Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Water riool en elektra aanleggen in restaurant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: water riool en elektra aanleggen in restaurant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: water riool en elektra aanleggen in restaurant

Douchecabine met stoomgenerator installeren

Ik heb een bouwpakket van een douchecabine met een stoomgenerator gekocht en wil deze laten monteren. Op die plaats zijn er al stopcontacten en twee buizen voor koud en warm water en een aansluiting op het riool. De douchebak ligt er al waterpas, vast en aangesloten op het riool. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Woning voorzien van gas en water

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van alle leidingen in het huis. De oude leidingen zijn verwijderd. Waterleidingen, gas en riool (afvoer gedeeltelijk, moet een nieuwe wc komen in de hal op de begane grond en eventueel). Wat zijn de gemiddelde kosten hiervoor. De CV ketel bevindt zich op de eerste verdieping en de rest van de radiatoren op de begane grond. Er is ook een badkamer en er zijn slaapkamers op de 2e verdieping. Wat kost een gemiddelde leidingwerk in een heel huis ongeveer. Wie kan ons hierbij helpen?

Rioolleiding ontstoppen

Graag prijsopgave voor het ontstoppen riool. Gootsteen loopt niet weg en water komt omhooggevallen in afvoerputje buiten.

Water, riool en elektra aanleggen in restaurant

We are looking for a company/contractor for installation of water pipes, sewerage and electricity for a restaurant in Den Haag.

Vaatwasser installeren

Ik ben op zoek naar een offerte voor het aansluiten van een vaatwasser. De vaatwasser is nog in de verpakking en staat naast het keukenblok. Ik heb wel water en riool voor het keukenblok maar er is geen bestaande water aanvoer of afvoer voor een vaatwasser. Er moeten dus leidingen verlengd/ verlegd worden denk ik.

Stacaravan aansluiten op gas, water, elektra en riool

Stacaravan aansluiten op gas, elektra, water en riool op camping Noordwijkerhout op of kort na 16 mei 2017. Aansluitingen liggen er wel maar moeten op de nieuw te plaatsen caravan aangesloten worden. Mobiel slecht te bereiken, beter op het vaste werknummer.

Water- en rioolaansluiting laten maken

Hierna volgt een schets met onze (riool)wensen met: - een toiletvoorziening met aansluiting op gemeenteriool, - watertappunt keuken met afvoer van huishoudelijk water op gemeenteriool - hemelwaterafvoer via 2 dakgoten en regenpijpen op gemeentelijk riool - inzicht in het leidingenplan met locatie, plaats, diepte, diameter t.o.v. maaiveld van rioleringen Zie ook bijlage, vooral op pagina 6 en 7. Graag advies en een voorstel. Op korte termijn kiezen we een installateur.

Stankoverlast van riolering oplossen

In de slaapkamer (gelijkvloers) hebben we regelmatig stankoverlast. Het raam moet open om de lucht te verdrijven. Bij de buitenmuur van de kamer loopt een riool en er is een put tegen de muur waar het water uit de regenpijp in komt. Het zou heel prettig zijn als iemand dat voor ons kan oplossen.

Ondergrondse leidingen vervangen

Nieuwe toiletleidingen en de wasmachineleidingen ondergronds vervangen. We mogen nu per direct geen wc papier meer gebruiken. Ook bij de buren is de aansluiting op het riool niet goed. De afvoer van de wasmachine (1101 PVC) is verzakt, heeft geen afschot meer. Deze is eerder samen gekomen met de afvoer van het toilet. Het water van ons loopt zijn kant op. Er is een video-onderzoek geweest.

Leidingwerk in de kruipruimte inspecteren

Ik wil graag een volledige inspectie van de kruipruimte laten uitvoeren. Het gaat om het opsporen van eventuele beschadigingen aan riool en/of water leidingen. Graag 1e offerte voor inspectie en later eventueel een 2e offerte voor herstel. De kruipruimte is 50 m2 groot en ongeveer 80 centimeter diep. Er is vloerverwarming aanwezig en ik heb last van stank in de meterkast. Daarom wil ik de kruipruimte laten inspecteren.

Partners

Partners van Casius