Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachine en droger aansluiten op zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachine en droger aansluiten op zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachine en droger aansluiten op zolder

wasmachine en droger aansluiten op zolder

Wij willen graag de wasmachine en droger op zolder plaatsen, er is al een leiding aanwezig voor de CV ketel, water toe en aanvoer moet worden aangelegd (denk dmv t splitsing) en eventueel stroom omleiding.

Riolering en waterleiding naar de schuur aanleggen

ik zou graag een leiding willen aanleggen vanaf de woning naar de schuur. In de schuur wil ik de wasmachine en droger plaatsen. Afstand tussen de keuken en de schuur is ong 15 meter.

Waterleiding doortrekken naar schuur

We zouden graag de waterleiding willen doortrekken naar onze schuur vanuit de keuken de afstand van de keuken naar de schuur is ongeveer 6 meter. De waterleiding moet daar komen omdat we de schuur willen gebruiken voor de wasmachine en droger.

Aansluiting wasmachine op zolder

Graag wil ik op zolder een aansluiting van de elektra en de afvoer voor de wasmachine en droger. Er is een geaarde stopcontact en Cv afvoer aanwezig. Tevens dient de groep in de meterkast gecontroleerd te worden of de groep beide machines aankan. De aan- en afvoer dient ook te worden verlengd.

Elektra klussen en radiator vervangen

Ik wil graag in de badkamer een enkelvoudige wandcontactdoos voor wasmachine laten vervangen door dubbele met wisselschakelaar zodat droger er ook veilig op kan. Ik wil een bestaande radiator in de badkamer laten vervangen, een lamp in de badkamer, en ik wil in de woonkamer 2 lampen laten ophangen

Afvoer droger aansluiten

De droger staat op de wasmachine in een kast. Er is een afvoerleiding voor de wasmachine. Die van de droger moet daarop gemonteerd of gelijmd worden. Daarnaast moet de wasmachine op rubberen voetjes gezet worden. De wasmachine en droger moeten door de beperkte ruimte in de kast voor deze werkzaamheden verplaatst en versjouwd worden.

Ventilatiesystemen aanbrengen

Wij hebben 1 badkamer van 2200 x 3500 x 2500 mm ( br/l/h) en 1 ruimte van 4. 500 x 2. 500 x gemiddelde hoogte van 3.000 mm (op de zolder) waar zich een douche bevindt en wasmachine/droger. Ten opzichte van de 1e ruimte kan de ventilator via plafond direct naar dakbeschotruimte die goed bereikbaar is. De 2e ruimte bevindt zich direct onder het dak. Graag ontvangen we een aanbieding voor 2 systemen inclusief installatie. Vooral in de badkamer zouden we graag een ‘stil’ systeem willen. Betreft jaren 30 woning met houten vloeren en beschot.

Wasmachine en droger verhuizen van zolder naar schuur

Ik wil de wasmachine en droger van de zolder naar de schuur verplaatsen. Dit betekent dat de waterleiding ook een flink stuk verlegd/verlengd moet gaan worden. Mijn vraag is of dit mogelijk is en hoeveel dit gaat kosten.

Water en afvoer aanleggen vanuit huis naar de schuur

Ik wil de wasmachine (en droger) verplaatsen van bijkeuken naar de schuur. De schuur is op een paar meter afstand. Er is wel al water en afvoer in de garage (achter de schuur) en tevens liggen er leidingen en is er een buitenkraan. Dus volgens mij moet dit vrij eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

Wasmachine aansluiten op de vliering

Op de vliering een nieuwe afvoer maken voor de wasautomaat en droger en gelijk het condenswater van de verwarmingsketel. Leidingen gaan door 3 betonnen vloeren heen, naar beneden in de kruipruimte op het riool. Wat gaat dat mij kosten?

Partners

Partners van Casius