Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wastafelkranen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wastafelkranen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wastafelkranen monteren

Wastafelkranen monteren

Ik wil 2 wastafelkranen vervangen. De kranen zijn in ons bezit en zijn van het merk Grohe. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.

Wastafelkranen monteren

Ik wil graag 2 x een oude wastafelkraan demonteren en daarna twee nieuwe wastafelkranen laten monteren. Kranen zijn aanwezig.

Kranen laten plaatsen

Ik wil graag een keukenkraan en twee wastafelkranen laten plaatsen. Er zijn wat oude kranen die moeten worden verwijdert, de aansluitingen zitten op de plek waar ze moeten zitten. Het gaat dus enkel om het monteren van de kranen. De kranen heb ik al in huis.

Grohe Start Edge kranen monteren

Ik koop zelf de kranen bij de Gamma, 4 Grohe Start Edge kranen (2 wastafelkranen, 1 badkamerkraan, 1 keukenkraan). Daarna wil ik ze graag laten monteren. In de badkamer zit de aansluiting/pijpen óp de tegels.

Installatieklussen in de woning

Klus: 1-vervangen van douchecabine met bak (monteren) 2-vervangen van een douchekraan 3-vervangen van twee wastafelkranen De materialen schaft ik bij Praxis, die zijn besteld en ze komen over twee weken binnen.

Keuken- en wastafelkranen monteren

Het betreft het laten vervangen van de keuken mengkraan en 2 kranen voor de wastafels in de badkamer. De kranen gaan wij zelf bij Gamma Cruquius uitkiezen.

Wastafelkranen monteren in de badkamer

Het betreft het monteren van 2 wastafelkranen in de badkamer.

Wastafelkranen vernieuwen

Het betreft het leveren en monteren van een wastafelkraan in de keuken en de douche.

Wastafelkranen vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het weghalen van 2 oude wastafel kranen en het monteren van 2 nieuwe. De nieuwe kranen nog niet aangeschaft, bezig met uitzoeken.

Wastafelkranen en radiatoren monteren

Loodgieterklussen: 2x wastafelkranen monteren 2x radiator instaleren