Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning verwarmen wellicht met infrarood? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning verwarmen wellicht met infrarood. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning verwarmen wellicht met infrarood

Water-water warmtepomp realiseren

We zouden een water-water warmtepomp willen realiseren. We hebben een vrijstaand huis uit 1947 wat gerenoveerd wordt met extra uitbreiding 2 bouwdelen van 2 x 250 m3 en zwembad. De kuub inhoud van de woning is ongeveer 400-500 m3. De warmtepomp is voor koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Het grondwater zit ontzettend hoog hier en ik heb een goede bron. Het water zit ongeveer 3-4 meter onder het maaiveld en ik heb al een put. Het hoofdgebouw heeft 2 etages, het bijgebouw een. We zijn met twee personen. Een persoonlijke berekening moet nog gemaakt worden.

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuw te bouwen woning van 1250m3 inhoud en ongeveer 250 m2. Gezinssamenstelling van 4 personen Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Warmtepomp plaatsen

Wij zijn aan het onderzoeken wat de beste oplossing is voor onze woning. Er is al een grondwater wel aanwezig. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het huis is 250 m2 en 800 m3. Momenteel hebben we een gezinssamenstelling van 2 personen maar pomp moet een verbruik aankunnen van 4 a 5 personen.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning met bedrijfsruimte van ca 150 m2, woning over 2 verdiepingen met ca 215 m2 Willen graag een 14 kw pomp. Gezin bestaat uit vier personen plus een bedrijfsgedeelte . Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Infraroodverwarming plaatsen

Er ligt nu een grindvloer die wordt verwijderd. De woonkamer die we willen verwarmen is 85 m2. Het eet gedeelte ligt 2 treden lager en is ongeveer is ongeveer 16 m2 hiervan. De woning is uit 1974 en matig geïsoleerd. Er zal dus eerst een isolatielaag moeten komen. We willen er daarna een keramische vloer overheen leggen. De meterkast staat in de ruimte onder de woonkamer en is dus makkelijk bereikbaar.

2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp

Het gebouw beschikt over 2 oude cv ketels die op termijn moeten worden vervangen, we zoeken naar een passende oplossing. We willen daar graag advies over wat het meest geschikt is binnen onze situatie en met het veranderen van de wet de komende jaren (van het gas af). De oude ketels moeten worden afgevoerd tegen die tijd. Het gaat om twee woningen en een bedrijfspand. Het is vrijstaand. In beide woningen wonen 2 personen. De totale vloeroppervlak schat ik op 350 - 400 m2. De kuub inhoud van de woning durf ik niet te zeggen. Het is voor het verwarmen van sanitair water en voor verwarming. We hebben een gedeelte met vloerverwarming.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Betreft: • Een verwarmingssysteem met vloerverwarming beneden en lage temp cv panelen op de bovenverdieping • Temp per ruimte centraal instelbaar • Bruto inhoud 736 m3 • Begane grond 114 m2 • 1e verdieping 43 m2 • Verwarmen en koelen • Woning. Optimaal geïsoleerd. Voldoet meer dan aan de huidige nieuwbouwregels. • Warm water, ook dmv warmtepomp • Aansluiten op bestaand cv/vloerverwarming net • Plaatsing nieuwe apparatuur op begane grond in bijkeuken

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Cv-installatie vervangen door een nieuwe en vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag mijn cv-installatie vervangen door een nieuwe en een oude radiator vervangen. Ik wil graag advies over de beste mogelijkheid en wat er mogelijk is. Ik wil het als hoofdverwarming gebruiken en ook voor het verwarmen van water. Ik wil ook graag vloerverwarming, een nat systeem. Het is een vrijstaande woning. Graag in overleg of wie het oude systeem gaat afvoeren. Ik heb een oppervlak van 220 m2. Welke capaciteit ik nodig heb durf ik niet te zeggen. De cv-ketel zit nu op zolder. Het huis heeft 2,5 verdiepingen. We zijn met 4 personen. Ik sta open voor alle mogelijkheden.

EVO Home of soortgelijk systeem installeren

Wij hebben sinds een half jaar vloerverwarming aangelegd in onze woning. Als wij de kamers boven willen verwarmen dan moeten wij onze draadloze thermostaat van Honeywell (type CM927) in de kamer boven zetten om deze warm te krijgen. Tegelijkertijd wordt de vloer beneden erg warm. Dus we zoeken nu iets om dit op te lossen. Huidige situatie: • Vloerverwarming in huiskamer en hal (9- groeps) • 4 radiatoren op de eerste verdieping inclusief de badkamer • 1 radiator op de zolder • CV ketel Intergas HR ECO 36 (wifi ontvanger in ketel) • Thermostaat knoppen van het merk COMAP 1 radiator op de eerste verdieping werkt niet goed (staafje blijft hangen, wij moeten nu handmatig met een tangetje het staafje in of uittrekken) Gewenst Op basis van informatie op Internet denken wij onderstaande artikelen nodig te hebben. , • Honeywell EVO home wifi Zone pakket met 4 HR92 radiator knoppen (badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, studeerkamer) • Extra HR92 knop voor zolder • Mogelijk kan de huidige draadloze thermostaat Honeywell type CM927 (ontvanger in ketel) behouden blijven voor temperatuur in woonkamer? Zo niet, dan moet dit op een andere manier worden opgelost • Bypass ventiel ?? • Vloerverwarming hoeven niet verdeeld te worden in aparte zones Mochten jullie een andere oplossing hebben dan horen wij dat ook graag. Wij willen alles laten installeren door jullie. In overleg bekijken welke artikelen wij nodig hebben voor de klus

Partners

Partners van Casius