Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vorstvrije buitenkraan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vorstvrije buitenkraan aanleggen

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen, deze kan rechtstreeks vanuit de keuken (waar de kraan zit) naar buiten. Wat zijn hiervan de kosten en wanneer zou dit kunnen?

Buitenkraan aanleggen

Wij willen in de tuin graag een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan. Het water moet van de voordeur (meterkast) onder het huis naar de achterkant. Graag de kraan door de stenen muur heen naar buiten en niet met een buis langs de gevel. (Lelijk). Het zal ongeveer 9 meter onder de vloer zijn. Ik hoor graag wat dit kost en wanneer jullie het aan kunnen komen leggen?

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar zijkant huis(hoekwoning). Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Schatting lengte leiding maximaal 10 m. Offerte inclusief buitenkraan.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Aanleggen van een vorstvrije tuinkraan via de kruipruimte. De te overbruggen afstand is ongeveer 10 meter.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Ik wil een vorstvrije tuinkraan via droge kruipruimte aanleggen. De woning is de middelste van de rijtjeshuizen en heeft dus de diepste kruipruimte. Hoofdleiding zit bij de voordeur.

Vorstvrije buitenkraan realiseren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een vorstvrije buitenkraan. Het betreft een nieuwbouwwoning waarbij een mantelpijp naar punt is gebracht waar de kraan moet komen.

Divers installatiewerk

De werkzaamheden zijn als volgt: - Aansluiten wastafel op water toevoer & afvoer badkamer. - Aansluiten ventilatie badkamer op de bestaande mechanische ventilatie. Zowel de bestaande badkamer ventilatie als de mechanische ventilatie komen naast elkaar uit op zolder. - Verwijderen oude badkamerventilatie buizen. - Aansluiten buitenkraan, achter. Wateraansluiting zit aan voorkant woning. Vorstvrije buitenkraan reeds aanwezig.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

In een nieuwbouwwoning een buitenkraan vorstvrij plaatsen. Wat zijn de kosten ik heb een kruipruimte en het moet leiding loos. Alvast bedankt

Plaatsen van een vorstvrije buitenkraan

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De leiding moet via mijn kruipruimte worden aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius