Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp plaatsen

Warmtepomp laten plaatsen

We gaan een nieuw huis bouwen met een vloeroppervlakte van 180 m2 . We willen graag een warmtepomp laten plaatsen incl boringen en het installeren daarvan. We willen graag een warmtepomp op water-water. De warmtepomp graag plaatsen in de bijkeuken, deze is op de begane grond. De vloerverwarming komt alleen op de eerste twee verdiepingen, zolder hoeft niet te worden meegenomen.

12 warmtepompen plaatsen

Het betreft hier 12 cpo woningen ,bungalow bouw te Cuijk . Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap bungalows worden tussen de 110 m2 en 160 m2 voor 2 personen per bungalow.

Warmtepomp plaatsen

Verwarmen doe ik sinds dit jaar middels airco's. Wil investeren in zonnepanelen zodat ik van het gas af kan. Mijn oude cv ketel van 16 jaar vervangen naar een ander alternatief. (Alleen tapwater) Ik ben alleenstaande maar moet voldoende warm water genereren voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het zou mooi zijn als de warmtepompboiler aangesloten kan worden op de nog te plaatsen zonnepanelen.

Warmtepomp plaatsen

Ik ga over tot de aanschaf van zonnepanelen en wil ook mijn cv systeem vernieuwen Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Gezinssamenstelling is 3 personen. Woning is 8 bij 6 met 3 verdiepingen .

Warmtepomp plaatsen

Ik heb onlangs zonnepanelen op mijn dak geplaatst, en wil nu CV ketel/gas helemaal door milieuvriendelijk alternatief vervangen. Zonnepanelen produceren meer dan ik nodig heb. Ik wil met een expert overleggen wat voor mijn woning de beste opties zijn. Het liefst laat ik de CV zitten en wordt aleen CV ketel vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Gaarne via email contact en evt afspraak. De oppervlakte is 100 m2 met 1 persoon, maar geïnteresseerd in een capaciteit voor een grotere gezinssamenstelling. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen liefst niet op lucht. Het is een twee onder een kap huis uit 1990 met zeer goede isolatie en vloerverwarming. Gasverbruik is 1000 m3 per jaar. Achter het huis op 3 meter van de garage is er groot water (de Zaan). Belangstelling voor water/waterpomp waarbij het huis van het gas gaat. Momenteel ben ik nog aangesloten dus de leidingen zullen eerst moeten worden afgesloten ook. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw.

Warmtepomp units plaatsen

We willen overstappen op elektrisch verwarmen in de gehele woning. Wat we het liefst willen is op elke verdieping een lucht/lucht warmptepomp. In de kamers waar het dan nog nodig is kunnen we altijd nog een elektrisch verwarmingspaneel ophangen. Het gaat dan in totaal om de plaatsing van 3 warmtepomp units binnen. De buitenunit kan op het garagedak buiten geplaatst worden of (mocht dit niet mogelijk zijn) tegen de zijkant van het huis.

Warmtepompboiler plaatsen voor sanitair water verwarmen

Ons huidig energieverbruik is 2000 kWh per jaar en we hebben nu een elektrische boiler. Deze boiler is nog goed, we zitten erover na te denken om de warmtepompboiler ernaast te nemen of het te vervangen voor de huidige boiler. De warmtepomp willen we alleen voor sanitair water verwarmen. De woonoppervlakte is 113 m2 en we hebben een rijtjeswoning. De inhoud van de huidige boiler is 150 liter.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. De pomp is bedoeld om vloerverwarming te voorzien. Graag eventueel ook de vloerverwarming in combinatie met de warmtepomp plaatsen. De vloerverwarming is 65 m2 begane grond en rond de 55 m2 eerste verdieping. Ik wil de warmtepomp aan schaffen in combinatie met zonnepanelen. Vloeren worden vernieuwd en volledig geïsoleerd. Het huis is nu helemaal gestript, zijn ook geen leidingen aanwezig. Warmtepomp graag aan de achterkant of zijkant van het huis plaatsen.

Warmtepomp plaatsen

De bedoeling is dat er een Water water warmtepomp komt in de garage. In de garage maak ik een geluid geïsoleerde ruimte. Er liggen reeds geïsoleerde leidingen naar de kelder waar de vloerverwarming unit hangt. Direct achter de garage kan een put worden geslagen. De huidige CV ketel hangt boven (2e verdieping). Daar zit dus ook het knooppunt naar alle radiatoren van de 2 bovenverdiepingen. Er is mogelijkheid voor leidingwerk naar boven. We hebben nu een zoneregeling van Honeywell (thermostaat) voor de radiatoren boven en de vloerverwarming. Indien mogelijk wil ik dat graag behouden. Graag als optie aanbieden wat er nodig is om de radiatoren boven te laten koelen (6 stuks). Woonoppervlakte is 175 m2, en bruto inhoud 539 m3. Gezin bestaat uit 6 personen .