Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wc ontstoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wc ontstoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wc ontstoppen

Wc ontstoppen

Mijn wc is verstopt en ik zoek iemand die mij hiermee kan helpen. Ik zou graag een prijsopgave willen.

Afvoer ontstoppen

I am looking for plumber who can help me to un-clog ( ontstoppen ) the sink in the WC , the water flows very slow into the exhaust pipe.

WC laten ontstoppen

We zoeken een loodgieter om het probleem van onze verstopte wc (die we zelf al 2 x ontstopt hebben met een plopper en HG ontstopper) op te lossen. Misschien is er iets met de pot/leiding, de bouw?

Ontstoppen van wc

Onze WC beneden is verstopt. Bij doortrekken blijft er water staan in de toiletpot en als we boven doortrekken borrelt het in het toilet beneden en in de keuken. Ook is er sprake van een sterke rioolgeur in het toilet beneden.

WC ontstoppen

WC beneden is verstopt. Ik ben net verhuisd en de vorige bewoner liet de WC jaarlijks ook een keer doorspoelen door een professional. Graag wil ik dit ook laten doen. Met als gevolg dat de WC weer ontstopt is.

WC ontstoppen

WC Ontstoppen boven. Zo mogelijk ook afwasmachine ontstoppen.

Wc ontstoppen

De wc is verstopt. Spoelwater komt via de naastgelegen douche omhoog. Dat is geen prettig gezicht.

Toilet ontstoppen

Ontstoppen van WC.

Gootsteen ontstoppen

Water loopt heel langzaam weg in de keuken heb alles van HG geprobeerd Halsjes onder de gootsteen losgemaakt en die zijn iet verstopt wc en badkamer functioneren prima graag een prijsopgave om de gootsteen te ontstoppen

WC laten ontstoppen

De wc in onze badkamer, begane grond, achterin huis, is verstopt. Dit is eerder gebeurd omdat de leiding niet goed op afschot ligt. Om deze opstopping op te lossen is een elektrische veer benodigd. Hoeveel zou het bij jullie kosten om deze verstopping op te lossen? Graag een reactie via de email.