Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC fontein vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC fontein vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC fontein vervangen

WC fontein vervangen

Oude fontein verwijderen en een nieuwe 'Plieger Compact' (compleet wit) 42 x 22 cm installeren. Inclusief het afvoeren van de oude fontein en het leveren van de nieuwe materialen.

Fontein met kraan aanleggen in toilet

Er is geen fontein en kraan in de wc. Deze moeten geplaatst worden en de waterleiding er naar toe is aanwezig. Graag eerst een indicatie om voor te leggen bij de verhuurder. Fontein en kraan zijn al aangeschaft.

Fontein in toilet monteren

Er moet een wc fontein komen. Hoekmodel van 30 x 30 cm. Graag een offerte voor de aanschaf van de fontein, toebehoren en volledige plaatsing.

Fontein in wc ophangen

Ik wil in het toilet een fontein (Plieger Miami fontein) ophangen. De aan- en afvoer zijn reeds aanwezig. De fontein schaf ik als complete set aan. Wat zijn de kosten voor het ophangen van de fontein?

Wastafel en fontein vervangen

Ik wil graag een wastafel in de badkamer laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). Ik wil graag een fontein in de wc laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). De zowel fonteintje als de wastafel en twee kranen heb ik al aangeschaft.

Leidingen leggen in een gietvloer

Twee radiatoren in de hal en wc zijn verkeerd aangesloten. De leidingen en aansluitingen moeten vernieuwd worden. Nieuwe leidingen vanuit de kelder, gefreesd door gietvloer, naar de hal en de wc. Daarnaast wc, fontein en radiatoren afkoppelen en opnieuw aansluiten.

Geberit up 320 plaatsen en fonteintje vervangen

De oude wc en fontein dient de vakman te demonteren, het afvoeren doe ik zelf. Hierna dient de Geberit up 320, heb ik al gekocht, gemonteerd te worden. Er zal een stuk van de broodjesvloer verwijderd moeten worden en de afvoer aangepast. Het al aangeschafte fonteintje dient te worden geplaatst en het warm water doorgetrokken vanaf de keuken. De volgende materialen dienen te worden gebruikt: uponor 5 meter, Pvc 40 cm, 1 meter, Pvc 110 cm, 50 en diverse bochten. Ik timmer zelf alles af en doe de betegeling ook zelf.

Fontein in de WC plaatsen

Ik wil een nieuw fonteintje in de wc. Ook de waterleiding ernaar toe moet worden aangepast. Fonteintje + kraan en toebehoren heb ik al in huis. Leiding-materiaal moet nog worden aangeschaft. Het zou mooi zijn als de leidingen kunnen worden weggewerkt, maar dan moet er, denk ik, ook een stukje opnieuw betegeld worden. (Klant zorgt in dat geval voor een paar tegels, gaat dus niet om het hele toilet betegelen).

Fontein, badkamermeubel en WC installeren

Ik wil een wc fontein, badkamermeubelset en een wc laten installeren. Graag zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Hoekfontein plaatsen in de toilet

Het plaatsen en aansluiten van een hoekfontein (kwartrond) in de wc. Het materiaal is al in huis. Het leidingwerk is er ook. Het oude fontein verwijderen en de nieuwe aansluiten.