Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp realiseren

Warmte en watervoorziening boerderij realiseren

2 onder 1 kap boerderij Gekocht waar nu een oliegestookte ketel aanwezig is, deze willen we graag verbouwen naar een warmtepomp maar vanwege de hoeveelheid grond (8000m2) aan huis twijfelen we wat beter is. De pomp moet de woning dus van sanitair en CV kunnen voorzien. De woning zelf is 185 m2. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Het realiseren van droogbouw vloerverwarming en een warmtepomp

Leeg pand van 1910, houten vloer, alleen beneden etage Het gaat om een droogbouw vloerverwarmming met een houten ondervloer met een deklaag die geëgaliseerd wordt. Het gaat om de beneden verdieping die afzonderlijk gelegd worden gelegd. 45m2 woonkamer, gang toilet 14m2, keuken 13m2 eetkamer 20m2. Woonkamer 150m3, gang 47m3 keuken 43m3, woonkamer 47m3. Daarnaast opnemen een warmte pomp, soort wamtepomp, luchtwarmte pomp. Kan hier een boiler bij voor het warm water.

Warmtepomp voor koeling realiseren

Ik zou graag een warmtepomp willen laten plaatsen. Het gaat om een lucht-lucht warmtepomp die ik eigenlijk vrijwel alleen voor koelen wil gebruiken. Nou vraag ik mij ook af of een lucht-water warmtepomp ook geschikt is voor koelen, en of er ook een soort warmtepomp is die deel lucht-lucht is en deel lucht-water, dat het water gedeelte op de vloerverwarming aangesloten kan worden (soort hydro pomp). Er zouden 3 units moeten komen inclusief condensafvoer: 1 op de begane grond, 1 op de 1e verdieping en een op zolder. Aan de voorkant de buiten unit. Elektra aansluiting kan geregeld worden. Ik heb een fase 1 aansluiting, ik denk dat een maximale capaciteit van 2,5 kW- 3 kW kan. Ik heb verder als verwarmingselementen: vloerverwarming en radiatoren. We hebben een rijtjeswoning. Na de zomer zouden we willen beginnen.

Lucht-water warmtepomp realiseren

Ik zou graag een lucht-water warmtepomp willen realiseren. Ik heb het een en ander onderzocht, maar momenteel zit ik op een punt dat ik graag advies wil van een specialist. Ik heb een vrijstaande woning, waar we met 3 personen in wonen. Het is voor verwarming en warm water. Ik durf niet te zeggen hoeveel capaciteit ik nodig zal hebben. We hebben een begane grond (110 m2) een eerste verdieping (110 m2 vloer oppervlak, maar het dak loopt schuin vermoedelijk 33 graden) en een zolder. Maar op de zolder hoeft niet verwarmt te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren

Het betreft een nieuw te bouwen loods aan huis, goed bereikbaar met materieel waar wij een warmtepomp zouden willen installeren. Wij zijn bezig met de aankoop van een woning en daarvoor willen wij weten of het mogelijk is om co2 neutraal te verwarmen. De loods is 150 m2, daar willen we vloerverwarming als bijverwarming. In het huis willen we op de begane grond ook vloerverwarming en op de eerste verdieping lage temperatuur radiatoren. (beiden 70 m2). We zijn met 6 personen en het is een vrijstaande woning. De kuub inhoud weet ik niet precies, maar het plafond is 2,50 meter hoog en we hebben twee verdiepingen.

Combi water water pomp plaatsen

Ik wil graag in contact komen met een vakman voor het maken van een offerte voor een combi water water pomp. De locatie betreft een gebouw dat wordt uitgebreid. Ik wil weten of er een warmtepomp in een nog te realiseren kruipruimte geïnstalleerd kan worden. De bron is door middel van aan te brengen heipalen te realiseren. Dan te combineren met de bestaande bouw.

Warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning

Wij zouden graag een warmtepomp willen hebben. Het wordt een nieuwbouw met als hoofdverwarming vloerverwarming, zowel op de begaande als op de eerste dek. We hebben een zolder maar daar komt niets. En graag een boiler van 200 liter ( als dat genoeg is ) voor douch en verwarming. We zijn met twee personen. Een persoonlijke berekening hebben we nog niet. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning. Het soort warmtepomp willen we graag advies over.

Water-water warmtepomp realiseren

We zouden een water-water warmtepomp willen realiseren. We hebben een vrijstaand huis uit 1947 wat gerenoveerd wordt met extra uitbreiding 2 bouwdelen van 2 x 250 m3 en zwembad. De kuub inhoud van de woning is ongeveer 400-500 m3. De warmtepomp is voor koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Het grondwater zit ontzettend hoog hier en ik heb een goede bron. Het water zit ongeveer 3-4 meter onder het maaiveld en ik heb al een put. Het hoofdgebouw heeft 2 etages, het bijgebouw een. We zijn met twee personen. Een persoonlijke berekening moet nog gemaakt worden.

Vloerverwarming realiseren en aansluiten op warmtepomp

Renovatie boerderij. Wij hebben een vloer van 150m2, hier willen wij een vloerverwarming, het is de bedoeling dat deze wordt aangesloten op een warmtepomp. Het is uiteindelijk de bedoeling dat hier een houten vloer overeen wordt gerealiseerd.

Een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal grote klussen kan realiseren bij een pand. Het betreft een Rijksmonument uit ca. 1860. Er zijn 3 woonlagen, een souterrain, een bel-etage gelegen op dijkniveau met een plafondhoogte van circa 4 meter en een grote zolder waar logeerkamers zijn. Het pand heeft een dumo advies van stichting Overvecht dat tendeert naar warmtepomp, ventilatie met WTW en zonnepanelen (zonnepanelen optioneel). Het zou gaan om ongeveer 320 m2 aan vloerverwarming en een pomp met verticaal systeem. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius