Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zibro airco controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zibro airco controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zibro airco controleren

Mobiele Zibro airco repareren

Ik heb een Zibro PX 643 die waarschijnlijk alleen bijgevuld moet worden maar misschien is er ook een lek in het systeem.

Zibro airco controleren

Mijn Zibro Airconditioning doet het niet meer naar behoren. Er komt geen koele lucht meer uit. Ik heb hem al 4 jaar maar is maar 3 jaar matig gebruikt. De filters zijn verschoond, maar deze zijn wel aan vervanging toe. Hiernaast denken wij ook een vieze lucht uit de airco te kunnen ruiken. Zou iemand hier binnenkort naar kunnen kijken?

Zibro airco bijvullen

Airco bijvullen en een onderhoudsbeurt geven Ik wil de airco (Zibro SC1226) unit bij laten vullen. Deze zit op het dak en in de slaapkamer. Het is een split unit

Zibro airco controleren en bijvullen

Deze airco heeft een snelkoppeling en geen vulnippels wie o wie kan hem bijvullen graag iemand uit de buurt van Almelo

Airco bijvullen en een onderhoudsbeurt geven

Ik wil de airco (Zibro SC1226) unit bij laten vullen. Deze zit op het dak en in de slaapkamer. Het is een split unit airco.

Zibro airco controleren en bijvullen

Zibro airco SC3025 koelt niet meer (installatie datum 08-2011) de rest lijkt normaal te werken

Zibro airco bijvullen

Ik wil een Zibro P729 mobiele airco laten bijvullen.

Zibro airco bijvullen en controleren

Ik heb al een jaar of 3 een Zibro airco SC 3325 met parker koppeling draaien, gekocht bij technische unie, zelf geinstalleerd. Ineens sinds vandaag koelt en verwarmt hij niet meer. Dus ik wil de unit laten controleren/bijvullen. Afstandbediening werkt gewoon, binnenunit bij koelen gaat ook blazen, maar lucht wordt niet koud. En bij verwarmen blijft hij in bepaalde stand staan, maar de binnenfan gaat niet draaien. Normaal duurt dat een paar minuten en dan begint de binnen unit te blazen. Graag mij bellen voor een afspraak.

Aircopomp repareren

Graag airco split unit schoonmaken Reparen Bijvullen Wat nodig is Airco staat op dakkappel Midels ladder of via raam op dakkappel te komen Type split airco zibro Model indoor sc 1235 Graag telefonische reactie Spoed

Zibro airco controleren en bijvullen

Ik zoek iemand die een Zibro SC3331 airco met snelsluiting kan bijvullen en schoonmaken.