Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterleiding infrezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterleiding infrezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterleiding infrezen

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Waterleidingen infrezen en verleggen

In appartement waterleidingen in badkamer en toilet infrezen en omleggen. In de keuken waterleiding infrezen en omleggen en de leiding en een afvoer voor een vaatwasser plaatsen. In de waskamer leiding omleggen en afvoer voor een wasmachine plaatsen. Uitvoeringstermijn is in overleg.

Waterleiding infrezen

Frezen zodat er een water leiding in kan, in een gibo muur en in een vloer zacht en 50 cm in harde beton buiten muur en 2 contact gaten boren in harde muur beton buitenmuur

Waterleiding in de toilet infrezen

We willen de koudwaterleiding in ons toilet laten infrezen. De waterleiding komt uit de muur onder het fonteintje en gaat nu langs de muur naar de toilet. Dit willen we ingefreesd en aangesloten hebben. Tegelen doen we zelf. Afstand iets meer dan een meter.

Installatiewerk voor nieuwe keuken

Vanaf 21 juli wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Daaraan voorafgaand willen wij in de week van 11 juli graag wat installatiewerk laten verzorgen. Het gaat om het verleggen van de gasleiding en het verplaatsen en verlengen van de waterleiding en afvoer. Verder willen we nieuwe groepen in de meterkast laten plaatsen, elektra laten infrezen en aanleggen en stopcontacten laten plaatsen en verplaatsen op 2 muren. We maken graag een afspraak om het werk even te bespreken en ontvangen daarna graag een offerte.

Diverse leidingen en tappunten verleggen en infrezen

Onze dochter heeft een bovenwoning gekocht en krijgt op 21 april de sleutel. Er moeten daar enkele klussen worden verzorgd. Er moet een extra groep in de meterkast worden geplaatst voor een vaatwasser. Er moet even overlegd worden over het al dan niet infrezen van de leidingen in de muur. Er moet ook een waterleiding met kraan en afvoer worden gemaakt. Er kan een aansluiting worden gemaakt op de leidingen bij de combiketel. Verder moet de afvoer van de wasmachine worden verplaatst. Die zit nu in een hoek waar wij een hoge kast willen zetten. De afvoer van de combi-cv-ketel willen we in de muur laten plaatsen. Wij zullen zelf de kastjes en het werkblad in de keuken, de wasmachine en de koelkast/vriezer weghalen zodat de vakman er makkelijk bij kan. De tegels onder de cv combiketel voor het in brengen van de afvoer/leidingen worden door ons weggehaald. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte en willen het werk gunnen aan een bedrijf dat garantie geeft op het werk en de materialen. Onze dochter moet per 1 mei uit haar huidige woning. Het zou fijn zijn als dan alles klaar is.

Waterleiding infrezen

Ik wil 6 meter waterleiding (uit 1974) in de muur wegwerken (frezen). Ik ben woonachtig in de Jordaan. Het is een tussenwoning. Er loopt een dubbele leiding. Beide moeten in de muur weggewerkt worden.

Gas- en waterleidingen infrezen

Ik wil de gas/ waterleiding van de keuken laten infrezen

Voorbereidingen voor keukenplaatsing uitvoeren

Voorbereiding voor keuken plaatsing: 1) Koud en warm waterleiding in de muur leggen/infrezen + doortrekken leiding naar nieuwe aansluitpunt t.b.v. aanleggen kraan bij de nieuwe wasbak + aanleggen van een wasmachinekraan met keerklep t.b.v. vaatwasser; 2) Verleggen/aanpassen van de waterafvoer (riolering) naar de nieuwe situatie wasbak en vaatwasser; 3) Nieuwe elektriciteitsleidingen (3 nieuwe groepen) doortrekken vanaf verzamelpunt boven systeemplafond richting vaatwasser en combi oven/magnetron + eventueel extra contactdozen. Waarschijnlijk ook stopcontactpunten verplaatsen t.b.v. nieuwe keuken voor aanrechtverlichting en ontsteker gas; 4) Constructie creëren voor het plaatsen van een afzuigkap in schouw/schoorsteen, verbreden van de schouw; 5) Het systeemplafond verwijderen en het maken van een verlaagd gipsplaatplafond met stucwerk, ongeveer 5 m2; 6) Spotjes plaatsen in plafond; 7) Muur boven het werkblad, aan de kastjeskant en bij de schouw opnieuw stuken, circa 10 m2 samen; 8) Na plaatsing keuken tegelwerk plaatsen tussen werkblad en kastjes, voegen en kitten; 9) Gasaansluiting/leiding mogelijk aanpassen t.b.v. nieuwe kookplaat; 10) Maken van een doorgang voor de rookgasafvoer. Diepte schouw is 28 cm. Hoogte 160 of 170 cm. Er moet gekeken worden of hij op de schoorsteen kan aansluiten; 11) Houten vloer bewerken om vloertegels te kunnen leggen. Datum nog afhankelijk van de leverdatum keuken. Planning is eind april, vooralsnog. Foto's zijn beschikbaar.

Toilet en fonteintje plaatsen

Het installeren van inbouw toilet en fonteintje (waterleiding en afvoer infrezen in muur). Geen tegelwerk. Toilet en fonteintje koop ik zelf.