Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 woonkamer radiatoren verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 woonkamer radiatoren verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 woonkamer radiatoren verwijderen

Twee radiatoren vervangen

Ik heb twee radiatoren in de woonkamer en die zou ik willen vervangen. Dus nieuwe radiatoren kopen, de oude weghalen, afvoeren en de nieuwe erop aansluiten. De ruimte is 5915 cm lang, 4350 cm breed en de hoogte is circa 260 cm.

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik de woonkamer en de bovenverdieping willen voorzien van vloerverwarming in mijn net gekochte huis. Dit betreft ruim genomen zo'n 80m2. Boven zou ook in plaats van vloerverwarming infrarood panelen kunnen plaatsen als dat scheelt in kosten. Momenteel hangen er radiatoren en is de woning aangesloten op gas. Ik wil graag van het gas af. De radiatoren moeten dan ook worden verwijderd.

nieuw verwarmingssysteem

Wij gaan hoogstwaarschijnlijk een klushuis kopen (we zijn aan het bieden) met een verwarmingssysteem uit 1954. Ik wil graag alle radiotoren uit het huis vervangen, dit zijn er 7. Hoogstwaarschijnlijk hoeft de CV-ketel niet vervangen te worden, want deze is uit 2012. Voor het plaatsen van de nieuwe radiatoren gaat het om: 1 woonkamer annex keuken van 35 m2, hal 6 m2, 5 kamers van 10 m2 en een badkamer 7 m2. Tevens graag de oude radiatoren afvoeren.

Dompelen verwarming

Betreft 1 kleine radiator in de keuken, 1 langwerpige in de gang, 1 onder het grote raam in de woonkamer. Graag offerte maken. Neem aan dat u eerst wilt komen kijken. Mogelijk 4 extra radiatoren.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil 2 kleine units in de slaapkamer als vervanging van de radiatoren. 30 m3 Ik wil tevens advies of het mogelijk is om een lucht lucht warmte pomp als hoofdverwarming mogelijk is. Woonkamer/keuken 150 m3. Er is ruimte op plat dak of tegen zijgevel voor buitenunits.

Vervangen van radiatoren

Het vervangen van 5 stuks radiatoren door LTV radiatoren met de volgende afmetingen: Woonkamer 2400-400-22 Keuken 700-900-22 Hal 1100-500-11 Slaapkamer 1100-600-11 Slaapkamer 1000-700-11 Graag volledige prijs all-in

Radiatoren vervangen en nieuwe CV ketel

Voor een huis dat we willen kopen wil ik graag weten wat het kost om radiatoren te vervangen en nieuwe CV ketel met warmwater voorziening plaatsen. Het huis heeft een grote woonkamer en 4 slaapkamers. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Cv installatie vervangen

Ik wil graag van gas naar elektrisch overgaan. Het is een tussenwoning met woonkamer/open keuken, gang, 1e verd. 2 slaapk. en 1 badkamer, 2de verd. 1 slaapk. en een zolderruimte. Totaal 9 radiatoren op een HR-cv-ketel op gas vervangen. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas

Cv ketel plaatsen

Wij betreden begin juni een oude woning van het bouwjaar rond 1900. Er zitten nog gaskachels in. Deze willen wij vervangen door een CV- of HR-installatie. Het betreft dus de ketel inclusief leidingen en radiatoren. De benedenverdieping bestaat uit één ruimte van een woonkamer en keuken. De bovenverdieping bestaat uit 2 slaapkamers. Er gaan 3 personen in wonen en we hebben naar schatting 4 radiatoren nodig. Oude kachels hoeven niet te worden afgevoerd.

Gaskachel vervangen door een complete cv-installatie op gas

Ik wil graag de gaskachel vervangen door een complete cv installatie op gas. De gaskachel verwijderen doen we zelf. Ik weet niet precies welke capaciteit ik nodig heb, maar wij willen een ketel die 2 douches aankan en op radiatoren wordt aangesloten. De woning heeft 3 etages, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zolder met overloop en een woongedeelte van ongeveer 40 m2. We zijn met twee personen.

Partners

Partners van Casius