Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonneboiler in combinatie met vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonneboiler in combinatie met vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonneboiler in combinatie met vloerverwarming

Lucht - Lucht warmtepomp laten plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een woning aangekocht uit het jaar 1938. We moeten hierbij de CV installatie vervangen, en willen graag onze energiekosten drukken. Vandaar onze interesse in een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en of zonneboiler en of palletkachel.

Onderhoud en reparatie aan een CV-installatie

Goedemorgen, momenteel hebben wij een zonneboiler, een hybride warmtepomp (Elga), gedeeltelijke vloerverwarming en een oudere nog werkende cv ketel (AWB op aardgas welke wellicht vervangen moet worden als er een goed plan ligt). In de open woonkamer hebben wij nu een mooie houten vloer die niet geschikt is voor vloerverwarming en willen deze dus niet vervangen. Wij zijn op zoek naar de ideale combinatie om de woonkamer zo comfortabel als efficiënt te verwarmen. Graag verneem ik van u of u met deze gegevens ons kunt helpen. Wij denken met name aan de zit verwarming. En is het mogelijk dat de zonneboiler en de cv ketel hierbij betrokken worden? Hierover graag uw goede advies.

Zonneboiler in combinatie met vloerverwarming

Wij willen een zonneboiler en een combinatievloerverwarming laten plaatsten. De aanschaf van deze materialen moet door de vakman worden gedaan in overleg met de klant. Eventueel kunnen er ook zonnepanelen worden gezet, maar dit moet eerst met de klant worden overlegd.

Vloerverwarming en zonneboiler installeren

We hebben 70 m2 meter loze leidingen voor vloerverwarming op begane grond liggen. Die willen we nu in functie nemen maar niet via aansluiting op de stadsverwarming maar via een zonneboilersysteem. Er is geen gas maar wel elektriciteit in de woning. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming kunnen gebruiken, als de speksteenkachel niet aanstaat. Er is al een kleine zonneboiler van 100 L aanwezig voor warm water (niet echt rendabel). En we hebben alleen een Daaldrop electrishe boiler van 80L in combi met de zonneboiler. Voor de vloerverwarming zal er een nieuwe installatie moeten worden aangebracht. Graag uw deskundige advies om in combinatie met de stadsverwarming de vloerverwarming aan te leggen,

Zonneboiler met vloerverwarming aanleggen

Ik ga een nieuw huis bouwen en wil graag vloerverwarming in combinatie met een zonneboiler. Oppervlakte vloer begane grond 110 m2, inhoud 512 m3.

Zonneboiler installeren

Ik overweeg een zonneboiler in combinatie met deels vloerverwarming (bijverwarmen) en traditionele verwarming. Ruime zolder aanwezig voor plaatsen boiler. Het gaat om ongeveer 70 m2 vloerverwarming. Het gehele huis is 120 m2.

Nieuwe HLV-installatie in een HSB woning

Wij overwegen de aanschaf van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1994, gebouwd volgens de Deense houtskeletbouw methode met extra isolatie en een laag energieverbruik. Het is een woning met 3 verdiepingen, 510 m³ groot. Er is nu een heteluchtverwarming van Brink Furore uit 1994, met daarnaast een badgeiser voor de warmwatervoorziening. Wij hebben vragen over de kosten die wij zullen krijgen bij vervanging van de huidige verwarming. Wij ontvangen graag een schatting voor levering en installatie van een nieuwe HLV met modulerende ventilator en eventueel warmteterugwinning. De afzuigkap heeft een eigen uitgang. We laten ons graag adviseren over handhaven van de aparte geiser of combinatie van de verwarming met warmwaterfunctie. Zou een zonneboiler zinvol zijn? Is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen? Het is onbekend of de kanalen recent zijn gereinigd. Ook hiervoor graag uw indicatie. Er staan gegevens van de woning op Funda.

Zonneboiler met HR CV-ketel installeren

Wij zijn op zoek naar een nieuwe CV ketel in combinatie met een zonneboiler / warmte pomp. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn in een bestaand huis, bouwjaar 1967? De huidige ketel is circa 30 jaar oud. Is er ook subsidie mogelijk?

Zonnecollector(en) en zonneboiler installeren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor plaatsing van zonnecollector(en) en een boiler. Ons dak ligt op Zuid-Westen , het gaat om een schuine dak. Ons verbruik is 109 m3 water per jaar. Graag ontvangen wij ook rendement berekening voor de in offerte genoemde combinatie.

Zonnepanelen en zonneboiler installeren

Ik zou graag wat vrijblijvende informatie willen hebben over de plaatsing van zonnepanelen in combinatie met zonneboilers. Hier volgt wat informatie wat misschien handig ter info is: De ligging is 90gr Oost en 10 gr. Zuid Dakoppervlak schaduw vrij 25 m2 Boiler grote 200/250 inhoud Gebruik: voor bij vloerverwarming , bad ,douche en keukenkraam water Gezin samenstelling 2 vol. En 2 tieners Denk aan meer Heat pipes /meer collectoren Graag ontvang ik de info via email.