Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Warm water van CV naar keuken trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: warm water van CV naar keuken trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: warm water van CV naar keuken trekken

2-wegklep stadsverwarming vervangen

Verwarming gaat alleen aan als we in de meterkast de 2-wegklep zelf open en dicht draaien. De thermosstaatregelaar in de woonkamer lijkt de instellingen niet door te geven. Warm water hebben we wel altijd. Verwarming werkt dus wel maar omslagachtig. Ik weet niet of de 2-wegklep kapot is of de thermostaat zelf

CV aanleggen in klein appartement

Het betreft een 2 kamer appartement uit 1940. De oppervlakte van 55 m2 wordt nu verwarmt via een gaskachel. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het installeren van een volledige CV installatie inclusief radiatoren en leidingen. Warm water geschiedt op basis van een aanwezige boiler en behoeft niet via de cv te gaan.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

Ik woon in een appartement van ongeveer 70 m² uit bouwjaar 1958 waar nog verwarming is met gaskachels en warm water via een geiser in de keuken. Ik wil graag uw globale prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van centrale verwarming. Ik ben zelf lastig telefonisch bereikbaar, het opgegeven nummer is van mijn ouders. Graag voor uw vragen of een afspraak even contact via email.

Lekkende kraan herstellen

Mengkraan in keuken lekt/ als ik de koude stroom eraf haal en alleen warm water laat doorkomen, dan lekt ie niet. Maar met teveel druk dus wel. Is de kraan re repareren ? / Zo niet dan heb ik een nieuwe kraan nodig Hoor graag. In beide gevallen graag loodgietersassistentie

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Storing warmtewisselaar stadsverwarming verhelpen

Ik heb beperkt warm water, waarschijnlijk door storing warmtewisselaar. Ik zoek iemand voor Donderdag 23 of vrijdag 24 november. Foto warmtewisselaar zit in de bijlage

Elektrische boiler leveren en plaatsen

Op dit moment wordt het warm water voorzien door middel van een geiser. Deze geiser moet worden vervangen door een 80 lt elektrische boiler. Graag overleggen wij met vakman over aanschaf van de juiste boiler.

Douchecabine met stoomgenerator installeren

Ik heb een bouwpakket van een douchecabine met een stoomgenerator gekocht en wil deze laten monteren. Op die plaats zijn er al stopcontacten en twee buizen voor koud en warm water en een aansluiting op het riool. De douchebak ligt er al waterpas, vast en aangesloten op het riool. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Leidingen aanleggen en radiatoren aansluiten

Ik ben eigenaar van een pand met 1,5 woonlaag. Op de bovenverdieping is vorig jaar een cv-combiketel geplaatst voor warm water. Ik heb nu 5 radiatoren gekocht en wil die laten plaatsen. Er moeten er 2 op de bovenverdieping komen en 3 beneden. Alle leidingen moeten worden gelegd. Er zijn houten vloeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Centrale verwarming aanleggen

Cv systeem aanleggen in een huis van 64m2. Op dit moment wordt het huis verwarmt door gaskachels en warm water middels een huurgeiser.

Partners

Partners van Casius