Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning van warmtepomp voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning van warmtepomp voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning van warmtepomp voorzien

Lucht-warmtepompinstallatie realiseren

Het betreft een bestaande vrijstaande woning met een inhoud van 1035 m3. Twee badkamers en vloerverwarming op het grootste gedeelte van de begane grond. De installatie dient voor zowel warmwater voorziening als verwarming en ter volledige vervanging van de cv installatie.

Installeren warmtepompvoorziening

Ik heb een grote vrijstaande woning (1000 m3) met vloerverwarming (hoofdverwarming). Het huis is al voorzien van zonnepanelen voor de stroomvoorziening. Verwarming gebeurt nu op gas. Ik wil daar een alternatief voor.

Grondwater warmtepomp aanleggen

Voor onze nieuwbouw woning te Veenendaal zou ik graag de mogelijkheden en advies plus een prijsopgave willen ontvangen voor een installatie met een zogenaamde grondwater warmtepomp met koelen Betreft een vrijstaande woning van circa 90 m2. Naast dit systeem wordt gebruik gemaakt van zon-energie, er is geen gas aanwezig. Graag heb ik contact met u hierover.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande woning te Venlo (deel Hout-Blerick) begane grond VV vloerverwarming en 1e verdieping Radiatoren. Woning is 25 jaar oud energielabel B.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vrijstaande woning in het buitengebied, moet nog gebouwd worden, omdat de eis voor nieuwbouw gasloos wordt graag een offerte. We hebben qua CV 11 Kwh vermogen nodig.

Radiatoren en ketel vervangen

Bestaande vrijstaande woning uit bouwjaar 2000 met Vaillant-ketel,vloerverwarming op de begane grond en 2 convectoren. Verdiepingen HT-radiatoren en in de badkamer convector. Gewenst: nieuwe hr-ketel (lage temperatuur), ventilatoren op de convectoren en vervanging van de overige radiatoren door LT-radiatoren. Ook eventueel als optie is een condensatie-ketel installeren. Maar dit wil ik graag overleggen met de vakman.

Lucht-luchtwarmtepomp plaatsen

Het betreft een vrijstaande woning, gasgestookte cv ketel. Woning heeft 16 zonnepanelen (ca. 4000kWh).

Luchtwarmtepomp plaatsen

Ik heb een vrijstaande woning die verwarmd wordt door middel van luchtverwarming (gas). De ketel is ca 12 jaar oud en ik vraag mij af als de ketel vervangen moet worden kan ik dan over naar luchtwarmtepomp en wat betekent dat voor ons qua kosten installatie en mogelijk andere aanpassingen. Muren dak en vloer van het huis zijn aan de binnenzijde geïsoleerd . Alle kozijnen zijn 8 jaar voorzien van dubbel glas.

CV aanleggen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande woning. Achterkant woning liggend op het zuiden. Geen spouwmuur isolatie. Hele woning voorzien van dubbelglas. Ongeveer 20 vierkante meter.

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen aanschaffen

Bestaande vrijstaande jaren 30 woning. Geen spouwisolatie wel balk/broodjes vloer met vloerverwarming. Ik ben geïnteresseerd in een warmte pomp in combinatie met zonnepanelen. Oppervlakte van de woning is 60 m2 (begane grond) 60 m2 (eerste etage), 40 m2 (zolder). In de woning liggen zowel vloerverwarming (bijverwarming) alsmede radiatoren. Deze zijn de hoofdverwarming. Graag maak ik een afspraak op locatie, om zo een goede passende offerte te ontvangen!

Partners

Partners van Casius