Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC fonteintje aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC fonteintje aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC fonteintje aanleggen

Gietijzeren riolering vervangen in de kruipruimte

Naast het vervangen van de gietijzeren riolering en het aansluiten van de bestaande afvoeren hierop, moeten er ook 2 nieuwe afvoeren komen voor een extra fonteintje in de wc en een extra toilet in de badkamer. Eventueel moeten ook de bestaande afvoeren vervangen worden. De bestaande sanitaire voorzieningen zijn: bad en wastafel in de badkamer, wasmachine in de berging, gootsteen en afwasmachine in de keuken, wc pot in het toilet. De riolering ligt op 1 lijn en is ongeveer 9,5 meter lang (vanaf de voorgevel) en de kruipruimte is goed begaanbaar. De bestaande gietijzeren riolering is nog helemaal goed, maar we willen deze graag voor de renovatie van de badkamer aanpakken.

WC fonteintje aanleggen

Er moet een fonteintje worden aangelegd in ons toilet in ons appartement. Fonteintje en kraan zijn in mijn bezit. WC ligt naast de badkamer. Daar is een afgedopte afvoer en is de koudwaterleiding waar de waterleiding voor het fonteintje kan worden aangesloten. Er moet een gat worden geboord door de tegels, voor afvoer en wateraanvoer.

Doorlopende en lekkende kraan repareren

1 lekkende kraan van fonteintje in WC ruimte (geeft soms brommende geluid) en 1 lekkende kraan in keuken. Indien nodig, de kraan van het fonteintje of beide kranen vervangen. Ik zorg zelf voor de kranen.

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

Radiatoren verwijderen en doorstroomverwarmers installeren

We willen al onze radiatoren in huis laten verwijderen ivm overstappen op vloerverwarming. Het zijn er in totaal acht. Vervolgens moeten de aanvoerende leidingen worden weggewerkt/afgedopt ter hoogte van de muur zodat dit er mooi uitziet. De lengte van deze buizen is max30-100cm per stuk. 2 van de 8 radiatoren zijn al afgekoppeld, maar de buizen zijn nog niet verwijderd. Hiernaast willen we 2 doorstroomverwarmers laten installeren (13 en 6 kwh), deze hebben we al gekocht, een voor de douche en een in de keuken. Hiervoor zijn de elektrotechnische aanpassingen al gedaan. Los hiervan wellicht ook de installatie van een fonteintje in de wc (graag kosten hiervan los omschrijven).

Dubbele wastafels, toilet en fonteintje monteren

Graag willen willen wij opdracht verlenen loodgieterswerk in ons nieuwbouwhuis te Utrecht. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1) Plaatsen en aansluiten van wastafels in 2 badkamers: ofwel 2 wastafels (met elk 2 kranen) 2) Plaatsen en aansluiten van een toilet 3) Plaatsen en aansluiten van een fonteintje in toilet Wastafel in badkamers: Dit zijn 2 badkamers. De wastafel en kranen dienen op een bamboehoutenkast te worden bevestigd (opbouwastafel), gekit en worden aangesloten. (als u ook de badkamerflafonds en WC kunt kitten is dat mooi meegenomen). Het sanitair schaf ik zelf aan. Aansluitmaterialen dient u te verzorgen. De plaatsing is waarschijnlijk de laatste week van augustus of 1-2e week van september. Graag uw offerte. De locatie is Utrecht, Gemberweg (Hoge Weide).

Wastafel en fontein vervangen

Ik wil graag een wastafel in de badkamer laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). Ik wil graag een fontein in de wc laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). De zowel fonteintje als de wastafel en twee kranen heb ik al aangeschaft.

Loodgieter- en leidingwerk uit laten voeren

In mijn gangkast zou ik graag een apart toilet willen. Het gaat om een appartement op de begane grond en in de ruimte waar het is, is tevens een luik aanwezig naar de kruipruimte. Een aansluiting voor een fonteintje in de hoek is ook wel handig. Daarnaast is er 1 leiding/afvoer die verlegd moet worden van de slaapkamer naar de keuken, 2 meter verder. Ook als de wc af is zal er in de badkamer nog een klus zijn, maar ik doe het in fases, dus dat komt later. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer kost. Het daadwerkelijk maken van de wc et cetera heb ik al iemand voor.

WC vervangen

In mijn WC wil ik de staande toiletpot, het spoelreservoir en het fonteintje vervangen; de de oude eruit en de nieuwe erin. Ik wil wel graag een staand toilet terug in de plaats.

Geberit up 320 plaatsen en fonteintje vervangen

De oude wc en fontein dient de vakman te demonteren, het afvoeren doe ik zelf. Hierna dient de Geberit up 320, heb ik al gekocht, gemonteerd te worden. Er zal een stuk van de broodjesvloer verwijderd moeten worden en de afvoer aangepast. Het al aangeschafte fonteintje dient te worden geplaatst en het warm water doorgetrokken vanaf de keuken. De volgende materialen dienen te worden gebruikt: uponor 5 meter, Pvc 40 cm, 1 meter, Pvc 110 cm, 50 en diverse bochten. Ik timmer zelf alles af en doe de betegeling ook zelf.

Partners

Partners van Casius