Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepompen installeren nieuwbouwproject? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepompen installeren nieuwbouwproject. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepompen installeren nieuwbouwproject

Lucht-luchtwarmtepomp installeren in woning

Momenteel CV met HR ketel en radiatoren. De woning is voorzien van 1 airco (echter 20 jaar oud maar werkt nog uitstekend). De woonkamer is circa 50 m2 en de ruimtes boven (drie grote slaapkamers met een grote airco) 80 m2. Deze bovenruimte wil ik als eerste voorzien van een of meerdere warmtepompen die zowel kunnen verwarmen als koelen. Er liggen zonnepanelen op het dak. Ik zou graag goed advies willen inwinnen.

Warmtepompen installeren

Het betreft een woonruimte van circa 100 m2. Misschien zijn er twee warmtepompen nodig, gezien een pomp niet voldoende warmte oplevert (ondersteuning). Er ligt nu een vloer met centrale verwarming (radiatoren). De wens is minder gasverbruik en zo min mogelijk geluidsoverlast van de warmtepomp(en). Vandaar dat ik denk aan een Lucht-lucht warmtepomp. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Waterpompen plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die in twee appartementencomplexen van elk 18 appartementen warmtepompen kan installeren. De gemiddelde inhoud van een woning is 80-120 m2. Om wat voor een soort warmtepomp het moet gaan is nog niet duidelijk.

Warmtepomp installeren

De ketel is aan het verouderen en ik wil me graag orïenteren in het aanbod van warmtepompen. We hebben een hoekwoning uit het bouwjaar 1970 met een HR Combi Ketel uit 2000. Vloerverwarming (hoofdverwarming) op begane grond met twee kleine radiatoren ( oppervlakte +/- 60 m2 ). Radiatoren op 1e verdieping in drie slaapkamers en een badkamer. Spouwmuur isolatie, vloer isolatie en dak isolatie (platdak). Het idee is de oude ketel te demonteren en plaatsen van een warmtepomp, die bij onze woonsituatie past.

Energieneutraal verwarmingssysteem installeren

Wij gaan een bungalow bijna plat gooien en opnieuw opbouwen (260 m2). We hebben een enorm plat dak en willen de woning eigenlijk energie-neutraal zien te maken. Daarnaast komt er een zwembad welke we eventueel ook via dit systeem willen verwarmen. Ik ben op zoek naar iemand met kennis van het hele pakket, dus én de zonnepanelen, diverse soorten warmtepompen en toebehoren.

Water-waterwarmtepomp installeren

We hebben met twee huishoudens interesse in een Water-waterpomp verwarmingssysteem. Graag een geluidloos systeem. De woningen liggen aan het water. Wij willen graag weten wat de mogelijkheden voor Water - water warmtepompen. de oppervlakten van de woningen zijn respectievelijk 180 m2 en 160 m2. We maken nog gebruik van een CV installatie, zonnepanelen en vloerverwarming. Graag ontvangen we van u passend advies, zodat we in het najaar met de installatie kunnen starten.

Warmtepompen installeren nieuwbouwproject

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het gaat om nieuwbouwproject met 9 nieuwe woningen.

Warmtepomp installeren bij haven met woonschepen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een grote en diepe haven (700 x 300 meter, max 22 meter diep) met 44 woonschepen. De haven (grindgat) staat in verbinding met de Nederrijn. Ik doe onderzoek naar de mogelijkheid van warmtepompen voor deze woonschepen (in het kader van een lokaal duurzaamheidsproject), waarbij wij uit het water waarin wij liggen, de warmte willen halen.

Warmtepomp installeren

* Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. * De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. * Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair), verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We moeten nog helemaal beginnen. Maar zou graag geadviseerd willen worden, wat de beste oplossing is. Wij willen namelijk weten wat de beste oplossing is qua warmtepompen installeren. Graag wil ik dat de vakman hier mij over kan inlichten.