Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp laten plaatsen

Warmtepomp plaatsen

De bedoeling is dat er een Water water warmtepomp komt in de garage. In de garage maak ik een geluid geïsoleerde ruimte. Er liggen reeds geïsoleerde leidingen naar de kelder waar de vloerverwarming unit hangt. Direct achter de garage kan een put worden geslagen. De huidige CV ketel hangt boven (2e verdieping). Daar zit dus ook het knooppunt naar alle radiatoren van de 2 bovenverdiepingen. Er is mogelijkheid voor leidingwerk naar boven. We hebben nu een zoneregeling van Honeywell (thermostaat) voor de radiatoren boven en de vloerverwarming. Indien mogelijk wil ik dat graag behouden. Graag als optie aanbieden wat er nodig is om de radiatoren boven te laten koelen (6 stuks). Woonoppervlakte is 175 m2, en bruto inhoud 539 m3. Gezin bestaat uit 6 personen .

Luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen

Gaat om warmtepomp installatie woonhuis in combinatie met vloerverwarming ( ventilatievloer ), tapwater, waarvan ik van plan ben dit gedeeltelijk zelf aan te leggen. Het gaat om een nieuw huis (vrijstaand) die wij aan het bouwen zijn. Het huis is 9.20 m diep en 220 m2 grond oppervlak. Er komen 4 personen te wonen. De warmte pomp moet tussen de 8 en 12 kWh hebben en het gaat om een luchtwater warmtepomp. Ik ben opzoek naar 1 aanspreekpunt waaruit alles geregeld kan worden. De verwarming is bedoelt voor sanitair water verwarmen en verwarming.

Warmtepomp plaatsen

Er komt een diepe kelder en nieuwe fundering onder het hele pand, 100 m², 1,5 meter in het grondwater, veengrond.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil 3 slaapkamers koelen (en verwarmen) met een lucht-lucht warmtepomp. Het betreft ruimtes (slaapkamers) van ca 30, 30 en 45 m3. 1 daarvan op de eerste verdieping. 2 op de 2de verdieping. Het huis is goed geïsoleerd, is een vrijstaande woning met voldoende ruimte om buitenunit(s) te plaatsen. Het gaat om een vrijstaandgebouw. We zijn een gezin met 2 kinderen.

Warmtepomp voor zwembad

Ik wil een warmtpomp voor mijn zwembad van 9,75 x 4,88 x 1,3 m laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Warmtepomp plaatsen

I'm looking for a quote for installation of a fully electric heating system for our new apartment. It's - 180 m² in total, with 4 bathrooms. Gas free solution for floor heating & water heating. House is fully insulated with double glazed windows and ventilation.

Warmtepomp plaatsen

We hebben op dit moment een luchtverwarmingssysteem met geiser, en ik er een warmtepomp bij laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Warmtepomp laten plaatsen

We willen graag een warmtepomp laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt nu nog gebouwd. Er zullen dus geen gasleidingen aanwezig zijn. Het gaat om een huis van 95 m2 meter. Het doel is zowel koelen en/of verwarmen. Graag nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben vergevorderd met de renovatieplannen van mijn woning, een gemeente monument uit 1830. Begane grond 150 m² en 1e verdieping 150 m² moeten voorzien worden van vloerverwarming en warmtevoorziening voor warmwatergebruik.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp plaatsen en deze aansluiten op de bestaande radiatoren en de vloerverwarming. Ik woon in een vrijstaande woning. Het bouwjaar is 2010 en het huis heeft een woonoppervlakte van 240 m2. Ik ontvang graag een offerte.