Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een warmtepompboiler leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een warmtepompboiler leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een warmtepompboiler leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van een warmtepompboiler voor een gastenverblijf

Plaatsen van warmtepompboiler ten behoeve van warmwatervoorziening (douche) gastenverblijf ( los van woonhuis.) In combi met reeds aanwezige zonnepanelen.Ook optioneel wat loodgieterswerkzaamheden zoals aanleg thermokraan voor douche. 300 liter moet voldoen volgens mij.

Een warmtepompboiler leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist voor de plaatsing van een AA warmptepompboiler ten behoeve van een 4 persoonsgezin (200-260 lt). Ik bespreek graag de gewenste effecten van de boiler met de specialist. Het betreft een 2-onder-1-kap-woning en de pomp moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Een warmtepompboiler leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepompboiler in mijn woning kan ophangen en aansluiten. De boiler moet 250 of 300 liter zijn. De boiler moet op zolder of in de kelder komen te staan en afvoer naar binnen en buiten hebben. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren van tapwater op bestaande CV installatie (Intergas Hreco 30). Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp plaatsen

Jaren 60, na geïsoleerde tussenwoning. 2 dakkapellen, 15 zonnepanelen en een gezin met 5 en in het weekend 6 personen. Ik zoek een warmtepompboiler die dat kan leveren en op een houten vloer kan staan. Wij hebben nu een oude Brink lucht verwarmer. Die wil ik vervangen voor een gasarm/loos alternatief. Maar de boiler moet wel na verwarmd kunnen worden met gas of stroom, wat het meest reëel is. Er is nog geen persoonlijk ontwerp gemaakt en zijn staan graag open voor advies.

Warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen

Wij willen onze hr-cv combiketel qua warmwater afkoppelen en het warmwater door de warmtepompboiler laten leveren. In de keuken hebben wij een quooker . Het gaat om 500 m3.

Het leveren en installeren van een warmtepompboiler

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepompboiler kan leveren en installeren bij mijn woning. De pomp moet een 4-gezinswoning kunnen voorzien van warm sanitair water. Daarnaast bespreek ik graag met de installateur wat voor een verschillende mogelijkheden ik heb.

Het leveren en installeren van een lucht-warmtepompboiler

Ik zoek een CV-installateur die mij kan informeren over een lucht-warmtepompboiler. Ik zou dit graag geïnstalleerd willen hebben als het een toegevoegde waarde is voor mijn woning. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien. Het betreft een hoekwoning van 145 m2.

Het leveren en installeren van een warmtepompboiler

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepompboiler van 200 liter kan leveren en installeren. De boiler moet op zolder hangend in het trapgat geïnstalleerd worden. Er is al een ventilatiepijp aanwezig van de vorige CV-ketel.