Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een wastafel verwijderen uit slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een wastafel verwijderen uit slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een wastafel verwijderen uit slaapkamer

CV verwarming verplaatsen en wastafel verwijderen

In verband met een plaatsing van een bed, moet de cv verwarming 50 cm verplaatst worden en met koppelstukken verlegen. Er moet ook een wasbak weggehaald worden.

Een wastafel verwijderen uit slaapkamer

Wasbak van de muur halen, leidingen afdoppen in de muur. Wasbak afvoeren. Zie bijgevoegde foto voor leidingen.

Een wastafel verwijderen uit slaapkamer

Ik wil een moderne wastafel met voet uit de slaapkamer verwijderen voor een nieuwe parket te leggen. Daarna de muur netjes maken.

Wastafel vervangen

Werkzaamheden: oude wastafel en kraan verwijderen en een nieuwe wastafel en kraan ophangen, aansluiten en afwerken (kitten et cetera). Leidingen dienen naar verwachting te worden aangepast. Bijgaand foto's van de huidige situatie en foto's van de nieuwe wastafel en kraan.

Radiator verwijderen en leidingen in muur frezen

Ivm plaatsen nieuw toilet moet de kleine radiator die in het toilet staat verwijderd worden en afgedopt worden. Kleine waterleiding van de kleine wastafel die tot het plafond loopt dient gefreesd te worden. Klus is klaar om uitgevoerd te worden. Zo snel mogelijk graag.

Wastafel verwijderen uit slaapkamer

Ik wil graag de wastafel uit de slaapkamer verwijderen, maar niet de afvoer. De afvoer moet intact blijven omdat het water uit de badkamer (grenst aan slaapkamer) komt naar de afvoerbuis in de slaapkamer. Dit hebben ze zo gedaan toen wij een nieuwe badkamer kregen.

Divers installatiewerk

De werkzaamheden zijn als volgt: - Aansluiten wastafel op water toevoer & afvoer badkamer. - Aansluiten ventilatie badkamer op de bestaande mechanische ventilatie. Zowel de bestaande badkamer ventilatie als de mechanische ventilatie komen naast elkaar uit op zolder. - Verwijderen oude badkamerventilatie buizen. - Aansluiten buitenkraan, achter. Wateraansluiting zit aan voorkant woning. Vorstvrije buitenkraan reeds aanwezig.

Kraan van wastafel vervangen

De plaats van werkzaamheden is de badkamer. Het verwijderen van een kraan uit de wastafel en vervolgens het monteren van een nieuwe kraan. Onder de wastafel is een meubel geplaatst. Alle producten zijn nieuw (ook de te verwijderen kraan) volgens de moderne methoden gemonteerd. De te verwijderen kraan is een Grohe Eurosmart mengkraan S-size met waste. De te monteren kraan is een Grohe Start L-size met waste. Grohe geeft aan dat de kraan op eenvoudige wijze met het, wat ze dan noemen, QuickFix-systeem gemonteerd kan worden.

Eternit standleiding verwijderen en afvoeren

Het gaat om het slopen, verwijderen en afvoeren van een eternit standleiding c.q. ontluchting riool in een eengezinswoning uit 1951. Deze standleiding bevindt zich op de begane grond, de 1e verdieping en de zolder en komt uit onder het pannendak. Op de 1e verdieping zijn hierop de afvoer van een wastafel en douchebak aangesloten. Indien mogelijk een nieuwe pvc standleiding/ontluchting aanbrengen.

Nieuwe kraan in badkamer installeren

Oude kraan op de wastafel verwijderen in badkamer en de nieuwe bij Gamma bestelde kraan monteren. De kraan zal passend zijn en kan zonder aanpassingen in het leidingwerk worden gemonteerd.

Partners

Partners van Casius