Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepompboiler op zolder installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepompboiler op zolder installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepompboiler op zolder installeren

Warmtepompboiler

Gewenste plaatsing van de warmtepompboiler, vindt plaats in oktober, op een vrije zolder. Onderdeel van het appartement eronder is bereikbaar met een trap, naast de bestaande schoorsteen met de afvoer van onder andere de badkamer. De locatie voor de plaatsing ligt direct boven de badkamer en vrijwel direct boven de keuken, zodat aansluiting op mechanische afvoer van de keuken en badkamer (mogelijk gewenst) samenvalt met de afvoer vanuit de warmtepompboiler, via de bestaande schoorsteen. Tevens graag weghalen van een bestaande geiser voor warm tapwater (keuken en badkamer), die in de keuken hangt. De warmtepompboiler dient voldoende tapwater voor 2 à 3 personen te leveren, dat is waarschijnlijk 120 liter. Wat is de meerprijs van een boiler rond 200 liter? En wat is de prijs indien de warmtepompboiler over een extra spiraal beschikt zodat er eventueel in de toekomst additioneel een zonnecollector op wordt aangesloten?

Warmtepopmboiler installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Sanitair water verwarmen Graag ontvangen wij van u een offerte voor het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van een warmtepompboiler 190L of 200L. Graag horen wij ook de meerprijs voor een warmtepompboiler van 300L. Deze wordt op de zolder geplaatst naast de CV-ketel. Er is een WCD aanwezig nabij de CV-ketel. Er is een voldoende ruimte om de boiler te plaatsen. Bouwtekening is op aanvraag beschikbaar.

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel hebben we een CV ketel met 120 liter boiler, 5 personen in huis. De warmtepompboiler (lucht of water) moet op een zolder met een houten vloer komen, dan wel hangend aan de muur. We hebben 2 douches en een groot ligbad. Dat laatste is zelden in gebruik. We hebben zonnepanelen, totaal 40 panelen, 10 Kwp. Wij zoeken een vakman die ons kan adviseren welke waterpomp installatie het beste geschikt is voor onze situatie.

Warmtepompboiler op zolder installeren

Ik zoek een partij die een warmtepompboiler kan installeren. De pomp dient op zolder te worden geplaatst en voorziet 2 badkamers van warm water en de keuken. De woning en zolder zijn goed bereikbaar.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmwaterboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het water en de zwembad. Ik denk aan 200 liter warmtepompboiler op een grote zolder van 140 m3 en in een ventilatierooster verbinding met badkamer.

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een partij die in mijn woning een warmtepompboiler kan plaatsen en aansluiten. De boiler moet op zolder geplaatst worden.

Warmtepomp aansluiten

Ik heb een oude boiler op gas die is verouderd en staat naast de slaapkamer. Wij willen op zolder graag een warmtepompboiler. Het type in overleg. Wij hebben een hete lucht verwarming. Misschien dat het systeem daar gebruik van kan maken. Ook willen we al het oude materiaal afgevoerd hebben.

Oude HR-ketel vervangen voor warmtepompboiler

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige HR ketel is 18 jaar oud. Ketel hangt op zolder onder het dak. Gezin heeft 5 personen (ouders, 3 pubers). Blijven hier nog 10 jaar wonen en moet dus rendabel zijn qua investering. Maken ook al gebruik van windmolendelen via Qurrent om de stookkosten te drukken.

Warmtepompboiler monteren

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? water voor douche en wasbak verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik ben op zoek naar een warmtepompboiler voor op zolder. Ik zat te denken aan een 100 liter voor 2 a 3 personen. Graag maak ik gebruik van een subsidieregeling.

CV-ketel en warmtepomp boiler vervangen

Op dit moment hebben wij een CV ketel voor radiatoren en een warmtepompboiler voor warm tapwater; beide uit 2005. Deze willen we allebei laten vervangen door een Combiketel. Huidig Type C. V: Nefit Smartline HR Thermostaat: Nefit Easy Warmtepomp boiler: Dimplex LBW300 Warmtepompboiler moet afgevoerd worden vanaf zolder.