Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen

Zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen

Het gaat om het vervangen van een oud cv systeem in een bedrijfspand en twee woonhuizen met een totaal inhoud van circa 1100 m3. De panden moeten worden verwarmd en voorzien van warm water. Ik wil volledig overstappen op electrisch en laat mij graag adviseren over aanleg van zonnepanelen en een daarbij passende warmtepompinstallatie. de panden zijn allemaal 2.50 hoog.

Warmtepompsysteem laten installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. * Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). * Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Aanschaf van een lucht/lucht warmtepomp in de woonkamer (65 m2) om te verwarmen en koelen. Dit i.v.m. teveel opbrengst zonnepanelen.