Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterreservoir toilet kraan keuken en afzuiginstallatie badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterreservoir toilet kraan keuken en afzuiginstallatie badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterreservoir toilet kraan keuken en afzuiginstallatie badkamer

Waterreservoir toilet, kraan keuken en afzuiginstallatie badkamer

Het waterreservoir van het toilet loopt na doorspoelen niet meer vol. Het water van de kraan in de keuken geeft geen mooie straal, maar spuit ook opzij. De afzuiging in de badkamer werkt niet meer. Al deze drie problemen zou ik binnen afzienbare tijd willen oplossen.

Divers loodgieterswerk

Ik heb een keukenkraan die vervangen moet worden. Ik heb een acute verstopping van de afvoer in de keuken. Ik heb een kleine lekkage van het waterreservoir van een toilet. En een lichte afvoerprobleem in mijn badkamer.

Toilet aansluiten

Ik wil een toilet aansluiten. Aanvoer (water) en afvoer (riool) zijn reeds aanwezig. Toiletpot aanwezig (staand, achter afvoer). Nog nodig: koperen buis voor aansluiting water, pvc buis met bocht voor afvoeraansluiting. Waterreservoir (laaghangend) nog nodig. Deze schaf ik zelf aan.

WC pot vervangen

Mijn toilet pot is aan vervanging toe. Zie foto. Er zit een scheur in het waterreservoir en ook in de wc pot Graag een mailtje ivm niet de telefoon kunnen beantwoorden ivm werk

Montage waterreservoir in toilet

Graag ontvang ik - zo mogelijk op zeer korte termijn - een offerte voor het uitvoeren van de navolgende werkzaamheden: - Afsluiten en verwijderen van van stortbak op het toilet. - Plaatsen en aansluiten van een uiterst eenvoudig water reservoir (als voorbeeld Gamma € 29,-) Opgemerkt wordt dat de muren van mijn appartement (1966) bestaan uit een soort slakkenbeton, dus erg zacht. Het toilet is echter voorzien van een dubbele laag tegels, misschien dat dit aspect nog enige stevigheid kan bieden. Zie verder bijgevoegde foto's. Doorsnee waterpijp 32 mm. Doorsnee waterleiding 12 mm. Reacties en/of vragen gaarne middels email en bij voorbaat mijn dank voor alle te nemen moeite.

Kunststof waterreservoir vervangen

Ik wil het kunststof reservoir van het toilet in de badkamer laten vervangen. Het reservoir lekt en de vulkraan heeft ook lekkage. Ik koop zelf even een nieuw reservoir en wil dit graag door een vakman laten monteren.

Vlotter vervangen

Ik heb een staand toilet met waterreservoir. Al enige tijd blijft het water na een spoelbeurt doorlopen, het geluid irriteert mij. Ik denk dat de vlotter vervangen moet worden en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Oude toiletpot, waterreservoir en fonteintje vervangen

Ons oude staande toilet (VO) functioneert niet goed meer en ik wil het gaan vervangen. Ik koop een nieuw staand toilet met waterreservoir en met een bijpassend fonteintje. Ik wil die hier laten plaatsen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Binnenwerk van een toiletreservoir vervangen

Na het doorspoelen blijft het water doorlopen. Het betreft een hangend toilet met waterreservoir type Schwab type 180.000. Graag gedetailleerde offerte.

Staande toiletpot en reservoir vervangen

Ik wil mijn staande toiletpot met waterreservoir graag laten vervangen. Het gaat om het toilet op de begane grond. Ik wil opnieuw een staand toilet. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Deze klus wil ik na de zomer laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius