Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Watermeter verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: watermeter verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: watermeter verplaatsen

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Onze watermeter willen wij van de tuin (in betonnen bekisting) naar binnen (in het gat onder de voordeur) verplaatsen. Afstand is circa 3 meter.

Watermeter verplaatsen

De watermeter zit nu in het luik van de keuken. Wil hem plaatsen in de meterkast naast de voordeur 3 meter terug. Dus ik graaf zelf de leiding op en boor zelf een nieuw gat. Het gaat alleen om het losmaken en vastmaken.

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Graag zou ik de watermeter vanuit de waterput in de tuin naar de kruipruimte willen laten verplaatsen op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt. Het gaat om een jaren 30 woning en de afstand is om en nabij 3 meter met kunststof waterleiding er tussen . De put zelf hoeft niets aan te gebeuren. Ik ga de tuin bestraten en wil het betegelen.

Watermeter verplaatsen

De watermeter in mijn flatwoning is achter het toilet geplaatst, deze watermeter moet een 100 cm verplaatst worden in dezelfde ruimte. Vóór de watermeter zit geen kraan, de leiding moet derhalve op de één of andere manier afgesloten/bevroren worden. Bedrijven moeten dit wel officieel mogen doen.

Watermeter verplaatsen

De watermeter zit op dit moment in de woonkamer in een putje. Deze zou ik graag willen verplaatsen naar de buitengevel ongeveer 50 cm tot 1 meter verder op.

Watermeter verplaatsen naar de meterkast

Ik wil de watermeter van buiten verplaatsen naar de meterkast binnen.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Wij hebben een oud huis waarbij de watermeter in een put in de tuin zit. Deze zit ene meter of vijf loodrecht voor onze voordeur en willen hem dus graag terug naar binnen onder de kruipruimte( achter de voordeur) verplaatsen. Op korte termijn wordt de voortuin onder handen genomen en wij zouden dit graag nog in orde willen maken aangezien de put in onze loop is gekomen met de nieuwe verbouwplannen van de voortuin.

Watermeter verplaatsen naar een andere plek

Op dit moment staat de watermeter gemonteerd in de wc en moet naast de CV ketel komen.

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

We willen deze zomer wellicht graag de meterkast verplaatsen. In de meterkast zit de stoppenkast en elektrameter, watermeter en gasmeter. De kast zou 2 meter opgeschoven worden van de straat af. Dus alles moet verlengd worden. We willen meer informatie en inzicht in de kosten om de plannen beter vorm te kunnen geven. Daarnaast willen we graag weten of het wat uit maakt in de kosten van de uitvoering of de meters van elektra, gas en water ingekort worden (afstand van de straat verkleind wordt) of verlengd (afstand van de straat wordt vergroot). Het gaat om een nieuwbouwhuis van 10 jaar oud.

Waterleiding en watermeter verplaatsen

Ik wil graag mijn watermeter verplaatsen in de keuken. Dit bevindt zich nog onder bij de keukenkasten. Ik zou dit hoger willen plaatsen i.v. m nieuwe keuken die aangelegd moet worden.

Partners

Partners van Casius