Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wateraansluiting voor een vaatwasser monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Leidingwerk voor een vaatwasser aanleggen

Ik wil in vrijstaande vaatwasser in een bestaande keuken laten installeren. Dus er moet een afvoer watertoevoer en extra wateraansluiting voor amerikaanse koelkast geinstalleerd worden

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Wij willen misschien een vaatwasser voor de keuken aanschaffen, maar daarvoor zal een nieuwe toevoer en afvoer gemaakt moeten worden. Er zit wel gewoon een kraan. Daarvoor zouden wij graag een indicatie voor de kosten willen. Locatie Enschede. Liefst willen wij een mail met een vrijblijvende offerte.

Watertoevoer en waterafvoer aanleggen

Ik ga een koffiezaak beginnen in Den Haag. Het pand heeft een pantry met een wateraansluiting maar ik heb ook watertoevoer en een afvoer nodig achter de bar ter behoeve van de vaatwasser, espressomachine en extra gootsteen. Ik ben nu bezig met mijn begroting en ik zou graag een indicatie willen ontvangen van de kosten.

Wateraansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een wateraansluiting voor een vaatwasser aan laten leggen. Locatie Dordrecht. Gaarne prijsopgaaf. Het betreft de keuken, hier zit gewoon een waterpunt. Er zal een afvoer en een waterpunt gemaakt moeten worden.

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Ik will de vaatwasser korrekt ansluiten her leggt Aub asap

Buitenkraan monteren met afvoer

Ik wil graag een offerte voor maken buitenkraan en het maken van edn afvoer tbv vaatwasser en wateraansluiting tbv vaatwasser Het betreft een nieuwbouw appartement dat nog wordt opgeleverd. Ik zie graag jullie offerte tegemoet.

Wateraansluitingen laten maken

Ik wil graag een aantal klussen gedaan hebben: wij hebben in ons studentenhuis geen wateraansluiting voor de vaatwasser of een wasmachine. Afvoeren zijn er ook nog niet. We zouden dat wel graag willen hebben.

Kraan voor de vaatwasser maken

Wij willen in de nieuwbouw woning de wateraansluiting en afvoer voor onze vaatwasser laten maken in de keuken. Er is al een waterleiding aanwezig en een afvoer op de goede plek. Er moet alleen nog een afvoerbuis en een kraan worden geplaatst.

Vaatwasser met watertoevoer aansluiten

Graag zouden wij uw hulp willen voor het aansluiten van onze nieuwe losstaande vaatwasser. Dit zal gaan om het aanleggen van een wateraansluiting aan de anderen kant van de keuken. Dit zit nu onder de gootsteen en zal vanuit daar twee hoeken 5 tot 6 meter naar de plek van de vaatwasser moeten worden doorgtetrokken. De afvoer zit al aan deze kant waar de vaatwasser moet komen te staan. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor deze klus. Ik hoor graag van u. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius