Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnepanelen tijdelijk verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Heb 8 zonnepanelen op mijn dak, maar er moeten 4 kantel dakramen vervangen worden. Deze panelen zitten net in de weg om de ramen te kunnen vervangen, dus zoek ik bedrijf die deze panelen kan demonteren en dan ook weer kan monteren. Ik ga ervan uit dat dit niet de zelfde dag zal gebeuren, maar dat weet ik niet zeker.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zou ik graag na oplevering wat werkzaamheden willen laten verrichten aan onze zonnepanelen. Daarom zou ik graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden aan de achterzijde van de woning (hier liggen op het dak 2 rijen van 5 zonnepanelen en een derde rij van 1 zonnepaneel): - De enkele zonnepaneel verplaatsten naar onze schuur (waar al 6 zonnepanelen liggen) - De onderste rij zonnepanelen (5 stuks) op het dak tijdelijk willen laten demonteren i.v.m. plaatsing van een dakkapel - Nadat het dakkapel geplaatst is (paar dagen later) wil ik dan graag de zonnepanelen weer terug laten plaatsen Het gaat hier om LG NEON 2 black 320 wp zonnepanelen met een enkele SolarEdge omvormer op zolder. De prognose voor het opleveren van de woning is momenteel eind mei/begin juni. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning in het project Haarzicht in Vleuten. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Arjan de Bruijn

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Het gaat om een woning met 10 panelen (REC260PE) SMA omvormer. Deze moeten tijdelijk van het dak vanwege vernieuwing van de dakpannen. En later weer erop. Hoef geen moeilijk offerte. De zonnepanelen heb ik zelf op het dak getild met de installateur, zoek iemand met verstand van zaken die in de buurt wilt en snel een zakcentje wilt verdienen.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

De dakpannen moeten worden vervangen en de 8 zonnepanelen moeten dan tijdelijk verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Onze gekochte woning heeft zonnepanelen, 10 stuks. Maar wij willen een dakkapel plaatsen. Dus de panelen moeten er eerst af en daarna weer geplaatst worden. Met dan 5 panelen onder de dakkapel terug en de ander 5 op het koperen dak van de uitbouw. Graag een indicatie wat dat gaat kosten het is in de woonplaats Heerhugowaard. Dus de panelen blijven op het zelfde adres. DE panelen zijn 6 a 7 jaar oud. Graag hoor ik van jullie . Via de mail aub.

Groot aantal zonnepanelen demonteren en later weer monteren

Wij hebben als vastgoedonderhoudsbedrijf een offerteaanvraag gekregen voor het schilderen van 96 woningen te Gouda. Nu zijn er echter bij een aantal woningen op de zadeldaken aan de achterzijde zonnepanelen aanwezig die voor de uitvoering van de schilder werkzaamheden tijdelijk gedemonteerd, opgeslagen en daarna weer gemonteerd dienen te worden. Wij ontvangen hiervoor graag van u geheel vrijblijvende offerte uiterlijk woensdag 7 februari omdat wij 9 februari de offerte in moeten dienen. Het betreft 20 woningen aan de slootzijde met 3 panelen. De overige woningen zijn 27 woningen met 6 panelen (panelen zitten vastgeschroefd met klemmen).

Zonnepanelen verwijderen en opnieuw monteren

Wij zijn van plan om op 31 oktober een dakkapel te laten plaatsen op de zolder (twee-onder-een-kap). Hiervoor is het nodig 3 zonnepanelen hoger op het dak te plaatsen. Zouden jullie de volgende werkzaamheden voor ons uit kunnen voeren? · Tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen (voor 31 oktober) · Herplaatsen zonnepanelen, hoger op het dak/ boven de dakkapel (na 31 oktober) Ook reacties zijn welkom die alleen de zonnepanelen kunnen verwijderen, deze stap is essentieel. Het terugplaatsen is een tweede.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Ik wil graag 21 zonnepanelen demonteren inclusief bevestiging en dezelfde 21 zonnepanelen na plaatsing van een nokverhoging weer monteren en de installeren op hetzelfde dak en op de nokverhoging. Klus moet medio juli worden uitgevoerd.