Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een warmtepompboiler nodig voor sanitair warm water. Ter vervanging van huidige cv. Bij voorkeur aansluiten op mechanische ventilatie. Incl. complete installatie. Vooraf beoordeling op locatie wenselijk ivm grootte warmtepompboiler installatie.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een Midea Warmtepompboiler SWAN190 laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Warmtepompboiler plaatsen

Warmtepompboiler te plaatsen op zolder en aan te sluiten op nieuw aan te leggen ventilatie van woonkamer/keuken/badkamer/2de badkamer.

Warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel

Graag wil ik in mijn rijtjeswoning een warmtepompboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het sanitair. Deze moet op de verbouwde zolder komen. Ruimte van plaatsing is 1 m2, nu nog open (en dus groter), later omkast met een plat dak erboven. Aan en afvoer naar buiten, mogelijkheid ook naar binnen. Geluidsarm. 200 à 250 liter. 2 meter verderop is de huidige HR ketel die dan afgekoppeld kan worden, deze wil ik houden. De douche op die verdieping en die eronder, kan dan erop worden aangesloten. We zijn met 3 personen, maar er wordt wel stevig gedoucht.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een warmte pomp boiler. Huishouden bestaat uit 2 personen. We denken aan een boiler met 80 of 100 liter. Liefst aansluiting warmtepompboiler aan bestaande mechanische luchtafvoersysteem. Er is voldoende ruimte om de boiler te plaatsen.

Warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen

Tussen de 200 liter zonneboiler en de CV ketel willen wij in eerste instantie een warmtepompboiler plaatsen. Na bepaalde tijd willen wij de cv-ketel verwijderen en warmtepompen aanschaffen. Dan is de boiler uitsluitend voor warm water. Dit systeem willen wij wellicht meerdere keren uitvoeren aangezien er 200 dezelfde recreatie woningen staan die mogelijk deze slag binnen redelijke termijn willen uitvoeren. Dit zijn wij nog aan het uitzoeken. 2 van elke 3 huizen heeft een zonnepanelen systeem en alle huizen zijn uitgevoerd met een zonneboiler. De inhoud van het huis is beneden 7 m x 8 m x 2.30 m. Boven heeft dezelfde oppervlakte, maar het dak loopt schuin, dus waarschijnlijk zal dit de helft van de inhoud van de beneden verdieping zijn. Het zijn vrijstaande woningen. Er zijn veel senioren gezinnen, daarbij ongeveer een kwart of minder jonge gezinnen. De meesten zijn dus 2 bewoners. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed product voor een goede prijs. Over eventuele verdere bezuinigings producten willen wij graag overleggen.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij hebben zonnepanelen en willen zo weinig mogelijk gas verbruiken daarom gaan we kijken voor een warmtepompboiler.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil zonnepanelen plaatsen en deze hebben nu 1000 Kwh overcapaciteit vandaar dat ik mijn gasverbruik wil gaan verlagen leek mij een warmtepomp boiler de juiste keuze.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij zijn van plan om binnenkort onze keuken te vervangen en zouden graag de gasgeiser die nu gebruikt wordt voor warm water willen vervangen voor een warmtepompboiler. Op dit ogenblik zijn wij ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn en zouden graag samen met wat experts een plan willen opstellen. Afvoeren van oud materiaal graag optioneel .