Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Water water pomp aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: water water pomp aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: water water pomp aanleggen

Water-water pomp aanleggen

Ik wil graag een nieuwe water - water warmtepomp laten aanleggen voor het verwarmen van mijn woning van ongeveer 100 m2. Er kan geboord worden in de oprit. Graag een vakman die kan adviseren en informeren betreffende warmtepomp.

Warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex

Complexe omgeving waarin een 4 tal gebouwen 4 cv installaties staan. Waarvan er 1 ook al een NIBE warmte pomp staat in samenwrking met de Cv. Het betreft twee complete woonboerderijen naast elkaar (circa 500 m2), een hooiberg (100 m2 per laag) en een stal van 40 x 30 m2 (hoog plafond). Een aantal van de huidige radiatoren zijn hoge temperartuursradiatoren. ik zit zelf te denken aan een water- waterwarmtepomp met pulse, maar ik sta open voor goed advies.

Warmtepomp installeren

Modulerende water - water pomp installeren voor koelen en verwarmen van een nieuwbouw woning. Benodigde vermogen 7.5 kw. Inclusief transmissie, ventilatie en elektrische spiraal bijvoegen (hoeft niet volledig afgedekt). Gebouw is rond de 190 m2 met passieve waardes.

Dompelpomp in de kelder/garage vervangen

Ik heb een dompelpompje in een vuilwaterput in mijn half onder mijn woning gelegen garage/berging die overtollig water van de hellingbaan, dat via een goot in de put komt, in het riool pompt. Deze pomp werkt niet meer. Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een nieuw pompje.

Lucht/water warmtepomp installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers; * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zit na te denken over een warmte pomp. Het gaat om een lucht/water pomp. Ik heb gedeeltelijk vloerverwarming en de rest radiatoren. Is het mogelijk om een warmtepomp te plaatsen en wat kost dit allemaal. De woning is goed geïsoleerd. Het gaat om een nieuwbouw houtskeletwoning.

Lucht - Water warmtepomp

Ik zoek een warmtepomp voor het verwarmen van: - huis, 200 m2, 70 m2 vloerverwarming in bouwplanning, goed geïsoleerd - binnenzwembad verwarmen, circa 37 m3 water - zwembad ruimte verwarmen, circa 120 m3 lucht, reeds zonnepanelen geïnstalleerd met ruim 1250 kw overcapaciteit. De pomp wordt gebruikt voor het verwarmen en het regelen van de vochtigheid. Hier ontvang ik graag wat advies over.

AGPO ZEN zonneboiler repareren

Ik heb een AGPO ZEN zonneboiler die in 1996 is geïnstalleerd. Het lampje brand wel, maar het water warmt niet op, pomp loopt ook goed en het water in de leidingen hoor je wel rondlopen. In de ochtend springt hij aan, hoor je veel geratel, maar het water wordt niet veel warmer dan 20 graden.

Grondwater warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Ik heb reeds een brine waterwarmtepomp van 11 kwh met 500 meter grondwisselaar horizontaal. Ik heb mijn huis uitgebreid met 140 m2 en dit is een goed geïsoleerde ruimte. Zoek nieuwe pomp en 1 put. Locatie is goed toegankelijk. Ruimte is een bestaande afzonderlijke ruimte aan het huis.

Lucht-water warmtepomp installeren

Begin 2019 zal er gestart gaan worden met de bouw van onze nieuwbouwwoning. De woning krijgt 2 woonlagen en een vlizozolder. De woonlagen willen wij voorzien van vloerverwarming en verder dient de pomp er voor te zorgen dat de woning gekoeld en / of verwarmd wordt en het sanitair water verwarmd. De wooninhoud van de woning zal 735 kuub gaan worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.

Lucht/water warmtepomp bij nieuwbouw installeren

Volgend jaar zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Graag zouden wij nu al in contact willen komen met vakbedrijven om informatie te ontvangen over een grond of lucht warmte pomp. De woonoppervlakte is 130 m2 en het gaat om het verwarmen van de ruimte en het sanitair water.

Partners

Partners van Casius