Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterleiding stacaravan vervangen door kunststof leidingen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterleiding stacaravan vervangen door kunststof leidingen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterleiding stacaravan vervangen door kunststof leidingen

Waterleiding stacaravan vervangen door kunststof leidingen

Wil de koperleidingen van de stacaravan vervangen door kunststof de caravan heeft 1 wasbak in de keuken 1 in de douche en dan de douche zelf en het toilet en naar de geiser caravan is 3. 60 bij 11 meter graag hoor ik wat de kostten zijn incl materiaal

Waterleiding vervangen

Onder onze stacaravan is er een waterleiding kapot, ongeveer 2 meter moet er hooguit vervangen worden, het enige probleem is dat de kruipruimte onder de caravan beperkt is: ongeveer 40 cm.

Schade herstel aan waterleiding stacaravan

Ik wil graag vrijblijvende offerte voor het herstel van de waterleiding onder de stacaravan. - de grijze buisjes onder de caravan zijn afgebroken en de waterleiding moet weer correct functioneren, ik moet een vrijblijvende offerte met prijsindicatie hebben voor arbeidsloon materiaalkosten (schatten).

Waterleiding van de caravan vernieuwen

Ik wil de waterleiding onder de stacaravan laten vernieuwen. Het liefst door iets wat niet kan bevriezen. Het is nu ieder jaar weer prijs. Lekkage. Het leidingwerk wat er nu is, is waarschijnlijk door een niet al te bedreven persoon aangelegd. Is een aantal keer gerepareerd door klusjesman. Graag ontvang ik een offerte.

Waterleiding in de stacaravan vervangen

Ik wil graag het waterleiding netwerk in- en onder de caravan laten vervangen door leidingen die niet kapot kunnen vriezen. Daar waar kan graag tot aan de kraan vervangen maar dat kan op 2 plekken zeker niet. Daar moet gekoppeld worden naar de huidige leiding, dat zijn Engelse 5/8" koperen leidingen. Dus geen standaard 15 mm maar 15.8 mm.

Geiser aansluiten in de stacaravan en keuren

Ik wil graag een nieuwe geiser (die we al hebben) op propaan aan laten sluiten in onze stacaravan. Tevens wil ik ook de andere aansluitingen laten controleren, kachel, waterleiding et cetera. In principe alles wat bij een tweejaarlijkse controle van een stacaravan hoort. Graag ontvang ik een offerte.

Water-, elektra- en afvoerleidingen aanleggen

Ik ga een stacaravan achter in de tuin plaatsen. Ik heb nodig: waterleiding, riool, elektra en Cai (antennekabel). Eventueel gas afzonderlijk offreren. De afstand van de meterkast naar de garage is circa 8 meter. Binnen de garage (op de wand te monteren) en buiten is het ongeveer nog 18 meter graafwerk. Er hoeven geen tegels of plavuizen of zo verwijderd te worden. Het is een grindpad en het grind kan gewoon mee gegraven worden. E.e.a. dient voor 15 november gerealiseerd te zijn. Hoeveel uren denkt u nodig te hebben? En wat kost het om het u uit te laten. Graag even telefonisch contact.

Waterleiding van thermolint voorzien

Voor mijn stacaravan te Warmond zoek ik iemand die ca. 24 meter waterleiding van thermolint wil voorzien.

Vervanging waterleiding en onderhoud geiser

De waterleiding onder een stacaravan moet worden vervangen, bijna overal is 40-50 cm kruipruimte. Het gaat om aansluiten vanaf hoofdpunt van geiser, keukenkranen, toiletspoelkraan, badkamerkranen, en buitenkraan. Daarnaast moet er een onderhouds/reinigingsbeurt gedaan worden aan de geiser. Dit alles moet eigenlijk zeer snel worden afgerond. Bij reactie graag aangeven wanneer e.e.a. kan worden uitgevoerd.

Vervangen waterleiding en gasleiding stacaravan

Het vervangen van waterleiding en gasleiding over de breedte van de caravan, ongeveer 3,4 meter en een warmtelint aanbrengen onder de stacaravan.