Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.

Warmtepomp realiseren + de grondboringen

Gevraagd grondwarmtepomp voor goed geïsoleerde woning uit 2003. Ik heb ongeveer 6-8 KW capaciteit nodig, met (ingebouwde) boiler 150-200 liter. Met passieve koeling mogelijkheid. Graag inclusief grondboringen, installatie, aansluiten op bestaande CV-leidingen en tapwater. Dus graag iemand die ook over de grondboringen gaat en dit regelt. Wie heeft hier ervaring mee en wie kan dit voor mij uitvoeren? Tevens afkoppelen van bestaande HR-combiketel. Deze mag afgevoerd worden, maar dit kan ik zelf ook. Kruipluik redelijk toegankelijk, warmtepomp kan in de garage, 1 of 3-fase kan. De kuub inhoud van het huis is ongeveer 450 m3. We wonen met 2 volwassenen. het is een 2 onder 1 kap woning.

Warmtepomp realiseren en aansluiten op de vloerverwarming

We willen graag een warmtepomp hebben voor het koelen en/of verwarmen en mogelijk ook voor sanitair water verwarmen. In ieder geval verwarmen van de ruimtes en als het mogelijk is ook warm water. Het gaat om een gerenoveerd huisje, vrijstaand, uit 1930 met uitbouw uit 1970 met een oppervlakte van 75 m2. De woning heeft twee etages en is vrij klein. We wonen er niet altijd, het is een soort vakantiewoning. Als we er wonen, zijn we met vijf personen, waarvan 1 baby. De vloerverwarming ligt op de begane grond. Deze is aangelegd met het idee dat er een warmtepomp op aangesloten kan worden. Nu is het aangesloten op de CV ketel. Op de eerste verdieping hebben we radiatoren. We hebben geen idee wat er mogelijk is en we ontvangen hier graag advies over. Er is geen persoonlijke berekening gemaakt voor zover ik weet. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. De kuub inhoud van de woning durven we ook niet te zeggen.

Zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160 m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp

Wij zoeken naar een een nefit ketel liefst een model die onze gas verbruik verminderd momenteel hebben wij een nefit advantage van 2006 Het liefst een ketel waar een box die de lucht uit de afvoering omtovert naar warme lucht naast kan die van de warmtepomp. Het is een 4 laags woning, de woonkamer / keuken

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Warmtepomp realiseren

Wij hebben een kavel gekocht van 500 m2. Hierop gaan wij een vrijstaande woning bouwen. Wij zijn geïnteresseerd in een lucht-water warmtepomp of een grond-water warmtepomp. De kosten en opbrengsten zijn voor ons van belang om het break even punt uit te rekenen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Welke werken moeten gebeuren? Om welk type gebouw gaat het? Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen?

Stille warmtepomp realiseren

Wij zoeken een stille WPB op binnenlucht. Elektra van zonnepanelen. Door expert te beoordelen wat er naast WTW past in onze technische ruimte. Hebben Haier HP250-m3 op het oog, deze is ons aangeboden voor €1875 inclusief BTW en excl. installatie. De kuub inhoud van het huis zou ongeveer 4,5 zijn. We zijn met 4 personen. Graag zou ik een voldoende groot vat hebben staan, als het nodig zou zijn dat wij 2 keer per dag zouden kunnen douchen, maar het hoeft niet voor de warmwatervoorziening beneden te zijn. Graag een vat van 200 tot 260 liter. Wij hebben ook vloerverwarming in de woning. Ik heb geen persoonlijke berekening voor de warmtepomp. Het is een rijtjeshuis.

Warmtepomp realiseren

Ik ben benieuwd naar de prijzen en de opbrengst binnen een jaar van een warmtepomp. Er zit redelijk veel haast achter. Redelijk tijd ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Nu wil ik graag concreet weten wat er mogelijk is. Er moet nog een persoonlijke berekening gemaakt worden. Het gaat om een woonboerderij die opgesplitst is in drie woningen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De vloeroppervlakte van een woning is ongeveer 220 m2. Het heeft een begane grond en een etage. We zijn met vijf personen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius