Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasbak installeren en aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasbak installeren en aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasbak installeren en aansluiting

Wasbak installeren en aansluiting

Ik heb een wasbak voor een badkamer dat geinstalleerd moet worden. Water aansluiting is aanwezig moet alleen stukje verlengd worden denk ik. Wasbak hebben we ook.

Wateraansluiting voor vaatwasser maken

Wij willen een vaatwasser aanschaffen voor ons kleine huur appartementje en onder de gootsteen laten installeren. Er zit al een kraan en een wasbak dus ik hoop dat dit ook kan.

Leidingplan in de keuken uitvoeren

Ik krijg een nieuwe keuken. Huidige aansluitingen water en elektriciteit moet worden aangepast naar situatie als bijgevoegde leidingplan. Momenteel is de waterleiding zo'n 60 cm van waar het straks moet komen voor wasbak. Hiernaast moet nog wel een leidingaansluiting voor vaatwasser bij komen. Verder zijn er al wel wandcontactdozen op aangewezen plaatsen maar niet voldoende aansluitingen of geschikte, leidingplan geeft aan dat er een specifieke aansluiting nodig moet zijn voor de inductiekookplaat. Nieuwe meterkast/groepen installeren. En een uiteinde van de gasaansluiting verwijderen.

Douche- en keukenkraan en afvoer installeren

Ik wil graag een nieuwe douchekraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak.

Sanitair, leidingwerk en riolering installeren

Wij willen van een CV-kamer en een gangkast een badkamer met los toilet realiseren. Op het moment zijn de leidingen die aanwezig zijn niet goed genoeg voor de aansluiting van de douche. Er moet dus een nieuwe aansluiting op de riolering komen, nieuwe leidingen getrokken worden vanaf de hoofdaansluiting. De plaatsingen van de douche, wc en wasbak doen wij zelf, maar al het leiding werk willen wij graag uitbesteden.

Kranen in badkamer vervangen

Ik wil twee klussen laten doen. Ik wil voor mijn wasbak een nieuwe kraan plaatsen. En voor de douche wil ik een nieuwe douche thermostaatsysteem installeren. Het oude verwijderen en de nieuwe materialen plaatsen. De nieuwe materialen heb ik nog niet in huis.

Toilet en wasbak met kraan installeren

Ik wil graag offertes ontvangen voor installeren van toilet en wasbak met kraan. Het toilet en reservoir zijn opbouw en vrijstaande modellen. Er hoeft niets ingebouwd te worden. Ook wil ik een wasbak met kraan laten installeren. Het materiaal voor de klus koop ik bij de Gamma. Het geheel wil laten afkitten. Er mogen ook offertes gestuurd met prijzen voor het installeren van toilet en een aparte voor het installeren van de wasbak met kraan. Ik wil het graag uit laten voeren voor 25 september.

Hoofdrioolleiding vervangen en keuken voorbereiden

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Installeren van een nieuwe hoofdrioolafvoerleiding (c.a. 8,5 meter), van voor tot achter door de woning. Het gaat om vervanging van de huidige. We zullen zelf de vloer openbreken en de oude leiding verwijderen. De leiding heeft aftakkingen naar de keuken wasbak, aangrenzende WC-ruimte en naar de bovenverdieping. - Al het installatiewerk ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De oude keuken zullen we zelf verwijderen. De rioolafvoer moet aangelegd worden, de waterleidingen moeten omgelegd worden en de stopcontacten moeten verplaatst worden. Het gaat om elektrisch koken, dus geen gas. Ik verwacht dat de (grote, nieuwe) groepenkast niet hoeft te worden aangepast. (voorbereiden: inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap, 2 x geschakeld stopcontact werkblad verlichting, 2 x dubbel stopcontact) - Het aanpassen van half-opbouw stopcontacten naar inbouw in de woonkamer. (10 stuks excl. Keuken) Deze (bovenstaande werkzaamheden) moeten uitgevoerd worden tussen 21 september en 1 oktober.

Fonteinset installeren

Ik wil graag een wasbak en een kraan (fonteinset) geïnstalleerd hebben in de toiletruimte. Het oude fonteintje en kraan verwijderen en de nieuwe set plaatsen.

Loodgieterswerk in de badkamer

Ik wil een badkamermeubel met wasbak (60 x 45 cm) laten hangen/installeren in de badkamer. De wastafelkraan, sifon en wasbakplug moeten ook eraan. Ook wil ik een badkraan met handdouche en stang laten installeren om de oude te vervangen. De oude wasbak inclusief kranen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Ik heb alle materialen in mijn bezit. Ik zou graag dit laten doen binnen 2 weken, omdat ik op zeer korte termijn vertrek naar het buitenland.

Partners

Partners van Casius