Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen

Wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen

Wij willen graag onze wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen en warm water gebruiken. Ook willen we graag zelf de stroom opwekken. Ik heb positieve geluiden gehad van mensen die hun wooncomplexen laten verwarmen door de aarde warmte. Dus wij willen ons graag oriënteren naar de mogelijkheden en prijzen. Wij zijn een VVE. 15 appartementen zijn koop en de rest is verhuur. Alle appartementen hebben nu cv ketels. Wij willen graag van gas af en het hele complex co2 neutraal maken. Het complex naast de onze is hier ook mee bezig. Met Ymere zijn we in overleg. Voor de volgende vergadering in februari moeten we met een plan komen. Het gaat voornamelijk om het verwarmen van het water en voor verwarming. Mogelijk dat we ook van het gas af willen voor het koken. Mogelijk dat we ook zonnepanelen willen. Graag gaan we in overleg over wat er mogelijk en wat de beste oplossing voor ons is, het meest rendabel en het milieu vriendelijkst.