Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WTW installatie installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wTW installatie installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wTW installatie installeren

WTW-installatie installeren

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een nieuwbouw huis zouden wij graag een offerte willen voor een WTW-installatie met 5 toevoerroosters en 6 afvoerroosters.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een woning uit 1964 met een aanbouw (plat dak) Graag willen we een WTW installatie waarbij de mogelijkheden voor de kanalen/ventielen erg beperkt zijn namelijk in de aanbouw en dan op de scheiding van de bestaande woning naar de aanbouw een afzuigventiel en bij de deur voor de garage een inblaasventiel. Graag vraag ik jullie om raad en een offerte aangezien ik niet weet of dit juist zal zijn.

WTW-installatie repareren

Mijn warmte terugwin unit van Bergschenhoek geeft een "storing aan de motor van de bypass" aan. Ik wil graag dat dit verholpen wordt.

Brink Renovent WTW-installatie repareren

Na het omhangen van de WTW unit is er niet goed gelet op de positie van de aan- en afvoerbuizen waardoor het nu waarschijnlijk verkeerd aangesloten zit blaast uit diverse ventielen en doet het, maar een stand schakelaar in de keuken werkt niet op de unit.

WTW onderhoud en kanaalreiniging

Ik wil een groot onderhoudsbeurt voor mijn WTW installatie. Het gaat om het reinigen van de unit en kanalen en het afstellen van de installatie.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een geschakelde bungalow, complete installatie voorkeur merk Orcon WTW 350/450. Aanleg leidingen via kruipkelder installatie in overleg.

WTW-installatie laten plaatsen

Ik wil een WTW-installatie, warmteterugwininstallatie, laten plaatsen. Dat houdt in: aan- en afvoerkanalen in de muren/plafonds boren, en opnieuw gestuukt en geschilderd worden. Daarnaast moet uiteraard een WTW-apparaat aangeschaft worden. Het betreft een woning uit 2008 van 97 m2, met 3 kamers. Ik besef dat het een heel duur klus wordt, ik hoor graag ongeveer hoeveel geld in totaal het zou kunnen kosten, arbeidsloon, materialen etc.

WTW-unit en kanalen leveren en plaatsen

Ik wil graag een volledige installatie in woning voor een WTW unit met CO2 regeling en kanalen leveren en plaatsen. Ik wil graag verdere uitleg krijgen over waaraan gedacht moet worden en hoe de installatie moet gedaan worden.

Mechanische ventilatie en WTW-installatie reinigen

Betreft huis bouwjaar 1990. De mechanische ventilatie maakt vrij veel geluid en ik heb het idee dat hij niet goed meer ventileert. Ik weet zo snel niet hoe oud de mechanische ventilatie-unit is, maar de ventilatiekanalen zijn in ieder geval waarschijnlijk nooit gereinigd (dus al 27 jaar niet gebeurd). Het betreft dus algeheel onderhoud, ventilatiekanalen reinigen en eventueel een nieuwe ventilatie-unit.

WTW-installatie plaatsen in de woning

Ik heb een woning gekocht en ik weet het niet zeker of er al een warmteterugwininstallatie in zit. Waar herken ik zo'n installatie aan? Wat zou het (in totaal) kosten om een warmteterugwininstallatie te plaatsen in Amsterdam in een woning van 97 m2 gebouwd in 2006? Klopt het dat hiervoor muren/plafonds moeten worden opengebroken en opnieuw gestuct en beschilderd worden?

Partners

Partners van Casius