Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachine aansluiting verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachine aansluiting verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachine aansluiting verplaatsen

Wasmachine en droger aansluiten

Gaarne ontvang ik van u een offerte voor het aan sluiten van een wasmachine en droger in de badkamer waar een daarvoor bestemde stekkerdoos aanwezig is . Het snoer van de droger is lang genoeg maar die van de wasmachine moet verlengd worden . De aansluiting hoeft niet eerder dan begin februari gerealiseerd te worden. Gaarne wacht ik uw bericht af.

Wasmachine aansluiting maken in de schuur

Ik wil graag de wasmachine in de schuur laten plaatsen. Hier is wel elektra aanwezig, de waterleiding moet worden doorgetrokken. De schuur staat op 2 meter afstand vanaf de woning.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Ik wil de machine verplaatsen van de keuken naar de bergruimte onder de trap. Hier is geen waterleiding of afvoer aanwezig, maar hoop dat dit via de kruipruimte wel aangelegd kan worden. Badkamer met wateraanvoer en afvoer zit ongeveer 2 meter verderop.

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik zou graag in de keuken een wasmachine plaatsen. In mijn appartement zit nu geen wasmachineaansluiting. Zou de wasmachine aangesloten kunnen worden op de bestaande afvoer en watertoevoer van de bestaande kraan en afvoer van de keuken? De afstand tussen de wasbak en de wasmachine zal ongeveer 1 meter worden.

Vervangen wastafel en aansluiten vaatwasmachine

Er moet een wastafel worden vervangen, de oude is een stuk afgebroken. Deze zou ook afgevoerd moeten worden. De kraan kan hergebruikt worden en de nieuwe wastafel is ook al aanwezig. Er moet een vaatwasser worden geplaatst en aangesloten in een keukenkastje. De vaatwasser is al aanwezig alleen moet er een aansluiting worden gemaakt en moet deze verder geïnstalleerd worden. D huidige sifon lekt en moet waarschijnlijk ook worden vervangen. Daar zit wasmachine op aangesloten, maar dit lekt. Dit moet gemaakt worden en een afsluiting voor vaatwasser moet erbij komen.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Ik wil mijn wasmachine van de 1e etage naar zolder verplaatsen. Heb daar alleen mijn mechanische ventilatie met afvoer dus geen watertoevoer. Er moet een kraan met watertoevoer komen en een waterafvoerpijp naar de afvoer.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Wij willen graag de aansluiting voor de wasmachine van de badkamer op de 1e verdieping verplaatsen naar de zolder. Vlizotrap en houten vloer op zolder. CV ketel aansluiting reeds aanwezig op zolder. Willen de droger daarnaast plaatsen op zolder. Willen graag weten: - Wat er allemaal nodig is (materiaal, bewerkingen) - Of het alleen gaat om water/afvoer/leidingen of dat er ook een aparte groep moet komen - Wat er nog bijkomt (mogelijke extra werkzaamheden) - Hoe lang de klus gaat duren - Waarschijnlijke verhuisdatum 1 nov, dus lukt het iets voor die tijd? Uiteraard graag een gedetailleerde prijsopgave. Voor nadere info, kan er bij interesse zsm gebeld worden. Betreft een huurwoning, moet in overleg met woningstichting.

Leidingplan en elektra in de keuken uitvoeren

Ik zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: verleggen van de gasaansluiting. Extra stop en stopcontact aanleggen voor een wasmachine en diverse elektra. Waterleiding klein stukje verleggen. En afvoer stukje verleggen voor de aansluiting vaatwasser en wasmachine.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Graag willen wij onze bijkeuken opnieuw inrichten. We willen de wasmachine op een andere plaats zetten waarvoor de aanvoer en afvoer moeten worden verplaatst. Hiervoor wil ik graag de hulp van een loodgieter inhuren.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting graag laten verplaatsen van de zolder naar een kamer op de 1e verdieping. Daar moet een nieuwe aansluiting komen, voor water en afvoer.

Partners

Partners van Casius