Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe warmtepomp plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe warmtepomp plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe warmtepomp plaatsen

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp op de overloop van de eerste verdieping laten plaatsen. Totaal 130 m3. Het gaat om vrijstaande woning uit 1998. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Wij willen een warmtepomp verwarming voor ons zwembad laten aanleggen. De inhoud van het bad is +/- 35 m3. Het gaat om het aansluiten op een bestaand systeem. Er was eerst zonneverwarming, maar door het plaatsen van zonnepanelen is daar geen plek meer voor. Contact voorkeur is per email.

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil onze woning gasloos maken en ga in het najaar de tuin vernieuwen. Daarmee is nu de keuze om voor grond warmte te gaan of voor lucht. Huidige CV is 22kw maar vanwege vloerverwarming draait deze vermoedelijk op 50%. Koeling in de zomer is een prettige bijkomstigheid

Warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil graag een nieuwe warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen en ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Warmtepomp plaatsen

Het is een bovenwoning uit 1924. Drie zijden van de woning zijn al geïsoleerd. Ik heb interesse in een licht-lucht warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden.

Warmtepomp plaatsen

Ik woon in een dijkwoning uit 1900 met een oppervlakte van 200 m2. Ik heb interesse in een warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een atag c-v ketel van 2 jaar oud. De atag e 325 ec verbruikt nu 2400 m3 gas voor verwarming en warm water. IK WIL MINDER GAS VERBRUIK. De woning is 900 m3 maar ik heb hoofdzakelijk verwarming nodig voor de begane grond, de woon en eetkamer. Voorstel offerte: hybride warmtepomp of warmte pompboiler of flex therm eco. Ik wil dan 12 zonnepanelen op het dak leggen.

Warmtepomp plaatsen

Betreft offerte voor vrijstaande nieuwbouw woning. Realisatie derde kwartaal 2020. Warmtepompsysteem voor sanitair en vloerverwarming. Put mogelijk. Prijsopgave voor pomp inclusief installatie en aansluiting op huisnet sanitair en vloerverwarming.