Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachineaansluiting maken in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachineaansluiting maken in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachineaansluiting maken in badkamer

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik zou graag in de keuken een wasmachine plaatsen. In mijn appartement zit nu geen wasmachineaansluiting. Zou de wasmachine aangesloten kunnen worden op de bestaande afvoer en watertoevoer van de bestaande kraan en afvoer van de keuken? De afstand tussen de wasbak en de wasmachine zal ongeveer 1 meter worden.

Wastafels verwijderen en wasmachineaansluiting maken

2 wastafels uit slaapkamers verwijderen en netjes afwerken, 1x wastafel verwijderen en vervangen door ander wastafelmeubel in de doucheruimte. Maken van een wasmachineaansluiting. Er is water en afvoer (cv-installatie), maar eea moet nog geschikt worden gemaakt om de wasmachine op aan te sluiten (metertje opzij).

Wasmachineaansluiting maken in badkamer

Ik wil de wasmachine (nu op zolder) verplaatsen naar onze badkamer op de begane grond. Hij komt dan tussen de wastafel en de douche te staan, dus water is aanwezig en er is ook een stopcontact. Het verplaatsen en aansluiten kunnen we zelf, maar het aanleggen van die aansluiting willen we graag door een vakman laten doen. Daarnaast willen we op zolder waar de wasmachine eerst stond een klein wastafeltje (fonteintje). Is het mogelijk dit in een keer te doen? Zie bijgaande foto's van de badkamer waar de nieuwe wasmachineaansluiting moet komen en van de berging waar de aansluiting nu zit en we een fonteintje willen. Dit fonteintje willen we niet op de muur waar nu de aansluiting zit maar op de muur daar rechts van, direct naast de deur.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Wij willen een wasmachineaansluiting laten maken in een slaapkamer, waar al een wastafel aanwezig is met warm water aansluiting en afvoer.

Wasmachineaansluiting op zolder maken

Wasmichine aansluitng van badkamer naar zolder

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

Buitenkraan en wasmachineaansluiting maken

Ik zoek een loodgieter om in het keukenkastje tussen de wasbak en de buitenmuur een vaatwasmachineaansluiting te maken en die waterleiding door te trekken naar een te monteren buitenkraan.

Wasmachineaansluiting in gangkast maken

Een wasmachineaansluiting in de gangkast maken. Daar zit de hoofdleiding ook. De wasmachine staat nu in de keuken. Als deze verplaatst wordt naar de gangkast, kan er in de keuken een afwasmachine komen.

Aansluiting in de badkamer voor de wasmachine

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen naar de badkamer. Hier zit nog geen wasmachineaansluiting. Wat kost het om deze te laten maken? Er zit een wasbak waar eventueel de afvoer vandaan gehaald kan worden.

Wasmachineaansluiting in keuken maken

Ik zou graag een aansluiting voor een afwasmachine in de keuken voor zowel de toe- als de afvoer. En een geschikt stopcontact. Dit wordt mijn nieuwe woning waar ik binnenkort heen ga, zou graag willen weten wat dat kost. Ik heb er een foto bij gedaan hoe het keukenblok er nu uitzien. Misschien heb ik er nog wat klusjes bij. Ik wil ook nog een wand behangen.

Partners

Partners van Casius