Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WTW systeem installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wTW systeem installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wTW systeem installeren

WTW systeem installeren

Ten behoeve van de aanvraag energiebespaarlening ben ik op zoek naar offertes voor de plaatsing van een WTW systeem in mijn nieuwbouwwoning. Er is reeds mechanische ventilatie aanwezig in een 4-tal vertrekken, woonkamer, keuken, douche en zolder. Voor geldigheid van offertes voor deze lening geldt een minimaal rendement van 90%

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Betreft een eindwoning 1980 van 215 m2. Woonkamer met keuken, 4x slaapkamer, 2 x badkamer, 2x wc en studeerkamer. De woning is geheel gestript en we zijn nu bezig met luchtdichte dakisolatie Rd 5.0. Ik wil graag een prijsopgave voor een wtw balansventilatie systeem (D). Als het mogelijk is zou ik graag geadviseerd willen worden naar de verschillende en beste mogelijkheden voor deze situatie.

Warmtepomp aarde en WTW installeren

Wij gaan een twee-onder-één-kap-woning bouwen met een inhoud van circa 700m3 per woning. Wij willen hier gaan werken met een warmtepomp aarde en ook een wtw-systeem. Graag een offerte voor deze twee installaties.

Waterwarmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis van circa 800 M3. Begane grond vloerverwarming. 1ste verdieping LTW radiatoren. Zolder in overleg wat er mogelijk nodig is. Inclusief WTW systeem.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Whr 90 ventilatoren werken niet, er staan rare codes op de display. Display geeft geen reactie op drukknoppen. Ervaren monteur van deze Bergschenhoek whr 90 met onderdelen bij zich en opnieuw systeem inlezen. Monteur MOET onderdelen als display en besturing/printplaat bij zich hebben om indien nodig te vervangen. Dit is denk ik noodzakelijk. Het apparaat is van 2002/2003.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatiewoning met houten tussenvloeren. Alle plafonds liggen grotendeels open. Ben op zoek naar een balans ventilatie systeem met WTW.

Ventilatiesysteem tegen vochtproblemen aanleggen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken In 2017 hebben we een vrijstaand huis gekocht. Dit huis is gebouw in 1957. We hebben de isolatie van het huis verbeterd door vloer, dak en binnenkort ook spouwmuur isolatie te plaatsen. We ondervinden nu in de winter vocht en schimmel problemen. De zolder is geïsoleerd maar nog niet afgewerkt. We zouden graag de ruimte op de eerste verdieping willen aansluiten op een WTW systeem. Er kunnen nog ventilatie kanalen geplaatst worden in de vloer van de zolder zodat de eerste verdieping en de zolder goed geventileerd kunnen worden. Ik zie geen mogelijkheid om de keuken en de begane grond ook nog op het systeem aan te sluiten.

Warmte terugwin systeem installeren

Het gaat om een nieuwbouwwoning, waar ik 3 tot 6 ruimtes geventileerd wil hebben, middels een warmteterugwinnings systeem. Ik wil kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. De woning is ontworpen zonder WTW (warmteterugwinning) systeem en heeft een CO2 gestuurd mechanische ventilatie.

Ventilatiesysteem D installeren in een bestaande woning

Wij huren momenteel een vrijstaande jaren '30 woning en zullen die binnen enkele maanden gaan kopen. Het huis heeft 8 kamers en een inhoud van 625 m³ met een ventilatie C systeem en 2 luchtafvoeren in de badkamers. De woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Een probleem is echter de kwaliteit van de binnenlucht en geluidsoverlast van verkeer via raamroosters. De wens is om de roosters dicht te maken en een D systeem te installeren van hoge kwaliteit en met ruime capaciteit. Capaciteit en functies van de unit, diameter en verloop van kanalen, aantal inblaasventielen, regelbaarheid en ‘onderhoudbaarheid’ zullen zorgvuldig berekend/bepaald en gekozen moeten worden. Bekende problemen met balansventilatie zoals vuilophoping, herrie en tocht dienen absoluut vermeden te worden. WTW is gewenst maar niet de reden voor het project. Installatie zal plaatsvinden terwijl de woning bewoond is. Het systeem moet worden gecontroleerd (metingen) voor oplevering, en goed overgedragen aan de bewoner. Stap 1: Bezichtiging van de woning en inschatting van technische haalbaarheid en ruwe kosten (+/- 40%) Stap 2: Offerte voor de ontwerpfase met een indicatie van de installatiekosten (+/- 25%) Stap 3: Ontwerpfase en definitieve offerte voor de installatie. Stap 4: Installatie. Dit verzoek betreft stap 1 en eventueel stap 2. Ik maak graag een afspraak.

WTW-systeem van Brink vervangen

De Brink WTW die er nu in zit is 35 jaar oud. 1 van de motoren maakt herrie wanneer je deze aanzet (asje is krom). Keuken en badkamer worden afgezogen, en de drie slaapkamers en hal op de eerste etage worden voorzien van verse lucht. Uiteraard zijn al deze kanalen aanwezig en dit jaar nog gereinigd. Graag willen wij een offerte voor het vervangen van het systeem.

Partners

Partners van Casius