Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warm water van CV naar keuken trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warm water van CV naar keuken trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warm water van CV naar keuken trekken

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huis heeft een gasketel voor luchtverwarming en een electrische installate voor warm water.

Lucht - Lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een logeer verblijf dat we momenteel aan het bouwen zijn in een bestaande ruimte (oppervlak 40m2) willen we een energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water (we hebben zelf een ruime hoeveelheid zonnepanelen op het dak liggen). Mogelijkheden waar we zelf aan denken zijn: - warmtepomp lucht-lucht voor verwarming en doorstromer voor warm water. -warmtepomp lucht - water voor verwarming en warmwater - IR panelen voor verwarming en doorstromer voor warm water. Wij zijn op zoek naar een installateur die kan adviseren en instaleren. Ivm de voortgang van de verbouwing willen we op korte termijn advies voor de voorbereiding van leidingen in de vloer (voorbereiding leidingen in de vloer doen we eventueel zelf). Levering en installatie van apparatuur door installateur kan op latere termijn (over circa 3 maanden)

Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Interesse is een grondwaterwarmtepomp voor nieuwbouw. Kavel is nu onbebouwd en goed bereikbaar. Woning wordt ca 1000m3 en gezien is 3 personen. Graag groot buffervat voor warm water. Hele woning krijgt vloerverwarming.

Kerk isoleren en CV-ketel(s) plaatsen

Bestaand kerkgebouw zit nu 200 kw aan gasgestookte cv ketels. Deze willen we vervangen en de isolatiewaarde van het gebouw aanpassen en terugbrengen naar 160 kw hier zit ook nog een combiketel voor het verzorgen van warm water. Het betreft een gebouw uit 1980. Het is wel een groot kerkgebouw met 1400 leden.

Informatie over een grondwaterpomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De warmtepomp dient de tap en CV te voorzien van warm water.

Radiator vervangen

Ik wil de radiator op onze zolder vervangen door een groter model radiator. De huidige is 100 x 60 cm. We zouden een nieuwe radiator van 180 x 60 cm, circa, willen laten installeren. Op de radiator moet een knop komen om de hoeveelheid warm water voorziening te regelen. Dit hoeft geen thermostaat knop te zijn.

Duurzame warmtebron/warmtepomp aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij willen van onze landbouwschuur een woning maken en zijn op zoek naar duurzame manieren om het te verwarmen en warm tapwater te hebben.

Complete CV installatie monteren

Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een oud appartement waar alles gelijkvloers is waar een complete cv installatie gemonteerd moet worden. Totaal gaat het om 5 ruimtes die verwarmt moeten worden. De woning is voorheen verwarmt door middel van een gaskachel die in de huiskamer staat. De keuken en badkamer hadden warm water door middel van een oude gijzer die in de keuken gemonteerd was. De nieuwe cv moet dan ook de keuken en badkamer van warm water gaan voorzien. Al het nieuwe leidingwerk mag gewoon op de muur gemonteerd worden.

CV ketel vervangen en drukverhogingspomp plaatsen

Ik heb in december een nieuwe woning gekocht. Bij de koop was ik mij al bewust dat de CV ketel aan vervanging toe was. Hij begint nu helaas al moeite te hebben met de warm water voorziening. Tijd voor vervanging dus! Het betreft een appartement op de derde verdieping van circa 70 m2 en we hebben een bad dus ik zat zelf te denken aan bijvoorbeeld de Remeha Tzerra M 28c PLUS HR Combiketel CW4. Daarnaast hebben wij ook een probleem met de waterdruk. De druk na de watermeter is 1,5 bar echter uit alle kranen in het huis komt bar weinig water (iets meer dan 5 liter per minuut). Hoogstwaarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door de flexibele leidingen die zijn gebruikt. Waternet is al langs geweest en heeft de watermeter al vervangen. Ik heb zelf al een kraan helemaal los gehaald en alle zeefjes gecontroleerd. Andere woning in het gebouw hebben geen klachten over de waterdruk. Om dit te verhelpen zouden wij graag een drukverhogingspomp willen plaatsen (geïnstalleerd volgens VEWIN eisen). Aangezien ik de waterdruk van mijn bovenburen niet al te veel wil benadelen moet de capaciteit niet enorm zijn, ik dacht daarom zelf aan bijvoorbeeld de Grundfos MQIk zoek een installatiebedrijf dat na de installatie ook het onderhoud kan doen en een 24-uurs storingsdienst heeft (dus geen 1-pitters).

Lucht/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze Intergas-HR107 is van 1999 maar werkt tot heden nog goed. Op enig moment moet deze toch vervangen worden en op dat moment moeten je plannen klaar zijn. Wij wonen in een 3 kamer hoek-maisonnette met een woon- en een slaapverdieping. Onder onze maisonnette is een winkelruimte. In de woonkamer (60 m2) hangen aan de voorzijde twee dubbelplaats radiatoren van 30 cm hoog en van 140 cm en 240 cm lang. Aan de keukenzijde hangt nog een dubbelplaats radiator van 50 cm hoog en 100 cm lang. Verder zijn er in de vloer slangen aangebracht t.b.v. de aan/afvoer naar de radiatoren. Deze slangen zijn v.w.b. lengte zwaar overbemeten wat als effect heeft dat de gehele vloer redelijk warm is. Dit is ook zo in de hal en toilet. In de hal hangt ook nog een enkelplaats radiator van 50 cm hoog en 110 cm lang voor de verwarming van hal/trap/overloop. Boven wordt alleen in de geheel inpandige badkamer verwarmd door een 29-pijps designradiator van 60 cm breed en 120 cm hoog. Op de twee slaapkamers wordt niet gestookt en in de vrieskoude delen van het jaar blijft de temperatuur dan nog 15+ C. Het jaarverbruik van elektriciteit is net boven de 4.000 Kwh en het jaarlijkse gasverbruik was, gemiddeld over de laatste 5 jaren, 1.250 m3. Wij wonen met twee volwassenen in ons huis. Gezien het feit dat wij niet over een tuin op straatniveau beschikken lijkt het voor de hand te liggen dat onze keuze een (split) lucht-water warmtepomp zal zijn. Ook zijn er systemen op basis van het airconditioning principe. Graag willen wij informatie over de mogelijkheden die in onze situatie het best passende is.

Partners

Partners van Casius