Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

687 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

vrijdag 27 maart 2020

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
woensdag 25 maart 2020

2 woonkamer radiatoren verwijderen

Goedendag, wij hebben twee grote overbodige radiatoren hangen. Wat zou dit ongeveer kosten om deze te laten verwijderen?
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ons huis is 2018 opgeleverd. Wij willen graag kijken hoe we zo slim mogelijk de energie kosten omlaag kunnen brengen. Beneden vloer verwarming boven radiatoren. Huidige cv heeft twee gescheiden circuits. Opties waaraan ik denk: elektrische CV als bij verwarming, voor warm water en radiatoren boven (zelden aan). Warmte pomp ter vervanging huidige CV ketel Afhankelijk van de geboden oplossingen voorstellen kunnen wij snel beslissen. Daarbij is het wel belangrijk dat de geboden oplossing goed onderbouwd is.
zondag 22 maart 2020

Water aan en afvoer aanleggen in keuken

Hallo ik zoek iemand die voor mij een afvoer voor de wasmachine kan maken in de keuken of badkamer die daar aan grenst. Ik wil graag eerst de kosten ongeveer weten.
zaterdag 21 maart 2020

Overstappen van gas naar elektra verwarming

De woning komt uit 1954. Momenteel is een cv op gas aanwezig. Graag wil ik overstappen naar elektrische verwarming ivm met energie-zuinig maken van de woning en kosten. De woonkamer, keuken, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer 100m2.
vrijdag 20 maart 2020

Nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren

Op 1 april krijgen we de sleutel. We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming
zaterdag 29 februari 2020

Badkamerklus voor loodgieter

1. Installeren van IKEA (GODMORGON) wastafel kast en wastafel bak met kraan: - Verwijderen van de oude wastafel met onderkast - Ophangen van de nieuwe wastafelkast - Monteren van een nieuwe wastafelbak op de kast en afkitten. - Aansluiten van de nieuwe kraan op de hete en koude water waterleiding - Aansluiten van het sifon op de afvoer 2. Monteren van een thermostaatkraan voor de douche. 3. Monteren van een mengkraan voor het bad 4. Verwijderen van het oude toilet en plaatsen van een nieuw toilet, inclusief aansluiting op het riool en de waterleiding. 5. Materialen Wij zorgen voor de wastafelkast (die wij van tevoren in elkaar zullen zetten), de wastafelbak met kraan en sifon, de thermostaatkraan voor de douche, de mengkraan voor het bad en het nieuwe toilet met reservoir. De loodgieter zorgt voor de overige materialen (zoals s-koppelingen, knelkoppelingen, verloopstukken, montagekit en alles wat daarnaast nog nodig is om te kunnen aansluiten op de waterleiding, afvoer (wastafel) en het riool (toilet)).
donderdag 27 februari 2020

Flexibele buis in bestaande schoorsteen plaatsen

Het plaatsen van een dubbelwandige flexibele buis in de schoorsteen. Hoogte schoorsteen is ca 12 meter. Benodigde diameter is 150 mm.
maandag 24 februari 2020

Het realiseren van verwarming palletkachels als hoofdverwarming

graag ontvang ik en offerte voor verwarming installatie op pallets kachel cv als hoofdverwarming goed geïsoleerde nieuwbouw woning van ca 540 m3 begane grond 90 m2 verdieping 60 m2. Daarnaast nog een vraag, kan de rookgas net als bij gas cv door het platte dak of moet deze naar boven door schoorsteen kanaal begane grond vloerverwarming verdieping met radiatoren hoe zit het met de warm water voorziening badkamer extra voorziening boiler ?
maandag 17 februari 2020

Warmtepomp vervangen

Het gaat om een hoekhuis uit 1998 van drie verdiepingen met een woonoppervlakte is in totaal 130 m2. Beneden en in de badkamer ligt vloerverwarming, verder zijn er radiatoren aangesloten op stadsverwarming. Vervanging van Stiebel Eltron LWAZ 250 voor de verwarming van tapwater die ook gebruikmaakt van de lucht die vanuit de woning wordt aangezogen. Deze is nog niet helemaal defect, maar graag toch binnenkort alternatief uitzoeken. Uitgaande van 2 à 3 personen die er wonen, normaal gebruik water en sanitair (geen bad). Bij voorkeur een warmtepompboiler waarbij in eerste instantie de investeringskosten laag zijn en toch ook energiezuinig is.
maandag 17 februari 2020

Vloerverwarming aanleggen

De bestaande betonnen vloer ligt direct op de ondergrond van zand. Er is geen isolatie daaronder. Momenteel ligt er op de betonnen vloer een isolatie van schuimplaten, waarop een houten vloer is gelegd. We willen graag de houten vloer weer over de verwarming leggen (90 m2). Het hoogteverschil tussen de betonnen vloer en de deur drempel (onderkant van de deur) is max 8,5 cm.
zondag 16 februari 2020

Warmtewisselaar stadsverwarming vervangen/repareren

Huidige warmtewisselaar HS Farm (HSR 15) lekt bij aansluiting thermostaat-voeler. Is aangesloten op stadsverwarming. Graag op korte termijn reactie; ook buiten kantooruren/weekend contact opnemen mogelijk.
zondag 16 februari 2020

Dakgoten 5 woningen vervangen

We willen de zinken dakgoten van 5 woningen laten verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe zinken dakgoten. De dakgoten moeten in totaal 26 meter lang worden, en op 8 meter hoogte komen. Ook moeten er 4 aansluitingen komen voor regenpijpen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
maandag 10 februari 2020

Tussenmeters voor gas water en elektra installeren

ik wil in mijn kantoor gedeelte een aparte meter voor gas water en electriciteit
zondag 9 februari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag ongeveer 90 m2 vloerverwarming aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²
vrijdag 7 februari 2020

Waterfilter installateurs

We willen graag een waterfilter laten plaatsen in de meterkast. Zie link voor de filter > https://www.waterfilterexpert.nl/waterfilter-gehele-woning Graag een prijsvoorstel per mail.
vrijdag 31 januari 2020

Toilet renovatie

Wij willen onze toiletruimte laten renoveren. De ruimt is circa 120 bij 90 cm, 225 cm hoog. We beschikken zelf over een nieuwe toilet en een wastafeltje. Oude tegels zullen we zelf verwijderen. De werkzaamheden bedragen: verwijderen oude toilet en wastafel, plaatsten nieuwe toilet en wastafel en kraan, nieuwe leidingen, tegelwerk op de wanden en vloer, eventueel nieuw plafond.
woensdag 29 januari 2020

Zonneboiler vervangen door zonnepanelen

Ik heb een zonneboiler die ik weg wil halen om zonnepanelen er voor in de plaats te zetten. Ik heb een plat dak van 5 bij 5 meter.
woensdag 29 januari 2020

Onderhoud gashaard

Ik ben op zoek naar iemand voor een jaarlijks onderhoud aan de gashaard Dru. Gashaard is van 2017. De haard werkt op het moment niet, geeft storing F8. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.
maandag 27 januari 2020

Vloerverwarming realiseren en aansluiten op warmtepomp

Renovatie boerderij. Wij hebben een vloer van 150m2, hier willen wij een vloerverwarming, het is de bedoeling dat deze wordt aangesloten op een warmtepomp. Het is uiteindelijk de bedoeling dat hier een houten vloer overeen wordt gerealiseerd.
maandag 27 januari 2020

Vervangen verdeler 1 groeps vloerverwarming

De verdeler in de kelder (niet kruipruimte) is verrot en moet vervangen worden. Het betreft nu een 1 groeps. Moet denk ik minstens een 3-groeps worden. De pomp is denk ik goed maar ik weet niet hoe goed dit her te gebruiken is. Werkzaamheden zijn dus: afkoppelen slangen, vervangen verdeler (legen en vullen verwarming), terug koppelen slangen, testen en ontluchten. Verdeler en materiaal door u te leveren.
maandag 27 januari 2020

Realiseren van droge vloerverwarming

Ik wil over de benedenverdieping ( hal, kamer en open keuken) vloerverwarming laten leggen, ong. 35- 40 m2. De vloer is van beton, niet geïsoleerd ( geen kruipruimte) dus er moet op de vloer geïsoleerd worden. Het gaat om een hoofdverwarming. Over de vloer wil ik een pvc vloer leggen ( valt buiten de offerte) De opbouwhoogte hou ik het liefst onder de 4 cm in dien mogelijk. Droge vloerverwarming realiseren
woensdag 22 januari 2020

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en daarvoor moeten 2 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden. Zodra de dakkapel erop staat willen we de zonnepanelen weer op de plek hebben. De zonnepanelen zouden onder een grote overkapping tijdelijk opgeslagen kunnen worden.
vrijdag 17 januari 2020

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.
zondag 12 januari 2020

Haard verplaatsen en moderniseren

Open gaskachel verplaatsen. Gasleiding verleggen, rookkanaal + elektriciteit. Geheel komt ongeveer 2 meter van bestaande plaats te staan. Bedoeling om zelf een ombouw/koof maken voor weg werken van het rookkanaal.

Partners

Partners van Casius