Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC repareren

Sanibroyeur repareren of vervangen

We hebben een Sanibroyeur beneden in de WC in de kelder. Als we de Sanibroyeur aanzetten gaat de motor niet lopen. De Sanibroyeur dient gerepareerd of vervangen te worden. Hij is van 2009, tussentijds heeft hij het een tijdje niet gedaan.

Doorlopende en lekkende kraan repareren

1 lekkende kraan van fonteintje in WC ruimte (geeft soms brommende geluid) en 1 lekkende kraan in keuken. Indien nodig, de kraan van het fonteintje of beide kranen vervangen. Ik zorg zelf voor de kranen.

WC repareren

Het zwevende toilet op de begane grond spoelt slecht door en suist lang na spoelen. De knop doet ook raar. Graag wil ik dat de vakman het toilet controleert en repareert.

Doorlopende WC repareren

Wc blijft doorspoelen

Vlotter repareren of vervangen

Water blijft doorstromen en de wc spoelt niet meer - vlotter kapot of vastgelopen. Wil graag zsm verholpen worden.

Toilet mechanisme repareren

De ingebouwde door trekker van de w.c. in de badkamer doet het niet meer goed er zit geen kracht achter het water.

Toilet repareren

De wc blijft doorlopen, het afsluit stukje sluit niet meer goed af, maar ik krijg het niet gemaakt.

Lekkage toilet verhelpen

We hebben een lekkage vermoedelijk tussen de wc op de eerste en tweede verdieping. Het plafond van de beneden wc heeft vochtvlekken. Graag ontvang ik een offerte om de lekkage op te sporen en te repareren.

Toiletpot repareren

Bij ons zit de wc pot los en het (zeer oude) wc doortrek systeem werkt niet/lekt. Ik ben benieuwd of ik voor deze 2 klussen bij jullie terecht kan. Ik hoor het graag! Ook aan welk tarief ik dan ongeveer kan denken.

WC afvoer en stortbak repareren

In ons nieuwe huis viel ons in de eerste week een vieze lucht op in de beneden wc. Dit is een hangcloset waarbij het ophangsysteem helemaal is afgeteld. We denken dat er bij die afvoer iets niet goed gaat. Wc spoelt redelijk door. De geur komt uit het spoelelement. Dat is betegeld. Wat zou het kosten om deze Wc met afvoer opnieuw te installeren? Inclusief opnieuw betegelen en afkitten.

Partners

Partners van Casius