Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WTW unit en kanalen leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wTW unit en kanalen leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wTW unit en kanalen leveren en plaatsen

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Whr 90 ventilatoren werken niet, er staan rare codes op de display. Display geeft geen reactie op drukknoppen. Ervaren monteur van deze Bergschenhoek whr 90 met onderdelen bij zich en opnieuw systeem inlezen. Monteur MOET onderdelen als display en besturing/printplaat bij zich hebben om indien nodig te vervangen. Dit is denk ik noodzakelijk. Het apparaat is van 2002/2003.

WTW unit van StorkAir vervangen of repareren

Type WHR 90 werkt niet meer lampjes op controle paneel geven geen indicatie.

CV-ketel en warmtepomp boiler vervangen

De Dimplex boiler (type LBW 300 met WTW-unit) moet afgekoppeld worden en afgevoerd worden, vanaf zolder. Plaatsen van nieuwe ventilatie box en eventueel vervangen van de CV ketel (intergas HR KK36-30, deze is nu nog goed werkend, maar misschien niet voldoende vermogend?) door beter alternatief voor sneller warm water. Graag hierover uw advies.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Afgelopen maart was bij mij de voeding-eenheid defect. Is vervangen door het nieuwe model. Nu hadden we gisteren kortsluiting in het WHR 90 apparaat. Wie kan mij helpen?

WTW-unit en kanalen leveren en plaatsen

Ik wil graag een volledige installatie in woning voor een WTW unit met CO2 regeling en kanalen leveren en plaatsen. Ik wil graag verdere uitleg krijgen over waaraan gedacht moet worden en hoe de installatie moet gedaan worden.

Mechanische ventilatie en WTW-installatie reinigen

Betreft huis bouwjaar 1990. De mechanische ventilatie maakt vrij veel geluid en ik heb het idee dat hij niet goed meer ventileert. Ik weet zo snel niet hoe oud de mechanische ventilatie-unit is, maar de ventilatiekanalen zijn in ieder geval waarschijnlijk nooit gereinigd (dus al 27 jaar niet gebeurd). Het betreft dus algeheel onderhoud, ventilatiekanalen reinigen en eventueel een nieuwe ventilatie-unit.

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2 repareren

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2

Reparatie en onderhoud WTW-kanalen

Mijn WTW unit is defect namelijk 1 van de 2 ventilatoren zit los. Die wil ik gerepareerd hebben een de kanalen wel ik laten reinigen. Het WTW merk is Brink Climate Systems Medium Renovent hr.

Ventilatiesysteem D installeren in een bestaande woning

Wij huren momenteel een vrijstaande jaren '30 woning en zullen die binnen enkele maanden gaan kopen. Het huis heeft 8 kamers en een inhoud van 625 m³ met een ventilatie C systeem en 2 luchtafvoeren in de badkamers. De woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Een probleem is echter de kwaliteit van de binnenlucht en geluidsoverlast van verkeer via raamroosters. De wens is om de roosters dicht te maken en een D systeem te installeren van hoge kwaliteit en met ruime capaciteit. Capaciteit en functies van de unit, diameter en verloop van kanalen, aantal inblaasventielen, regelbaarheid en ‘onderhoudbaarheid’ zullen zorgvuldig berekend/bepaald en gekozen moeten worden. Bekende problemen met balansventilatie zoals vuilophoping, herrie en tocht dienen absoluut vermeden te worden. WTW is gewenst maar niet de reden voor het project. Installatie zal plaatsvinden terwijl de woning bewoond is. Het systeem moet worden gecontroleerd (metingen) voor oplevering, en goed overgedragen aan de bewoner. Stap 1: Bezichtiging van de woning en inschatting van technische haalbaarheid en ruwe kosten (+/- 40%) Stap 2: Offerte voor de ontwerpfase met een indicatie van de installatiekosten (+/- 25%) Stap 3: Ontwerpfase en definitieve offerte voor de installatie. Stap 4: Installatie. Dit verzoek betreft stap 1 en eventueel stap 2. Ik maak graag een afspraak.

Storkair WTW/MV-unit vervangen

Mechanische ventilatie, type StorkAir WTW 11a uit 1995 moet vervangen worden. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius