Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterleidingen in de badkamer aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterleidingen in de badkamer aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterleidingen in de badkamer aanpassen

Verplaatsing keuken en verbouwing badkamer

Wij willen de huidige kleine keuken (2,2 meter breed) verplaatsen naar een andere locatie. Hiervoor moeten waterleidingen worden verlegd in een oud pand (gebouwd 1650 en gerenoveerd in 2007) en elektriciteit worden doorgetrokken indien inductie mogelijk is. Anders moet het gas worden doorgetrokken. Wij willen voor twee situaties een offerte aanvragen, aangezien het afhankelijk is van de kosten voor welke optie (qua keuken verplaatsen) wij kiezen. Daarnaast moet er in de badkamer het toilet met twee meter worden verplaatst en de doucheleiding met 1 meter. Het zou geweldig zijn als er iemand spoedig vrijblijvend langs kan komen voor een offerte.

Waterleidingen ontkalken

We willen graag dat onze waterleidingen in de badkamer ontkalkt worden. Het gaat om zowel de waterleiding van de wastafel als die van de douche. Door de kalkaanslag staat er weinig druk op deze kranen en is het warm-water toevoer schaars. Graag willen we deze twee leidingen ontkalkt hebben.

Waterleidingen in de badkamer aanpassen

Bestaande waterleidingen moeten gedeeltelijk in de muur worden gefreesd. Vervolgens door middel van solderen weer aansluiten op bestaande leidingen. Zie foto's.

Waterleidingen in de muur frezen

In de badkamer lopen de waterleidingen over de tegels, deze graag infrezen. Kraan voor bad, douche en wastafel.

Waterleidingen infrezen en verleggen

In appartement waterleidingen in badkamer en toilet infrezen en omleggen. In de keuken waterleiding infrezen en omleggen en de leiding en een afvoer voor een vaatwasser plaatsen. In de waskamer leiding omleggen en afvoer voor een wasmachine plaatsen. Uitvoeringstermijn is in overleg.

Woning voorzien van gas en water

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van alle leidingen in het huis. De oude leidingen zijn verwijderd. Waterleidingen, gas en riool (afvoer gedeeltelijk, moet een nieuwe wc komen in de hal op de begane grond en eventueel). Wat zijn de gemiddelde kosten hiervoor. De CV ketel bevindt zich op de eerste verdieping en de rest van de radiatoren op de begane grond. Er is ook een badkamer en er zijn slaapkamers op de 2e verdieping. Wat kost een gemiddelde leidingwerk in een heel huis ongeveer. Wie kan ons hierbij helpen?

Waterleidingen frezen in de badkamer

Wij willen graag de waterleidingen in laten frezen in onze gedeeltelijk betegelde badkamer. In de tegels frezen. Voor alle waterleidingen. De afstand is circa 8 meter. Daarna willen we er weer overheen tegelen.

Werkzaamheden nieuwbouw

Dank voor je tijd mijn mail even door te lezen en een kleine reactie te geven of je al dan niet interesse hebt in de werkzaamheden in nieuwbouw. Graag je richtprijs voor: 1. Aansluiting 2 wc's, wastafel in toilet en uitgietbak, aansluiting wasmachine, (optie: aansluiting keukenkraan), regenwaterpomp, hoofdwaterleiding, wastafel & kolomkast slaapkamer, badkamer: kranen (2 lavabo, 1 douche, 1 bad), meubel, kolomkast en douchewand; 2. Installatie gasaansluiting, leveren en aansluiten van verwarmingsketel & dakdoorvoer; 3. Aansluiting CV en 9 radiatoren; 4. Waterleidingen voor de paardenstallen leggen, merendeel ligt er al. Graag nog wat info over een gepaste regenwaterpomp. Indien je nog meer info nodig hebt, hoor ik het graag. Bij voorbaat dank! PS: je mag vrijblijvend chauffages aanbieden of eens langskomen voor meer info.

Leidingwerk vervangen

Wij hebben een huis uit 1958 gekocht en zijn dit op dit moment aan het verbouwen. De volgende zaken dienen nog te gebeuren en hiervoor ontvangen wij graag een offerte: 1. Vervangen leidingen verwarmingen op de bovenverdieping; 2. Waterleiding vervangen. Opnieuw aanleggen naar keuken, bijkeuken (kraan wasmachine) naar bestaande en nieuwe kraan tegen buitenmuur en nieuwe waterleidingen naar de badkamer voor douche, bad en wastafel; 3. Nieuwe afvoer voor wc beneden en nieuwe afvoer voor wc op de badkamer op de bovenverdieping. Ik kan me voorstellen dat hiervoor een afspraak gemaakt moet worden om e.e.a. ter plaatse te bekijken.

CV- en waterleidingen verleggen in de muur

Ik wil het huidige leidingsystemen van de CV graag vervangen door leidingen in de vloer en de waterleiding op badkamer wil ik graag in de muur. Betreft een appartement waar de leidingen kris kras over de muren lopen.

Partners

Partners van Casius