat zijn. Het gaat om lekvrij maken van 3 radiatorkranen en 2 voetventielen.
dinsdag 14 november 2017

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.
maandag 13 november 2017

Stadsverwarming inregelen

In de woonkamer werkt de ene verwarming wel en de andere niet. Bovenverdieping doet het badkamer het niet. Sinds we hier wonen ook nooit gedaan. Mensen hebben naar gekeken en ook ontlucht maar het probleem is dat stadsverwarming ingeleerd moet worden. Als jullie het doen wat zou me dat kosten. Graag uw reactie!
maandag 13 november 2017

Nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen

Nieuwe keuken mengkraan monteren en de oude weghalen. Graag vaste prijs per mail.
maandag 13 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen daarvan in maart de sleutel. We hebben bij Gamma een aanbieding gezien voor de kachel Livinflame Lund zwart en willen graag weten wat de montage daarvan zal kosten. Er is in het huis nog geen schoorsteen. Er moeten doorvoeren worden gemaakt door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door het dak. Er moeten beneden een aansluiting op de kachel en enkelwandige pijpen worden geplaatst. Boven moeten er dubbelwandige pijpen komen en een doorvoer met trekkap op het dak. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
zondag 12 november 2017

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.
zaterdag 11 november 2017

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?
vrijdag 10 november 2017

Rookgaskanaal aanpassen

Het rookgaskanaal voor een gaskachel ombouwen zodat hij voor een houtkachel geschikt is. Er heeft eerder een houtkachel gestaan. Dat is op enig moment aangepast naar een gaskachel. Het kanaal loopt over de begane grond, eerste en tweede verdieping.
woensdag 8 november 2017

Kranen vervangen

De keukenkraan en de kraan van het fonteintje in het toilet moeten vervangen worden. In de keuken is het een mengkraan met hendel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 7 november 2017

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben we de houtkachel verwijderd in verband met de plaatsing van een nieuwe vloer. Ik zou de houtkachel graag iets verplaatst hebben ten opzichte van de originele positie (hij stond te dicht tegen de muur en door het ophogen van de vloer en dikkere plint past de kachel ook niet meer op de vorige positie). De huidige kachelpijp zal dus ook wat aangepast moeten worden en mogelijk een S-profiel geplaatst moeten worden om de kachel iets verplaatst te krijgen. Bijgevoegd enkele foto’s van de kachel en 1 van de pijp locatie in de woonkamer (meubels moeten nog wel iets verplaatst worden). De kachelpijp binnendiameter is: DTA 150 mm (staat op de kachelpijp). Zouden jullie eens een offerte willen maken voor het plaatsen (inclusief de aanpassingen) van de houtkachel? De houtkachel staat in de garage vlak bij het huis (kachel is wel zwaar).
dinsdag 7 november 2017

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.
vrijdag 3 november 2017

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Toen ik op het verdeelblok een radiatorkraan wilde monteren die kan communiceren met EvoHome kwam ik er achter dat 2 van de 8 strengen van de vloerverwarming verstopt zijn. De installatie is gelegd in december 1998 en omvat o.a. ~100 m² vloerverwarming naast radiatoren in een souterrain en op de verdieping. De kunststof buizen zijn grijs/wit. De kranen op het verdeelblok zijn van Giacomini, 1" slangaansluiting met een niet alledaagse binnendraad (NB: "men" zegt 3/4", maar dat kan ik niet nameten. Ik kan in elk geval nergens passende koppelstukken krijgen, ook niet bij groothandel WACO) De ruimte waarin de verdeler zit is goed bereikbaar. Ik wil de slangen graag allemaal laten doorspoelen. Graag wel even aangeven welk middel er gebruikt wordt. De rest van de cv-installatie mag er niet door aangetast worden. Een bedrijf met vestiging in deze regio heeft mijn voorkeur. Uitvoering bij voorkeur voor de winter echt invalt. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 3 november 2017

Designradiator vervangen

Ik wil een designradiator laten vervangen. De oude radiator is lek. Ik heb hetzelfde model gekocht dus er hoeft mijn inziens aan de aan- en afvoerbuizen niets aangepast te worden. De afmetingen van de radiator zijn 1.97 x 30 cm.
vrijdag 3 november 2017

Vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen

Momenteel wordt ons nieuwe huis gebouwd en de verwachte oplevering is eind december of begin januari. We willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van vloerverwarming met isolatie op de begane grond van 79 m². Er moeten bovendien 1 radiator beneden en 2 radiatoren boven komen. We willen graag op korte termijn uw offerte ontvangen, vanwege het aanspreken van ons bouwdepot en de regels daaromtrent.
donderdag 2 november 2017

Kraan keuken installeren

Een kraan in de keuken installeren. De oude kraan verwijderen en de nieuwe erop zetten. De kraan is al in huis.
woensdag 1 november 2017

Houtkachel aansluiten

Betreft het plaatsen van een rookkanaal en deze aansluiten op de kachel. De kachel staat in een uitbouw met een plat dak, in het dak zit al een gat. Vanaf de kachel tot het dak moet een pijp worden geplaatst en vervolgens buiten ongeveer 3 meter om hoog langs de woning. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.
woensdag 1 november 2017

Kraan monteren

Ik wil graag een kraan laten monteren. Ik heb deze al aangeschaft en wil graag de oude laten afvoeren.
dinsdag 31 oktober 2017

Leidingen aanleggen

Ik heb een gebruikte ketel em radiatoren. Ik moet leidingen door het hele huis hebben en alles moet aangesloten worden

Partners

Partners van Casius