Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Watertoevoer CV Installatie lekt op de persovergang van koper naar henco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: watertoevoer CV Installatie lekt op de persovergang van koper naar henco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: watertoevoer CV Installatie lekt op de persovergang van koper naar henco

Watertoevoer CV Installatie lekt op de persovergang van koper naar henco.

Watertoevoer CV Installatie lekt op de persovergang van koper naar henco. Deze moet vervangen worden, ruimte eronder is zeer schaars, hiervoor eventueel een renovatie sok meenemen, en koppelingen van kunststof naar pers. Koper is 15mm, henco is 20mm. (nodig een reparatieset henco 20 - 15 mm )

Alle leidingwerk vervangen en CV plaatsen

In verband met een complete renovatie zoek ik een vakman die al het leidingwerk zoals afvoeren, riolering, nieuwe watertoevoer en nieuwe gastoevoer kan aanleggen en wegwerken. Ook moet er een nieuwe CV ketel (zolder) aangesloten worden inclusief een 5-tal radiatoren op de 1e verdieping en zolder. En de vloerverwarming op de begane grond. De badkamer wordt verlegd naar een slaapkamer (foto 1e verdieping kamer links achter). De radiatoren, vloerverwarming en CV ketel worden zelf voorzien. De rest van alle materialen moet de vakman voorzien.

Leidingwerk aanpassen en ketel verplaatsen

Wij hebben een jaren '30 appartement (op de begane grond) in Voorburg aangekocht. Veel is gedateerd, maar de muren en kruipruimtes zijn droog en in prima staat. De kruipruimtes bevinden zich onder de gehele woning en zijn goed bereikbaar. Wij zoeken een loodgieter voor het uitvoeren van de volgende taken. Op de bijgevoegde plattegrond zijn de werkzaamheden samengevat. 1) De CV-ketel en expansievat verplaatsen naar een kast welke grenst aan de muur naar buiten (en dus makkelijke aan/afvoer van lucht); 2) De oude CV-leidingen vervangen met nieuwe leidingen (flexibel). Het betreft dus een benedenwoning, en de nieuwe leidingen willen wij graag door de kruipruimtes. Radiatoren kunnen op hun plek blijven, oude leidingen verwijderen wij achteraf zelf; 3) We krijgen een nieuwe keuken op een nieuwe plek in huis. Water- en gasleidingen moeten naar deze nieuwe plek (enkele meters, door kruipruimtes) en vanaf de nieuwe keuken moet een afvoer aangelegd worden; 4) De wasmachine wordt verplaatst naar een kast in de gang. Hiervoor hebben wij watertoevoer en afvoer op de nieuwe plek nodig. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken bij voorkeur iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei 2017).

Kraan en afvoer plaatsen voor de wasmachine

Er dient een kraan en afvoer geplaatst te worden bij een CV-ketel op de zolder, voor de wasmachine. De watertoevoer en afvoer van de CV-ketel kan hiervoor gebruikt worden.

CV-installatie en leidingwerk aanleggen

Appartement 70m2 Plaatsen van een Intergas HR36/30 met alle toebehoren. - gastoevoer van meter naar keuken en CV installatie, totaal 22m1 - 5 radiatoren met midden onderaansluiting - vuilwater afvoeren plaatsen van keuken, wasmachine, afwasmachine, 2 wastafels, toilet en douche - Geberit inbouwreservoir plaatsen en aansluiten - warm watertoevoer naar douche, twee wastafels, keuken, koudwater naar toilet, wasmachine en afwasmachine - Inclusief materialen behalve radiatoren Eerste reële indicatie per mail, daarna op basis van schetsen, omschrijving definitieve prijs.

lekkage verhelpen

watertoevoer naar CV lekt bij drukmetertje.

Nieuwe CV ketel en thermostaat plaatsen

Wij willen graag de Remehia Calenta 28C ketel met een expantievat en een Honeywell Chronotherm Vision Modulation klokthermostaat. Alle aanluitingen voor watertoevoer en afvoer, condens afvoer naar het riool en aansluiting voor lucht afvoer zijn aanwezig. Wij willen graag weten hoeveel dit bij u gaat kosten. Betreft dus leveren en plaatsen CV ketel en thermostaat.

Aansluiten diversen in badkamer

Ik ben bezig met de renovatie van mijn badkamer. Ik heb nu een loodgieter nodig voor: 1. Aansluiten water op kraan wastafel(meubel) + aansluiten afvoer. Voor de afvoer moet er nog een las komen tussen de pijp die de muur in gaat en de zwanehals van de wasbak; overig materiaal is aanwezig. 2. Aansluiten toilet op kraan en afvoer. Er is watertoevoer, maar die staat te hoog en te ver naar achteren. Er is ook afvoer, maar ook die staat te hoog. Materiaal om het spul op de goede hoogte en afstand te krijgen is niet aanwezig. 3. Aansluiten douche-geval op waterleiding. Materiaal is aanwezig. 4. Advies cv. Ik wil de radiator heel ergens anders hebben dan waar hij was. Leidingen moeten worden verlegd en er moet een nieuwe radiator komen. Graag advies + offerte.

- Aansluiten van douche en wastafel. - ...

- Aansluiten van douche en wastafel. - Vervanging en verplaatsing van cv-ketel - Aanleggen van nieuwe watertoe- en afvoer voor wasmachine - Aanleggen toevoer en afvoer vaatwasser - Aanleggen watertoevoer voor Amerikaanse koelkast - Misschien het aanleggen van een waterpomp voor extra druk Nieuwe zekeringkast met extra groepen i.v.m. nieuwe apparatuur en de aanleg van enkele extra aansluitingen Verwijderen van oud tegelwerk en aanbrengen van nieuwe badkamertegels. Tevens verwijderen van tegelwerk in de keuken en aanbrengen van nieuwe alsmede in het toilet.

Installeren aanwezige cv-ketel incl ...

Installeren aanwezige cv-ketel incl watertoevoer en plaatsen van 6 nieuw aan te schaffen radiatoren en +- 10 meter gasleiding