Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw WC reservoir laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw WC reservoir laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw WC reservoir laten monteren

Nieuw WC-reservoir laten monteren

Ik wil graag een nieuw wc-reservoir laten monteren. Dit reservoir wil ik bij Praxis kopen.

Toiletpot en reservoir vervangen

Ik wil mijn oude wc pot en waterreservoir vervangen en een nieuwe laten installeren. Ik heb deze nog niet aangeschaft. Er is geen leidingwerk nodig.

WC laten vervangen

Zit scheur in het wc reservoir moet worden vervangen of een hele nieuwe wc

Wc reservoir vervangen

Ik wil reservoir van wc in de badkamer en bijbehorend hoekstopkraantje vervangen. Ik heb inmiddels identieke reservoir (Wisa 790 wit laaghangend) gekocht, maar nog geen hoekstopkraantje.

Verhoogd toilet plaatsen en keukenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe, verhoogde wc laten plaatsen. Dit inclusief reservoir (Wisa 550) en WC-zitting. Ik wil ook graag ook zijn keukenkraan laten vervangen.

Reservoir van het toilet vervangen

Ik wil graag een nieuwe reservoir/stortbak voor de wc laten monteren. Geen inbouw.

Lekkende kranen herstellen en binnenwerk WC vernieuwen

Twee kranen lekken: een in keuken en een op de wastafel van de badkamer. Deze moeten vervangen worden door simpele (wel goede) thermostaatkranen met een hendel. De huidige kranen hebben twee knoppen voor koud en warm water. En het binnenwerk van het reservoir van de wc is niet goed, het water blijft uur lopen. De vlotter en de afsluitring op de bodem van het reservoir moeten vervangen worden. Het reservoir is van steen. Graag zo spoedig mogelijk.

Toiletpot en reservoir vervangen

Het verwijderen van een oude wc pot (incl. spoelbak) en het plaatsen van een nieuwe wc pot (incl. spoelbak). Het gaat om een staand toilet met een spoelbak erop, met een afvoer aan de achterzijde. Ik heb nog niets aangeschaft.

Duoblok toilet aansluiten

Onze toilet water reservoir is kapot en lek dus er moet een nieuwe komen. Na wat onderzoek blijkt dat het per geheel verkocht wordt (toilet en reservoir) Maten zijn ook anders dan die we nu hebben. Er moet dus een nieuwe WC geplaatst worden (water aansluiten en de afvoer). Alles is aanwezig alleen aansluiten. Toilet moeten we nog gaan halen bij de gamma. Is met achter afvoer en links water aansluiting.

WC pot en reservoir vervangen

Toiletpot & reservoir vervangen. Toiletpot & reservoir heb ik in mijn bezit. Bijgevoegde foto is van de nieuwe wc.

Partners

Partners van Casius