Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warm water van CV naar keuken trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warm water van CV naar keuken trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warm water van CV naar keuken trekken

Vloerverwarming nakijken en repareren

Onze vloerverwarming werkt niet zoals we zouden willen. Het water lijkt wel warm te worden, maar de tegels blijven nagenoeg koud. Waarschijnlijk is het achterstallig onderhoud. Wij hebben het huis vorig jaar gekocht, toen speelde dit al. De vloerverwarming stamt uit

Thermostaat kraan van verwarming vervangen

In de huiskamer is de thermostaatkraan afgebroken doordat er een stoel tegen aan is geduwd. Nu blijft hij voluit aanstaan. Ik heb stadsverwarming, dus zet ik nu alle warm water toevoer stop.

Warm water van CV naar keuken trekken

Momenteel heb ik een boiler. Alleen nu wil ik de boiler vervangen voor warm water uit de cv.

Remha Tzerra plus 28c installeren

We willen de AWB ketel/warm water vervangen door een nieuwe Remeha Tzerra plus 28c. Deze is alleen nodig voor douche, geen bad. Alle aansluitingen zijn aanwezig. Een thermostaat is niet nodig. We hebben nu een Honeywell Lyric thermostaat. Gaarne een prijsopgave voor ketel plus installatie. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto op de oprit kwijt. De oude gooit de klant zelf weg.

Complete CV installatie aanleggen

We hebben recent een huis gekocht. De gaskachels zijn weggehaald en warm water krijgen we via de boiler. We willen een complete CV installatie. Het betreft, 2 onder 1 kap. Jaren '30. Nu nog enkel glas dit wordt HR++. De indeling is als volgt: - Begane grond: woonkamer, 3 radiatoren, keuken in aanbouw, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 1e verdieping 2 slaapkamers, 2 radiatoren, badkamer, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 2e verdieping- zolder, 2 radiatoren. Graag maken wij een afspraak voor bezoek en offerte.

Warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen

In onze wijk hebben we stadsverwarming (Amercentrale Geertruidenberg). Het warm water voor de keuken en de douche wordt verwarmd d.m.v. een warmtewisselaar. Deze is ongeveer 20 jaar oud. Ik heb de indruk dat er de laatste tijd nog maar weinig druk staat op de douche. De douchestraal is niet erg krachtig meer. Wellicht moet de warmtewisselaar worden vervangen.

Plaatsen van een thermostaatkraan

Ik wil een oude koud en warm water kraan voor een thermostaatkraan vervangen.

Warmtewisselaar vervangen

De verwarming gaat niet meer aan. We hebben wel warm water. We hebben stadsverwarming vanuit centrale in Geertruidenberg. Graag zo spoedig mogelijk. De installatie bestaat 30 jaar.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil een offerte voor de vervanging van de Agpo combi door de Intergas Kombi Kompact Hreco36 CW5, het verwijderen van de Stiebel Eltron LWAZ 250 en het leveren en plaatsen van een centraal ventilatieapparaat. Dit moet zo snel mogelijk want er is momenteel geen verwarming, wel warm water uit de Stiebel boiler voor wastafels en douche/bad.

Radiatoren repareren en ventilatie aanbrengen

1. Een radiator moet worden nagekeken. Deze radiator doet het enkel nog een beetje aan één kant maar een groot deel blijft koud. (doet het niet meer nadat door andere werkzaamheden het water uit de cv-installatie moest). Deze radiator (plusminus 1970) is 2.70 meter lang, 11 cm breed en 40 cm hoog. De radiator kan niet worden ontlucht. 2. In een knop op een andere radiator is bijna geen beweging te krijgen, dus nieuwe radiator knop aanschaffen en plaatsen (er staat alleen koud en warm op de knop, het is een oude radiator en cv-installatie, plusminus 1970). Deze radiator kan ook niet worden ontlucht. 3. Badkamer ventilator aanschaffen + plaatsen (de oude is kapot). Er is geen raam in de badkamer. Bij voorkeur ontvangen we gedetailleerde offertes. Start bij voorkeur binnen een week of als dat niet kan, zo snel als mogelijk is.

Partners

Partners van Casius