Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Overijssel.

694 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Overijssel:

zaterdag 17 augustus 2019

Afgedopte warmwaterleiding aansluiten op mengkraan

Ik wil graag een een afgedopte leiding aansluiten aan mengkraan.
vrijdag 16 augustus 2019

Gezocht: Installateur van houtkachel

Beste, Sinds maart 2018 zin wij op zoek naar een installateur die onze (Gamma) houtkachel wil installeren in een bestaande en ongebruikte schoorsteen. Eerder hebben wij een verzoek neergelegd bij de Gamma montageservice, echter, deze konden geen vaklieden vinden voor deze klus. Het gaat om de aansluiting in huis, het plaatsen van circa 5 meter flexibele buis in een gemetselde, ongebruikte schoorsteen en het storten van isolatiekorrels. Bouwjaar woning 1966. Op de bijgevoegde foto gaat het om de rechter schoorsteen.
donderdag 15 augustus 2019

Wastafelkranen vervangen

Wij hebben een wastafel met 2 kranen, deze kranen moeten beide worden vervangen. Bijkomend is dat de kranen uiterlijk volgende week vrijdag 23 augustus dienen te zijn vervangen.
woensdag 14 augustus 2019

Leveren en installeren van een 600 liter hygiëne boiler

Ik wil een 600 liter hygiëne boiler welke met heatpipes en warmtepomp verwarmd kan worden. Afgifte systeem van nieuwbouwwoning is LT vloerverwarming. Ook optie bekijken om de boiler te gebruiken om het vloerverwarmingssysteem te ondersteunen als er voldoende zon is. Perceel ligt aan het water. Bron: Bodem? Lucht? Open water?
maandag 12 augustus 2019

Extra radiator plaatsen op de zolder

Ik wil graag 1 extra radiator geplaatst hebben op de zolder. Op de zolder zit ook de cv ketel.
zaterdag 10 augustus 2019

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag een Amerikaanse koelkast (Samsung Family Hub) aansluiten op het watertoevoer, maar de plek waar de koelkast moet komen is tegenover de keuken. Ook is vloerverwarming aanwezig.
zaterdag 10 augustus 2019

Het verwarmen van een praktijkruimte zonder gas

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met het vinden en toepassen van de beste manier om een kleine praktijkruimte van 544 bij 372 cm te verwarmen. Dit moet gebeuren zonder dat het verwarmingssysteem gebruik maakt van gas. Bijvoorbeeld dus door elektrische vloerverwarming.
zondag 4 augustus 2019

Gasleiding en waterleiding verleggen en splitsen

Wij hebben een woning en een bijgebouw waar alle voorzieningen al zijn, maar wij willen dit nu splitsen met eigen meters/aansluitingen.
woensdag 31 juli 2019

Gasleiding en waterleiding verleggen en splitsen

We hebben een bedrijfsruimte en een bovenwoning nu willen we de bovenwoning splitsen voor gas en water en elektriciteit.
woensdag 31 juli 2019

Splitunit airco's installeren

Ik heb 4 vertrekken waarin ik airconditioning wil. 3 slaapkamers en de woonkamer. 1 slaapkamer is op 2e etage, de andere twee liggen achter elkaar op de 1e etage.
woensdag 24 juli 2019

Vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

Ik wil een vloerverwarming laten leggen in de woonkamer en hal, dat als hoofdverwarming moet dienen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. Huidige vloer betreft een cement-dekvloer. Ik laat mij verder adviseren over de mogelijkheden.
zondag 21 juli 2019

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming in de kamer. (Hoofdverwarming) De kamer is 38 m² en graag vrezen op een schone afwerkvloer. De verdeler zit direct achter de muur in de hal. De aanvoer en retour cv zitten daar en de 230v stekker.
dinsdag 16 juli 2019

Infrarood verwarming

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1910. Ik heb een kamer van 52 m2 en ik wil hier graag vloerverwarming aanleggen. Alleen heb ik van andere specialisten gehoord dat dit helaas niet mogelijk is. Ik heb een huis met houten balken en een kruipruimte en dit moet eerst goed geïsoleerd zijn voordat ik het aan kan leggen. Ik zit daarom nu te denken aan infrarood verwarming. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om hier gebruik van te maken. Ik wil hier graag wat meer advies over.
zondag 7 juli 2019

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen vloerverwarming in de kamer en keuken. Kamer is 37 m2 groot en de keuken 4 m2 en de serre behorende bij de keuken 17 m2. Totaal 58 m2. Wat zijn de kosten van het infrezen en de aanleg van de vloerverwarming? Hebben we een zwaardere ketel nodig? In de woning zit nu een Remeha Quinda 30 C bj 2018.
vrijdag 5 juli 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen in een vrijstaande bungalow uit begin jaren 70, en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn. De inhoud van de woning is 999 m3, Graag een offerte.
donderdag 4 juli 2019

CV-ketel vervangen

Ik ben op zoek naar een CV-installateur die mijn CV-ketel kan vervangen. Over elektrisch/gas ben ik nog niet uit, hier laat ik mij graag over informeren. Bovendien heb ik het plan om op een later moment een warmtepomp te laten plaatsen, ook hier ontvang ik graag informatie over.
maandag 1 juli 2019

Airco binnenunit verplaatsen

Wil de binnen unit van de airco verplaatsen van de vliering naar de slaapkamer een verdieping lager. De airco staat boven op het dak en is makkelijk bij te komen.
woensdag 26 juni 2019

Hoofdkraan van de waterleiding vervangen

De hoofdkraan van de waterleiding in de meterkast in mijn appartement zit vast. Vermoedelijk verkalkt. Ik denk dat deze vervangen dient te worden. Geconstateerd omdat de kraan afgesloten moest worden i.v.m. het vervangen van een wasmachinekraan. Ik ontvang graag een prijsopgave.
woensdag 26 juni 2019

Warmtepomp plaatsen

Hoekwoning uit 1987 145 m2 +/- 400 m3 Lucht/lucht warmtepomp, aan te sluiten op huidige brink hete lucht ventilatie kanalen. Huidige ketel staat op zolder. Warmtepomp buitenunit zou geplaatst kunnen worden op aanbouw plat dak 1 ste verdieping. 10 zonnepanelen op dak waarvan 600 kW op jaarbasis over, willen graag mogelijke terugverdientijd/ besparing weten. Mag deel van verwarming overnemen, en bij echt koude winters mag hete lucht kachel gebruikt worden. Deels ook als airco kunnen dienen. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.
donderdag 20 juni 2019

CV leidingen vervangen in de kruipruimte

Een kennis van mij wil isoleren in de kruipruimte maar zag dat er op een paar plekken lekkage is. Volgens hem zijn de leidingen aan vervanging toe. In de kruipruimte is het ook zeer vochtig. Kunnen de leidingen vervangen worden?
dinsdag 18 juni 2019

Zonneboiler plaatsen

Graag deze zomer een zonneboiler plaatsen. Het gaat om een boerderijwoning uit 1994 met een oppervlakte van 15 bij 9 meter. Graag een offerte.
dinsdag 18 juni 2019

Advies over verwarming

Ik ben bezig een oude boerderij te verbouwen, de oude stal is nu voorzien van een nieuw geïsoleerd (sandwichpanelen ) dak, de muren worden nog voorzien van voorzetwanden met isolatie. Nu ben ik aan het zoeken naar een manier om de ruimte ( ongeveer 200 m² / 800 m³ ) te verwarmen. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het door middel van warme lucht te doen eventueel met wat losse palletkachels in de ruimte.
vrijdag 14 juni 2019

Advies en plaatsen van zonneboiler

Wij wonen buiten en hebben reeds 26 stuks aan zonnepanelen. Het is voor een huishouding van 4 personen. Aanwezig een combiketel. Er wordt veel gedoucht en hebben een ontkalkings-installatie. Graag verneem ik of onze woning hiervoor geschikt is. Ook waar de boiler moet komen te staan
dinsdag 11 juni 2019

Zonneboiler en zonnepanelen plaatsen

Ik wil 20 zonnepanelen en zonneboiler laten plaatsen op een hellend dak van een woonboerderij. Hellend dak boerderij bestaat uit ongeveer 60 m2 riet en 50 m2 dakpannen.
dinsdag 11 juni 2019

Vloerverwarming leggen in woonboerderij

Het betreft een oude woonboerderij uit 1930. De binnenzijde van de vloer wil ik laten isoleren en vloerverwarming leggen. De oppervlakte bedraagt 350 m2. Ik kan zelf zorg dragen voor een cementen dekvloer. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius