Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepompboiler om sanitair water verwarmen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepompboiler om sanitair water verwarmen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepompboiler om sanitair water verwarmen

Warmtepompboiler plaatsen voor sanitair water verwarmen

Ons huidig energieverbruik is 2000 kWh per jaar en we hebben nu een elektrische boiler. Deze boiler is nog goed, we zitten erover na te denken om de warmtepompboiler ernaast te nemen of het te vervangen voor de huidige boiler. De warmtepomp willen we alleen voor sanitair water verwarmen. De woonoppervlakte is 113 m2 en we hebben een rijtjeswoning. De inhoud van de huidige boiler is 150 liter.

Een warmtepompboiler leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist voor de plaatsing van een AA warmptepompboiler ten behoeve van een 4 persoonsgezin (200-260 lt). Ik bespreek graag de gewenste effecten van de boiler met de specialist. Het betreft een 2-onder-1-kap-woning en de pomp moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Warmtepomp of zonneboiler

Aanvulling op bestaande zonnepanelen en cv verwarming-> gas -> gaskosten verminderen Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap Graag advies tussen zonneboiler en warmtepomp

Warmtepompboiler aanschaffen en plaatsen

We hebben een Remeha cv ketel en mechanische ventilatie Itho box. Het huis is 600m3 en heeft label A. Het is een geschakelde woning uit 1999. graag laten wij een warmtepompboiler plaatsen, van ongeveer 200 L, maar daar zouden wij graag advies over willen hebben. Het zal hoofdzakelijk voor sanitair warm water zijn, maar wij hebben vloerverwarming en daar hebben wij ook warm water voor nodig. De boiler willen wij op de cv ketel laten aansluiten, zodat de boiler niet iedere keer koud water moet verwarmen. De Cv ketel is een jaar geleden geïnstalleerd. Warm water voor in de keuken is niet nodig, wij hebben Quookers. Wij zijn met 2 personen, maar er kunnen loges komen en willen graag dus een voorraadje hebben dat wij altijd genoeg warm water hebben. Graag dit jaar uitvoeren, wij begrepen dat er alleen dit jaar nog subsidie voor te krijgen is.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een warmtepompboiler nodig voor sanitair warm water. Ter vervanging van huidige cv. Bij voorkeur aansluiten op mechanische ventilatie. Incl. complete installatie. Vooraf beoordeling op locatie wenselijk ivm grootte warmtepompboiler installatie.

Warmtepomp boiler

Ter vervanging van een hoogrendementsketel op zolder wil ik een warmtepompboiler. Het gaat om een instalatie die sanitair water kan verwarmen.

Warmtepomp vervangen

Het gaat om een hoekhuis uit 1998 van drie verdiepingen met een woonoppervlakte is in totaal 130 m2. Beneden en in de badkamer ligt vloerverwarming, verder zijn er radiatoren aangesloten op stadsverwarming. Vervanging van Stiebel Eltron LWAZ 250 voor de verwarming van tapwater die ook gebruikmaakt van de lucht die vanuit de woning wordt aangezogen. Deze is nog niet helemaal defect, maar graag toch binnenkort alternatief uitzoeken. Uitgaande van 2 à 3 personen die er wonen, normaal gebruik water en sanitair (geen bad). Bij voorkeur een warmtepompboiler waarbij in eerste instantie de investeringskosten laag zijn en toch ook energiezuinig is.

Warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel

Graag wil ik in mijn rijtjeswoning een warmtepompboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het sanitair. Deze moet op de verbouwde zolder komen. Ruimte van plaatsing is 1 m2, nu nog open (en dus groter), later omkast met een plat dak erboven. Aan en afvoer naar buiten, mogelijkheid ook naar binnen. Geluidsarm. 200 à 250 liter. 2 meter verderop is de huidige HR ketel die dan afgekoppeld kan worden, deze wil ik houden. De douche op die verdieping en die eronder, kan dan erop worden aangesloten. We zijn met 3 personen, maar er wordt wel stevig gedoucht.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Een warmtepompboiler leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepompboiler in mijn woning kan ophangen en aansluiten. De boiler moet 250 of 300 liter zijn. De boiler moet op zolder of in de kelder komen te staan en afvoer naar binnen en buiten hebben. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Partners

Partners van Casius