Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp realiseren bij nieuwbouw project? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp realiseren bij nieuwbouw project. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp realiseren bij nieuwbouw project

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp

Wij zoeken naar een een nefit ketel liefst een model die onze gas verbruik verminderd momenteel hebben wij een nefit advantage van 2006 Het liefst een ketel waar een box die de lucht uit de afvoering omtovert naar warme lucht naast kan die van de warmtepomp. Het is een 4 laags woning, de woonkamer / keuken

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Warmtepomp realiseren

Wij hebben een kavel gekocht van 500 m2. Hierop gaan wij een vrijstaande woning bouwen. Wij zijn geïnteresseerd in een lucht-water warmtepomp of een grond-water warmtepomp. De kosten en opbrengsten zijn voor ons van belang om het break even punt uit te rekenen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Welke werken moeten gebeuren? Om welk type gebouw gaat het? Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen?

Stille warmtepomp realiseren

Wij zoeken een stille WPB op binnenlucht. Elektra van zonnepanelen. Door expert te beoordelen wat er naast WTW past in onze technische ruimte. Hebben Haier HP250-m3 op het oog, deze is ons aangeboden voor €1875 inclusief BTW en excl. installatie. De kuub inhoud van het huis zou ongeveer 4,5 zijn. We zijn met 4 personen. Graag zou ik een voldoende groot vat hebben staan, als het nodig zou zijn dat wij 2 keer per dag zouden kunnen douchen, maar het hoeft niet voor de warmwatervoorziening beneden te zijn. Graag een vat van 200 tot 260 liter. Wij hebben ook vloerverwarming in de woning. Ik heb geen persoonlijke berekening voor de warmtepomp. Het is een rijtjeshuis.

Warmtepomp realiseren

Ik ben benieuwd naar de prijzen en de opbrengst binnen een jaar van een warmtepomp. Er zit redelijk veel haast achter. Redelijk tijd ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Nu wil ik graag concreet weten wat er mogelijk is. Er moet nog een persoonlijke berekening gemaakt worden. Het gaat om een woonboerderij die opgesplitst is in drie woningen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De vloeroppervlakte van een woning is ongeveer 220 m2. Het heeft een begane grond en een etage. We zijn met vijf personen. Graag ontvang ik een offerte.

Het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij

Het betreft een oude boederij van ca. 4500m3 welke nog volledig gerenoveerd gaat worden. Het doel van de warmtepomp wordt Warm water / warmte over de woonruimtes via vloervewarming. Het erf is ongeveer 800 m2. Ik wil graag een indicatie van hoeveel dit ongeveer gaat kosten, of het rendabel is en hoelang dit zou duren zijn ook vragen die ik heb.

Een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen

Wij willen een warmtepomp realiseren. Boring kan gedaan worden in het garagepad, direct naast het huis op plek waar warmtepomp geplaatst kan worden. Huidige gasverbruik voor warmwater, koken en verwarmen is ongeveer 1200 m3. Gehele huis voorzien van vloer/muur verwarming. Bouwjaar 2004 met een isolatiewaarde van 3.5. Het is de bedoeling dat dit wordt aangesloten op de bestaande vloervewarming.

Warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning, totaal m2 huis is 140 m2 en inhoud is 1050 m3. Start bouw Q1 2020. Ik wil mij laten informeren wat voor mogelijkheden er zijn om een warmtepomp te installeren.

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.

Partners

Partners van Casius