Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe warmtepompboiler plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe warmtepompboiler plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe warmtepompboiler plaatsen

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de boiler.

Warmtepompboiler plaatsen

Eventuele aanschaf en plaatsing warmtepompboiler in het washok waar nu ook de CV ketel hangt. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1940.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler aanschaffen en laten plaatsen complementair toegepast aan de bestaande cv-ketel. De energie in mijn woning wordt opgewekt met behulp van 28 zonnepanelen en opgeslagen in 12 accu's. Hierdoor draait mijn energiesysteem volledig off-grid. Voor noodgevallen beschik ik ook over een aansluiting op het openbare net. In de huidige situatie wordt het water voor tap en cv verwarmd met gas uit een gastank. Het betreft een vrijstaande woning en alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Het gezin bestaat uit 2 personen en de woning wordt 4 van de 7 stookmaanden niet bewoond.

Warmtepomp of doorstroomboiler plaatsen

Wij willen een doorstroomboiler of een warmtepompboiler voor de douche. Niet voor de keuken. Alleen badkamer. Kan aangrenzend geplaatst worden. op de eerste etage. Stortdouche.

Warmtepompboiler plaatsen

We willen graag het gebruik van zonnepanelen combineren met een warmtepompboiler. Momenteel zijn we ons aan het oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen, warmtepompboiler of zonneboiler. We zijn nu een huishouden van 2 personen, maar willen in de toekomst uitgroeien naar een gezin met 4 personen.

CV installatie

Het betreft een hoekwoning uit 1930 die volledig gerenoveerd gaat worden. Inclusief de huidige norm voor isolatie van dak, muren en vloer. Het totale woonoppervlak zal ongeveer 80 m2 gaan worden en bewoning met maximaal 2 personen. Ik wil graag een pallet kachel plaatsen, in combinatie met vloerverwarming (35 m2) en CV. Ik wil daarnaast ook zonnepanelen plaatsen en een warmtepompboiler voor tapwater.

Warmtepompboiler plaatsen

Betreft plaatsing van een kleine warmtepompboiler op zolder naast de combiketel. Condensafvoer en waterleiding zijn al aanwezig, extra werkzaamheden betreffen een dakdoorvoer.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler voor een gezin van 5/6 personen. Die in de zomer de warmte van de zolder van het huis kan halen en in de winter van buiten. Graag een offerte.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij hebben nu een Daalderop Combinair i.c.m. een Combiload 100. LTV op de begane grond en eerste verdieping. De zonnepanelen op het dak met restcapaciteit. LTV gebruiken wij niet meer vanwege pelletkachel en elektrisch verwarmen op eerste verdieping. Huidig gasverbruik, alleen warm tapwater, 750 m3. Daarbij onbekend kWh voor de combiload. Totaalwaterverbruik, koud & warm, 140 m3. Huishouden 5 pers. Combinatie lijkt vanwege huidig gebruik veel te duur vanwege gasgebruik. Ook omdat de WTW niet werkt voor tapwater. Idee is om huidige installatie te vervangen. Warmtepompboiler voor tapwater en kleine aparte gasgestookte ketel om gebruik LTV mogelijk te houden. Deze ketel mag ook elektrisch. De oppervlakte LTV 180 m2, 2 x 90. De huis opgeleverd 2011. Graag een advies voor een nieuwe installatie en indicatie van prijs.

Warmtepompboiler installatie

Het gaat om een verbouwing van een houtskeletbouw van 220 m2. Er is een vegans grond en eerste verdieping. In totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers. Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen en ik ontvang hier graag een prijsopgave voor.

Partners

Partners van Casius