Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmteterugwininstallatie plaatsen in woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmteterugwininstallatie plaatsen in woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmteterugwininstallatie plaatsen in woning

WTW-installatie laten plaatsen

Ik wil een WTW-installatie, warmteterugwininstallatie, laten plaatsen. Dat houdt in: aan- en afvoerkanalen in de muren/plafonds boren, en opnieuw gestuukt en geschilderd worden. Daarnaast moet uiteraard een WTW-apparaat aangeschaft worden. Het betreft een woning uit 2008 van 97 m2, met 3 kamers. Ik besef dat het een heel duur klus wordt, ik hoor graag ongeveer hoeveel geld in totaal het zou kunnen kosten, arbeidsloon, materialen etc.

WTW-installatie plaatsen in de woning

Ik heb een woning gekocht en ik weet het niet zeker of er al een warmteterugwininstallatie in zit. Waar herken ik zo'n installatie aan? Wat zou het (in totaal) kosten om een warmteterugwininstallatie te plaatsen in Amsterdam in een woning van 97 m2 gebouwd in 2006? Klopt het dat hiervoor muren/plafonds moeten worden opengebroken en opnieuw gestuct en beschilderd worden?