Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp realiseren

Het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij

Het betreft een oude boederij van ca. 4500m3 welke nog volledig gerenoveerd gaat worden. Het doel van de warmtepomp wordt Warm water / warmte over de woonruimtes via vloervewarming. Het erf is ongeveer 800 m2. Ik wil graag een indicatie van hoeveel dit ongeveer gaat kosten, of het rendabel is en hoelang dit zou duren zijn ook vragen die ik heb.

Een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen

Wij willen een warmtepomp realiseren. Boring kan gedaan worden in het garagepad, direct naast het huis op plek waar warmtepomp geplaatst kan worden. Huidige gasverbruik voor warmwater, koken en verwarmen is ongeveer 1200 m3. Gehele huis voorzien van vloer/muur verwarming. Bouwjaar 2004 met een isolatiewaarde van 3.5. Het is de bedoeling dat dit wordt aangesloten op de bestaande vloervewarming.

Warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning, totaal m2 huis is 140 m2 en inhoud is 1050 m3. Start bouw Q1 2020. Ik wil mij laten informeren wat voor mogelijkheden er zijn om een warmtepomp te installeren.

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.

Warmte pomp realiseren in een bungalow woning

Aanvraag voor een warmtepomp is ten behoeve van een nog te bouwen begane grond bungalow met plat dak. De leven- bestendige woning heeft een EPC waarde van maximaal 0,4. Deze woning gaat bestaan uit: slaapkamer 1,17 m2, badkamer 8 m2, kamer/keuken 42 m2, berging/techn. ruimte 15 m2, slaapkamer 2. 10 m2 en de hal met toillet 8 m2. Totale netto oppervlak 100 m2 bij een plafond hoogte van 2,65 meter. Beoogde bouw start medio eind 2019 begin 2020. Opgave inclusief het voorzien van de grondwater voorzieningen. Geschatte diepte circa 85 meter. En inclusief de zonnepanelen voor een energie neutrale woning. Het is voor twee personen. het geldt voor het verwarmen en voor sanitair water verwarmen. Persoonlijke berekening hebben we niet, maar we vermoeden dat het niet nodig is. Het huis heeft een kuub inhoud van 260.

Warmtepomp realiseren

Ik heb momenteel een gasverwarming, daar wil ik vanaf. Ik heb 3600 kuub per jaar aan gas verbruik. Ik weet niet wat voor pomp er nodig is. De kuub van het huis weet ik niet. De gezinssamenstelling is wisselend. Ik woon op een dubbele woonark

Realiseren van elektrische cv of warmtepomp, afhankelijk van uw advies

Ik heb 8700WP zonnepanelen. NO-ZW met een flink rendement ook op minder zonnige dagen. En flinke overcapaciteit, waarmee ik mijn gasverbruik wil drukken. Wil graag weten of en hoe ik een WP boiler hiervoor kan inzetten. Mijn ventilatiesysteem is ook nog beschikbaar voor WTW.

Realiseren van een warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil een systeem wat perfect werkt, zonder gas, wat weinig stroom verbruikt. De meeste warmtepomp systemen verbruiken veel te veel kw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Daarnaast wil ik graag zonnepanelen. Zit voor beide nog in de oriëntatiefase.

Warmtepomp realiseren

Gaat om een nieuwbouw kantoor voor een bestaande loods. begane grond 150m2 1e verdieping 135m2 Tevens ventilatie en wtw. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen?

Het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron

De woning is in 1960 gebouwd en voorzien van spouwmuur- en dakisolatie. Wij willen hier een warmtepomp realiseren. De warmtepomp moet 2 badkamers voorzien van voldoende douchewater (geen baden) en de begane grond van ongeveer 110 m2 verwarmen en koelen (± 275 m3). De bovenverdieping en de zolder worden verwarmd/gekoeld met separate airco-units, deze dienen ook door u geleverd te worden. Het huis is voorzien van 16 zonnepanelen van 295 Wp. De totale perceels-oppervlakte is 1125 m2 en er is een hoge grondwaterstand. Er is voldoende ruimte in de bijkeuken voor het plaatsen van de binnenunit en een groot formaat voorraadvat (300 l). Medio volgend jaar zal een grote renovatie uitgevoerd worden waarbij een volledig nieuw vloerverwarmingssysteem (begane grond) zal worden aangelegd. De vloerverwarming wordt over maximaal 3 aparte ruimtes verdeeld waarbij elke ruimte zijn eigen regeling moet hebben. Ik wil dat alles geleverd en geplaatst wordt door de vakman.

Partners

Partners van Casius