Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasbak monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasbak monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasbak monteren

Wasbak in slaapkamer monteren

Ik wil een wasbak in een slaapkamer laten monteren, vlak naast de inbouwkast. In de naastgelegen slaapkamer zit een wasbak tegen de tegen de zijwand van de inbouwkast. De aansluitingen zitten in de buurt. De wasbak is aanwezig.

Wasbak monteren

Was bak monteren n bad kamer

Warmtepompboiler monteren

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? water voor douche en wasbak verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik ben op zoek naar een warmtepompboiler voor op zolder. Ik zat te denken aan een 100 liter voor 2 a 3 personen. Graag maak ik gebruik van een subsidieregeling.

Kranen, wasbak en sifon monteren

De klant wil graag een wasbak, keukenkraan en wastafelkraan laten monteren. De oude kranen en wasbak moeten ook worden verwijderd.

Klussen in de badkamer en keuken

Ik heb enkele montage- en onderhoudsklussen in mijn huis. Ik heb een badkamermeubel met wasbak en kraan besteld en deze worden op 9 december geleverd. Ik wil die laten monteren en afkitten in de badkamer. Verder zitten er 2 gaten in de douchemuur die gedicht moeten worden. Ook is er een gips- wand waar lampen zijn weggehaald. De sporen van het snoer in de gipswand moeten met gips worden glad gemaakt. Als laatste klus wil ik tussen mijn keukenblad en de muur een lelijke dikke voeg laten wegbikken. Daarna moet hier een nette rand kit worden aangebracht. Dat gaat om een lengte van 181 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Montageklussen aan badkamer en elektra

Ik wil een aantal zaken laten monteren zoals een kraan en wasbak in de douche, een lamp die opgehangen moet worden.

Montage van een wasbak en kraan

Ik heb bij Praxis een wasbak met kraan gekocht en wil deze graag binnenkort laten monteren. Ik zorg zelf voor het afvoeren van de oude wasbak en kraan. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenkraan en wasmachineaansluiting maken

Ik zoek een loodgieter om in het keukenkastje tussen de wasbak en de buitenmuur een vaatwasmachineaansluiting te maken en die waterleiding door te trekken naar een te monteren buitenkraan.

Doucheset, wasbak en keukenkraan monteren

Het monteren van een nieuwe regendouche knop, wasbak (inclusief kraan) en monteren van een nieuwe keukenkraan.

Lekkende sifon nakijken

Ik heb onlangs een wastafelkraan Iguazu (A-vive) laten monteren. Deze blijft echter lekken ter hoogte van het sifon, wanneer ik de stop uit wastafel trek en ik een (volle) wasbak wil laten leeglopen. Hierdoor lekkage in mijn onderkast wastafel.