Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wastafelkraan aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wastafelkraan aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wastafelkraan aansluiten

Wastafelkraan aansluiten

Wastafelkraan aansluiten.

Kranen monteren bij bad en wastafel

Ik heb een badmengkraan en wastafelkraan die allebei aan vervanging toe zijn. Ik zal zelf nieuwe kranen kopen en wil die graag door een vakman laten aansluiten. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.

Wastafelkraan monteren en aansluiten

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een wastafelkraan. Ik zal de nieuwe kraan zelf aanschaffen.

Kranen en WC laten aansluiten

De wasmachinekraan, douchekraan, wastafelkraan en keukenkraan dienen te worden aangesloten. Ook dient er nog een duoblok aangesloten te worden. Alles moet zo veel mogelijk met een flexbuis worden gekoppeld aan de bestaande aanvoer.

Wastafelkraan en keukenkraan aansluiten

Ik wil graag een wastafel en keukenkraan laten aansluiten. De kranen zijn aangeschaft bij Praxis.

Wastafelmeubel installeren en aansluiten

Klant heeft bij Gamma een wastafelmeubel gekocht. Het badkamermeubel is reeds thuis aanwezig. Het wastafelmeubel graag monteren en aansluiten op de water- en afvoerleidingen. Ook nieuwe spiegel ophangen. De oude wastafel en oude spiegel wenst klant graag te laten verwijderen en afvoeren. Indien mogelijk de bestaande verlichting demonteren en bij het nieuwe meubel opnieuw ophangen. Klant wil nog wel een nieuwe wastafelkraan kopen en is niet zeker dat de oude sifon ook op het nieuwe meubel past. Klant heeft de kraan nog niet gekocht en wenst graag informatie of de sifon hergebruikt kan worden.

Wastafelkraan met waste vervangen

Zojuist heb ik bij Gamma een Grohe Touche Wastafelkraan gekocht. Ik wil deze graag laten aansluiten op mijn wastafel.

Wastafel aansluiten en wastafelkraan vervangen

1. Aansluiten wastafel + kraan aan afgedopte wastafelaansluiting in nieuwbouwhuis, wastafel + kraan al gekocht; 2. Vervangen wastafelkraan van reeds aangesloten wastafel in hetzelfde huis, kraan al gekocht.

Nieuwe wastafelkraan plaatsen

Wij hebben een kraan bij onze wastafel, echter dit is een oud model en hij dient vervangen te worden. Er is al een nieuwe kraan aangeschaft dus het gaat puur om het plaatsen en aansluiten van de wastafelkraan.

Grohe wastafelkraan met waste monteren

Ik heb een wastafelkraan van Grohe met waste gekocht. Nu wil ik mijn oude kraan laten verwijderen en de nieuwe kraan graag laten aansluiten op de huidige wastafel.