Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warmtepomp installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warmtepomp installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warmtepomp installeren

Warmtepomp voor zwembad installeren

Ik zoek een vakkundig installateur die onze Orilux warmtepomp kan aansluiten op het intex (opzet) zwembad. Meeste voorbereidend werk hebben we zelf gedaan maar zoeken toch een vakman die deze klus professioneel voor ons wil afronden om zo een veilig zwemavontuur voor ons en onze dochter te garanderen. Ik moet nog twee slangen regelen en het advies is om de pomp op een betonnen plaat te zetten, deze is niet aanwezig. Het zwembad is ongeveer 10.000 liter.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren. De gas installatie is al van 30Kw gas combi ketel terug gesteld naar 15kw max (CV bedrijf). Halve lang gevel boerderij, 220 m2 vloeroppervlakte, 550 M3 inhoud. Dak en vloer gesoleerd met 16cm PIR Dubbelglas Balansventilatie met WTW Alles vloerverwarming met individuele zone kleppen 1 gevel 5 rijen steen met 4 lucht spouwen, andere gevel steens met lucht spouw (deze worden nog geïsoleerd). Er zijn dus geen radiatoren meer in het huis aanwezig. Ik zal zelf er voor zorgen dat gasleiding wordt afgesloten. Zone regeling door middel van bestaand evohome systeem is een eis. Nibe systeem heeft de voorkeur. Voldoende warm water voor 4 personen i.c.m. regendouche en groot ligbad. De warmtepomp kan beneden worden geïnstalleerd.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen liefst niet op lucht. Het is een twee onder een kap huis uit 1990 met zeer goede isolatie en vloerverwarming. Gasverbruik is 1000 m3 per jaar. Achter het huis op 3 meter van de garage is er groot water (de Zaan). Belangstelling voor water/waterpomp waarbij het huis van het gas gaat. Momenteel ben ik nog aangesloten dus de leidingen zullen eerst moeten worden afgesloten ook. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw.

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een hybride warmtepomp laten installeren om mijn bestaande CV te vervangen. De woning is deels gerenoveerd. Graag de warmtepomp aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Het gaat om een rijtjeswoning van 150 m2. De leidingen zijn flexibel.

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Hybride warmtepomp installeren

Onze huidige CV is met de tijd toe aan vervanging (19 jaar oud). We lopen te overwegen om hier een hybride systeem voor terug te laten komen. Recentelijk hebben we zonnepanelen laten plaatsen waarmee we ons huidige stroomverbruik mee op kunnen wekken. De volledige beneden verdieping maakt gebruik van vloerverwarming welke vorig jaar is aangelegd. De 1e en 2e verdieping van woning maakt gebruik van traditionele radiatoren. De woning heeft een redelijk goede isolatie waarde.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Het betreft een bedrijfsgebouw (nieuwbouw), de kantoorruimte opp 74m2, hoogte +/- 3m dient te worden voorzien van verwarming / koeling. Ruimte word als 1 gehele ruimte gebruikt. Niet iedere dag is er iemand aanwezig in dit kantoor. Er zijn reeds dakdoorvoeren meegenomen in de bouw. Ik had zelf een lucht-lucht-warmtepomp in gedachten.

Warmtepomp installeren

We willen mogelijk een warmtepomp, een lucht/water, of grond/water, wat maar het beste is tegen de mooiste prijs. We willen van het gas af. De oude cv-ketel moet verwijdert worden. De beneden verdieping heeft ongeveer een capaciteit van 250 m3. De capaciteit die nodig is durf ik niet te zeggen. Het is voor verwarmen en voor sanitair water. We zijn met twee personen en het is alleen nodig voor de beneden verdieping. We hebben een vrijstaande woning.

Een grondwater warmtepomp installeren

Ik zoek een specialist die een grondwater-warmtepomp kan leveren en installeren. Het zou gaan om de achtertuin. Die is ongeveer 80 m2 groot. De grond bestaat hier voornamelijk uit klei. Ons huis is van 2015 hebben een a label voor isolatiewaarde. We hebben door het gehele huis vloerverwarming. Onze cv staat op zolder. Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten. Ik dacht zelf aan een verticaal systeem. De woning is 130 m2. De pomp moet dat kunnen verwarmen.

Partners

Partners van Casius